Fenerbahçe hariç varlıklı bir takımla oynamam, aldığım takım mutlaka ikinci veya üçüncü ligde olur.

Finans durumu mali kriz olmadığı sürece ilgilendirmez, sadece istediğim zaman istediğim hamleyi yapabilecek durumum olmasına özen gösteririm.

Takım seçimi konusunda ikinci bir takıntım kadrodur, oyuncuya göre takım seçmem taktiğimi kullanabileceğim bir takımı almayı yeğlerim.

Personel ve oyuncuları gitmek istemedikleri sürece göndermem, mevcut düzeni her zaman koruma yanlısıyımdır ki zamanla değişiyor oyuncu ve personeller.

Transfer listesine konmak istenen adam geri dönemez, dönse de kabul etmem çekerim fişini.

Küçük takımlarla oynadığım için bonservise 500B£'dan yukarı vermem, genellikle bonservissiz oyunculardan kadromu oluştururum. Maaş bütçesine daima dikkat ederim, finansa yatırım yaparım.

60 - 70 ve 80'inci dakikalarda mutlaka maçı durdurup takımı incelerim, sırıtan veya yorulan varsa çıkarırım.

Oyuncuları idare etmeyi severim, tartışma yanlısı değilim.