#MakiLee
Bu ara yolunu sanırım buldum, kendisini 2-3 maçta bir izine yolluyorum. 2-3 gün dinlenince işe yaradığını farkettim.
Yeni sezonda daha az sakatlanmasını umuyoruz, bu sezon az oynayabildi sakatlıklar yüzünden ancak seneye daha fazla oynayacak eminim.
#19karabulut07
Taktiksel olarak sorun pek yok olsa da çözülüyor ama dediğin gibi Sol'da bir sorun var.
Baines'den bir BaLe yaratmaya çalıştım aslında asist olarak çok iyi katkı sağladı ancak sakatlık sorunu oluştu.
Transfer döneminde bir oyuncu alacaktım, beğendiğim tarzda yapıma uygun bir oyuncu bulamadım. Sezon sonu umarım buluruz, sol tarafı güçlendirmek istiyorum..
Acelem yok, devre arası 100 milyon harcayıp oyunun bilindik adamlarını toplayıp şuan kupanın tadını çıkarıyo olabilirdim ancak oyunda da olsa gerçekçi yaklaşımla transfer yapmayı seviyorum.
#Moussa Sow
Şampiyonluk zor hatta imkansız Milan teknik direktörü olarak ben bunu net bir şekilde söylüyorum
Bu sezon imkansız diyebilirim Juve kaybedecek bir takım değil buradan vermeyecektir. Biz de son 3 hafta o zor 3 maçı kazancak bir takım şuan değiliz.
Gelecek sezon şampiyonluk için oynayacağım orası ayrı..
#lochnes
Dostum geç gördüm özür dilerim öncelikle.
Yarın forma paketini bir şey olmaz ise paylaşacağım, teşekkür ederim.