Hakikaten topal muthisti cok farkli oynadi selcukla Dardanel kardeşliği olusturdular heral
Hakikaten topal muthisti cok farkli oynadi selcukla Dardanel kardeşliği olusturdular heral
benim merrak ettiğim caner böyle mi yoksa fatih terim mi bu hale getirdi fbde gene saç baş yolduracak mı
Yazık oldu demekten başka birşey gelmiyor aklıma.![]()
Her oyuncumuza tek tek helal olsun.Ben takımı beğendim.Sadece çok gol kaçtı ona sinirlendim.Düzelmesi gerek bence buldukmu mutlaka atmalıyız.Ben artık inanıyorum bu takım play off'a da gidecek Brezilya'ya da.
Bu takım öyle ya da böyle gidecek Dünya kupasına bizi kanser edecek ama gidecek.
Hollanda maçında Allah'ın izniyle Saraçoğlundayım.
Bugün oynadığımız oyun bence gayet güzeldi, kaçırma sorunumuz olmasa çok daha erken rahatlayacaktık ancak çok kaçırdık..
Volkan'ın o 80'lerde idi sanırım çok kritik bir kurtarışı oldu eğer o gol olsaydı çok kötü olurdu bizim için.
Mevlüt'ün golü de çok şık tam zamanında vurdu ve açıyı kendisi yarattı oyuncuların arasından tebrikler Türkiye ve tebriklerin en büyüğü Terim'e gitsin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Öncelikle Fatih Terim'i tebrik ederim. Bir önceki hocanın uygulatmış olduğu yanlış sistem ve oyun düzenini iyi süzmüş, Bu oyuncu havuzu için en ideal sistem olan 4-4-2'yi 2 maçtır iyi uyguluyor ve önde şok preslerle rakibi sürklase edip o alanda kalabalık görünmemizi sağlıyor. Düşünün maç 1-0, Romanya son dakikada kalemize gelecek ancak biz ileride bastığımız için sahalarından top çıkaramıyorlar. Elinizde Hakan Şükür, arkasında da Sergen Yalçın, Yıldıray Baştürk gibi oyuncular yoksa tek forvetli sistemlerle başarılı olamazsınız, Fatih Terim bu konudaki seçiminde başarılı oldu ve kısa sürede, uzun süredir maç kazanamayan ekip gol yemeden 2 maç kazandı.
Oyunculara gelirsek Selçuk biraz durgundu, rahatsızlığından olsa gerek. Gökhan Gönül ve Caner Erkin tadımlıktı. Otobana çevirdiler kanatları resmen. Bekleriniz 2 yönlü oynadığı zaman, kafadan 1-0 öndesiniz demektir. Bunu iyi kullandık.
Burak enteresan bir gol attı, daha da enteresanını kaçırdı. Enteresan bir oyuncu : ) Maalesef en zayıf halkamız Santrafor bölgesi. Dün kaçırdığımız gollerin cezasını ağır bir şekilde ödeyebilirdik, her zaman şans yanınızda olmaz.
Hollanda'nın son Estonya beraberliği ve Andorra karşısındaki berbat futbolu, maalesef içten içe beni Macaristan maçı için korkutuyor. Çünkü bu Hollanda'yı Macaristan evire çevire yener. Kuyt ve Sneijder'e lobi yaptırıp o maç için asılmalarını bir şekil sağlamalıyız, yoksa bu 2 maçtaki gibi rutin bir havada oynarlarsa maalesef Macaristan o maçı kazanır ve bizim ümitlerimiz sona erer.
...
Macaristan Amsterdam'da kazanamaz. O konuda rahatım.
Biz Estonya'yı geçer Hollanda ile final oynarız. Kalp dayanmaz.
Valla benim tek korkum şu maçtı hele 2 farklı yensek tadından yenmeyecekti öyle oldu artık bundan sonra Ekim ayındaki 2 maçımızı da yeneriz diye düşünüyorum.Hollanda evinde yenilmeyecektir Macarlar'a bize karşı da yedeklerle çıkacaklarını düşünüyorum her türlü yeneriz onları bence yeterki Hollanda Macarlar'a kaybetmesin.
Yalnız stoperde cidden Ömer Toprak'ın yerine Egemen olmalı diyorum. 2 kısa stoper olmaz bir takımda. Burak dün kafa topu çıkardı defanstan. Son dakikalarda Ömer'in ıskaladığı bir hava topunda adam rahat bir vuruş yaptı volkana gitti top. Ciddi bir sıkıntı. Semih stoperde Ömer'e göre daha iyi ve daha hamleli. Semih'te hava toplarında etkisiz, kısa bir stoper. Egemen ise hava toplarında oldukça etkili ve fizik olarakta 2 oyuncudan daha iyi. Play-off'a kalabilirsek bu zaafımız daha net görülebilir. Belki Hollanda maçında bile olabilir.
Çift forvet oynayacaksak Umut ve Burak yerine, Burak ve Mevlüt oynamalı. Ancak ben tek forvet oynasak bile orta saha sağlam olduğu sürece etkili olacağımız düşünüyorum. Alper gibi bir adam orta sahadaki direnci artırabilir. Zaten ileri gidebilen bir adam. Gol bulma adınada katkı yapabilir. İnşallah Estonya'yı 3-4 farkla yener ve beklemeye geçeriz artık..
Takımdaki en ciddi sıkıntı tandem bölgesi olarak görüyorum ben. Bunun dışında diğer mevkiler bizi sırtlayabilecek kapasitede.
Selcuk inandan efsane vucut çalimi
http://www.youtube.com/watch?v=kygNPzwydkM
Hollanda 2001'den beri içeride maç kaybetmiyor, Macarlara da kolay kolay yenilmezler.
[YOUTUBE="6niLJvgmuQg"]azeri spiker[/YOUTUBE]
adam bizim spikerlerden çok bağırıyo helal olsun
Az önce izlemiştim. Daha samimi anlatmış valla![]()
Yapmaya çalıştığı hareket çoluk çocuğun rahatlıkla yaptığı bir hareket, Utan kendinden Selçuk
http://www.youtube.com/watch?v=JXknKxznRpQ
http://www.youtube.com/watch?v=I4Miz9KGz7c
Last edited by ReaList : 11.Eylül.2013 at 19:51 Reason: İlk link yanlış
...
Macarlar Türk mü?Macaristan'daki Türkler diyelim biz ona.
Macarlar Hun soyundan geldiği mi sayılıyordu öyle bir olay vardı o yüzden dedi herhalde
Bence bizim milli takım denizi geçip derede boğulmayı sever o yüzden Estonya'ya puan kaybederiz.
Gapı direği dedikten sonra film koptu bende hala gülüyorumOrada kaleye kapı diyorlarmış
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Macarlar zamanında Türk kökenli halklarla karışmışlar ama konumuz bu değil tabi![]()
macarlarda türktü, ama türktütürklüklerini kaybetti adamlar o yüzden sürpriz beklemiyorum
Basit bir istatistik paylaştık orta okul tarihine kadar inmişsiniz![]()