Yalnız stoperde cidden Ömer Toprak'ın yerine Egemen olmalı diyorum. 2 kısa stoper olmaz bir takımda. Burak dün kafa topu çıkardı defanstan. Son dakikalarda Ömer'in ıskaladığı bir hava topunda adam rahat bir vuruş yaptı volkana gitti top. Ciddi bir sıkıntı. Semih stoperde Ömer'e göre daha iyi ve daha hamleli. Semih'te hava toplarında etkisiz, kısa bir stoper. Egemen ise hava toplarında oldukça etkili ve fizik olarakta 2 oyuncudan daha iyi. Play-off'a kalabilirsek bu zaafımız daha net görülebilir. Belki Hollanda maçında bile olabilir.

Çift forvet oynayacaksak Umut ve Burak yerine, Burak ve Mevlüt oynamalı. Ancak ben tek forvet oynasak bile orta saha sağlam olduğu sürece etkili olacağımız düşünüyorum. Alper gibi bir adam orta sahadaki direnci artırabilir. Zaten ileri gidebilen bir adam. Gol bulma adınada katkı yapabilir. İnşallah Estonya'yı 3-4 farkla yener ve beklemeye geçeriz artık..

Takımdaki en ciddi sıkıntı tandem bölgesi olarak görüyorum ben. Bunun dışında diğer mevkiler bizi sırtlayabilecek kapasitede.