1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar ben ttnetli değilim nasıl alabilirim. playstore dan nasıl alışveriş yapılıyor, olmadı başkasına aldırıyım. veya benim için bir tane daha alabilecek var mıdır? parasını hemen gönderebilirim.

Quote Originally Posted by himone View Post
    arkadaşlar ben ttnetli değilim nasıl alabilirim. playstore dan nasıl alışveriş yapılıyor, olmadı başkasına aldırıyım. veya benim için bir tane daha alabilecek var mıdır? parasını hemen gönderebilirim.
    TTNET'li olmayanlar da alabiliyor. 49,50 TL. O kadar uğraşacağına bence 4,5 TL fazla ver daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ttnet faturası ile ödeme yapıyorum fakat şifreyi girip tamam'a tıkladığım halde ileri gidemiyorum. sebebi nedir sizce?
    Abi sitede bi yavaşlık var yoğunluk temelli sanırım. Arkadaş da son aşamaya geldi, ödemede sorun oluştu dedi ona da aldırmadı. Açılır birazdan heralde.
    Quote Originally Posted by himone View Post
    Playstore'a üye olabilirsin ama TTNet'lilere biraz daha ucuza veriyorlar oyunu birde taksit yapma şansın olmaz, tek çekimle ödeme yapabilirsin bir tek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    TTNET'li olmayanlar da alabiliyor. 49,50 TL. O kadar uğraşacağına bence 4,5 TL fazla ver daha iyi.
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Playstore'a üye olabilirsin ama TTNet'lilere biraz daha ucuza veriyorlar oyunu birde taksit yapma şansın olmaz, tek çekimle ödeme yapabilirsin bir tek.
    Sağolun arkadaşlar ben de aldım. Hep sadece TTNET'li olanlar içindir diye düşünüyodum. Şimdi beklemeye geçelim bakalım nasıl çıkacak oyun.

Mesaj Yetkileri