Servet gibi kazma biri de seçildi hatırlarsanız Milli Takıma. Seçilmek marifet değil, Yıldıray, Nihat, Hamit, Rüştü gibi kalıcı olabilmek önemli. Arda şu an ilk 11 oynayamaz, o düzeyde değil. Ben diyorum ki, Yıldıray gibi Türkiye'de oynamamış, Bundesliga'da yıllarda forma giymiş birini kesip Arda'yı mı oynatacak?Originally Posted by iori
Nuri meselesine gelince. Nuri, tecrübeli değil, ama Bundesliga'da oynuyor. Dortmund'da... Arda ise V.Manisaspor'da oynadı sadece, Nuri Dortmund'da. Arasında dağlar kadar fark var. Arda Sinan Kaloğlu'na asist yaparken, Nuri Koller'e yapıyordu.
Yaşı genç, bence ümit millide oynamalı, A millide yedek olarak harcanmamalı. Yıldıray, Nihat, Tümer, Tuncay, M.Topuz (cezalı Emre de dönecek) gibi adamları kesip de forma şansı bulmak kolay değildir. Yaşı genç olup da Yıldıray'dan iyi performans sergileyen adam, daha tecrübeli olan adam oynayabilir tabi. Arda kaç tane Avrupa maçında forma giydi? 1 tane... Nuri? Bundesliga maçlarında... Yıldıray? Bundesliga maçlarında ve daha önce çok kez milli formayı giydi.
Neyse, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde ilk 11 oynayacağını zannetmiyorum Arda'nın.

Alıntılı Yanıtla