ontivero nun verilmeyen golünün videosu var mı veya özet falan uyuya kalmışımda kaçırdım ilk yarıyı![]()
ontivero nun verilmeyen golünün videosu var mı veya özet falan uyuya kalmışımda kaçırdım ilk yarıyı![]()
ne heyecan yaptiniz hee, eskisehir sizin gazinizi alsin haftasonu
ilk defa yanyana oynayan bir ekip icin 3-0 guzel skor yalniz, kendilerini gosterme cabasi da var tabi isin ucunda. o motivasyon da onemli. bu arada mancini devre arasi transferlerini galiba kupa icin yapmis. (:
Antalyaspor kazandı, gruptan çıktık.
maç bugün mü beyler?
Yarin diye biliyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maç yarın akşam 8 de.
Yarın yine yedeklerden kurulu bir kadro ile çıkmak lazım. Hatta yarı final maçlarına da yedek ağırlıklı çıkmamız gerek. Ligde işler kızışıyor çünkü.
Zaten yedek kadroyla çıkacakmışız maça öyle gördüm.Yani Tokatspor maçındaki kadro sahada olacakmış.Lucas da dahil.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eray,Veysel,Koray,Emre Can,Hakan,Emre,Umut G.,İbrahim,Yekta,Ontivero,Berk
Gibi bir 11 benim hoşuma gider.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit kadroda olabilirmiş.
http://www.gsgazete.com/futbol/olimp...lya-h4663.htmlGSGAZETE - Bugün saat 20:00'da başlayacak olan mücadele Atatürk Olimpiyat Stad'ında oynanacak. ATV'den canlı olarak yayınlanacak maçı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.
Galatasaray'ın Tokatspor maçında olduğu gibi yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor. Mancini'nin yeni transferleri bu maçta ilk 11'de sahaya çıkarması bekleniyor. Öte yandan sakatlığı geçen ve 1 haftadır takımla çalışan Hamit Altıntop'un da maç kadrosunda olacağı öğrenildi.
Galatasaray'ın muhtemel 11'i ise şöyle;
Ufuk, Salih, Burdisso, Koray, Eboue, Veysel, Yekta, Umut Gündoğan, Emre Çolak, Lucas Ontivero, Umut Bulut
Son yarım saat girsin oyuna. Fazla yüklenmemek lazım.
bunu bekliyorum ben
![]()
Umut tek forvet oynayacaksa hiç oynamasın.
Evren Göz @evrengoz 3 dk.
Mancini kadroda yine surpriz yapacak![]()
Berk oynar ozman
Berk oynar oynamaz,orasını bilmem ancak Umut tek forvet oynayamaz,yetenekleri o görevi kaldıracak seviyede değil.Müthiş bir profesyonel,çalışıyor,var gücüyle çalışıyor ama tek forvette yapamıyor.Çift forvette geçen sene ne yapabildiğini gördük Umut'un,o da Elmander tarzı bir oyuncu,tek forvette etkisiz kalır.
@byariff
Bugün kalede Aykut oynayacakmış
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Hamit maç kadrosunda olacak deniyor ama resmi bir açıklama göremedim ben. Ontivero-Berk ikilisi olsa ilerde enteresan olur aslında.
Edit: Emre Utkucan yazmış Hamit'i twitterda.
Umut Gündoğan'ı ilk 11de görmeyi çok ama çok istiyorum. Ontivero, Hajrovic, Koray Günter, Emre Can, Veysel, Berk gibi isimleri de ilk 11de görmek için can atıyorum.
Mancini'ye aşık olduğumu söylemişmiydim ?
Ontivero,Emre Can,Koray,Oğuzhan,Berk,Umut falan çok güzel şeyler bunlar
Yedekler: Eray İşcan, Burdisso, Hamit, Ceyhun, Hajrovic, Umut Bulut, Veysel Sarı.
İbrahim Coşkun Milli Takım'daymış,belki olmasaydı o da olurdu maçta.
Hayır Özgür hayır ! Senin,benim yaşıtlarım oynayacak maçta,bundan öte bir şey mi var ya şu 11'e bak !
1995-Oğuzhan
1994-Ontivero
1994-Koray
1994-Berk
1994-Emre Can
1991-Salih
1991-Emre
1990-Umut
1985-Yekta
1983-Eboue
1981-Aykut
Ne zaman gördün Gassaray'ın böyle 11 ile çıktığını ?
@semih99999
Evet altyapıdan,bana göre çok yetenekli bir stoper,hazırlık döneminde ve Türkiye Kupası'nda şans buldu biraz bu maçta da net bir şekilde izleyip,fikir sahibi olabileceğiz.
orta sahanın boy ortalaması 165 galibabu arada bu emre can kim altyapıdan filan galiba
Olm moralim bozuluyor la benim 94'lüler oynayınca. Ben evde yatıyorum herif Galatasaray forması altında Arena'da maça çıkıyor. 94 ve sonrasında doğanlar futbol oynamasın istiyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sonucun önemli olmadığı bir maç için çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış hoca, umarım gençler bu buldukları şansı iyi değerlendirir.
Bu çocuklar kim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mancini Vur Dedik Öldürdü Adamı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"