1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Playstore'dan almaya çalışıyorum bütün tarayıcılarda denedim ama olmadı. Sonunda bir hata çıkıyor başka böyle bir hata alan var mı?
    ttnet'i arayın gibi bir yazı mı çıkıyor? eğer öyleyse aynısı başıma geldi. playstore'dan aldığın ve taksidi devam eden bir oyun var mı?
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ttnet'i arayın gibi bir yazı mı çıkıyor? eğer öyleyse aynısı başıma geldi. playstore'dan aldığın ve taksidi devam eden bir oyun var mı?
    TTNET'i arayın değil de bir sorun çıktı diyor ve 3,2,1 saniye sonra ana sayfaya yönlendirileceksiniz diyor.Sonrasında lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol ediniz diye bir şey çıkıyor.

Daha önce de Playstore'dan oyuna aldım ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Ben bu sorunla karşılaşıyorum, ilk defa playstore'u kullanarak oyun alacağım. Üyelik bilgilerim - ttnet üye bilgilerim de güncel. Aradım müşteri hizmetleri de bişey anlamadı sorunumdan. :/

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Ben bu sorunla karşılaşıyorum, ilk defa playstore'u kullanarak oyun alacağım. Üyelik bilgilerim - ttnet üye bilgilerim de güncel. Aradım müşteri hizmetleri de bişey anlamadı sorunumdan. :/
    Ödenmemiş faturanız olabilir.
    12 ay taksit yaptıysanız ttnet'e vermiş olduğunuz taahhüt süresini aşıyorsa bu 12 ay belki bununla ilgili olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Ödenmemiş faturanız olabilir.
    12 ay taksit yaptıysanız ttnet'e vermiş olduğunuz taahhüt süresini aşıyorsa bu 12 ay belki bununla ilgili olabilir.
    Ağustos ayının faturası ödenmemiş henüz, onu halledip tekrar deneyeceğim teşekkürler

Mesaj Yetkileri