Maçı izledim, tek fotoğraf değil. maç boyu yatmak galibiyete bir engel değil.
Maçı izledim, tek fotoğraf değil. maç boyu yatmak galibiyete bir engel değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Brumanin sutunun swf"si varmi ya cok iyi vurdu sol ayagiyla![]()
Yazık oldu ama oyun umut vericiydi. Kaçıra kaçıra atmayı da öğreniriz elbet.
Samet, Antalya'ya tam bir kaos futbolu aşılamış yalnız. 1-0 iken, Diarra'nın kaçırdığı net gole mi yansınlar, yoksa G.Saray'ın kaçırdıklarından sonra 1 puana mı dua etsinler, gel de çöz!![]()
Sabri enerjisi ile hızı ile ve iyi ortaya acmaya başlaması ile bu takımda yer bulmalıdır artık. Amrabat ise kanatlı bir sistemde oynarsak oynayabilir yoksa orta sahada böyle sırıtır işte. Emre Çolak'ta asıl mevkiisinden uzakta oynatıldığı ve şok preslere ugradıgı için fazlasıyla sırıttı. Engin ara ara parladı fakat eski formundan hala uzak bir görüntü çiziyor..
Drogba da mümkünse artık frikik vurmasın yalvarıyorum.
Hakan Balta, Chedjou, Bruma, Sabri, Semih günün başarılı isimleriydi.
Bence artık;
Muslera
Sabri
Chedjou
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak
şeklinde 4-3-3 oynamalıyız. 4-1-3-2 takıma zarar veriyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yahu İspanya Ligi maçlarını izlesen demek ki her sonuca itiraz edeceksin. Hakemler maçtan bi haber takılıyorlar çoğu zaman. Bir sürü saçmasapan karar verip duruyorlar ki direk sonuca etki edecek kararlar. İnce bir ofsayttı hakem göremedi olur böyle şeyler insan bunlar sonuçta ve robot değiller ve üstüne üstlük canlı yaşıyorlar bunu senin gibi geri sarıp izlemiyorlar. Antalya'nın galibiyetinin güme gittiği falan yok yani. Futbol talihsizliği. Her takımın her yerde başına gelebilecek bir şey.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ligtv vermis brumanin sutu iyi vurmus velet
http://www.ligtv.com.tr/haber/brumadan-muthis-fuze
Nocna arkadaşımız çok güzel yazmış bu kadro oynarsa çok iyi olur bizim için hocanın aklında da vardır bence böyle bi kadro özellikle Sabri ve Bruma gözüne girmiştir bence hocanın.
Fatih Terim: ''Bazı arkadaşlarımız şans aldığında o şansı iyi kullanması gerekir''
Bruma'yı bir Fenerli olarak beğendim doğrusu, Türkiye'ye adapte olduktan sonra baya iş yapar tabi kendini bozmazsa.
Amrabat emre o formayı zor bulur gibi burak da belki kesik yiyebilir melo da günün iyilerindendi Nocna ya harfi harfine katılıyorum
Galatasaray orta sahasinda yonlendirme olmadan oynadi. Posizyonda byldu ama birturlu sonuca gidemediler.
Selcuk, Sneijder bunlarin eksikligi cok bariz belliydi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bruma'nın Drogba'nın çocuğu gibi duruyor yanında golden sonra yanına gitmiş
Ayrıca GS'li arkadaşlar alınmasın diyeceğim birşey var
Drogba'nın pozisyonu 2. yarıda ki o pozisyon penaltı değil bi kere.
Melo'nun pozisyonu penaltı ama Melo o kadar çocukca atlamış ki her insan orada dönebilir yani açıkcası![]()
Kusura bakma Muhammed ama senden beklemeyeceğim tam bi yobaz yorumu yapmışsın yakışmıyor sana
Maça gelecek olursak böyle puan kaybetmek gerçekten çok üzücü oluyor.Takımı çok beğendim,Melo'nun ironileri olsun,Drogba'nın taç ironisi olsun çok güzel ama bir o kadar da üzücü bir maç oldu.
Edit :
"Drogba'nın golü yüzde 100 ofsayt. Eğer Türkiye'de hakemler adaletli futbol yönetse Fenerbahçe her sene şampiyon olur."
- Rıdvan DİLMEN
Buyur burdan yak![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Zaten söylenilenler o değil Burak. 1.si ilk yarıdaki Drogba'nın kullandığı serbest vuruşta Baros'un dirseğiyle müdahalesi diğeri de 2. yarının sonunda kornerden gelen topa Chedjou'nun kafa vuruşunda Wederson'un elle müdahalesi. O dediğin 2'li zaten penaltı değil. Bence Wederson'un pozisyonu da penaltı değil ama Baros'un ki net penaltı, tartışmaya gerek yok.
Screw you guys, I'm goin' home
Biz futbol oynadık attık atamadık falan ama Antalya güreş etti resmen.Defans bile yapmadı yani.Maçın bence özeti budur.
İkinci yarıyı izleyebildim. Maçı gs haketti resmen samet efendinin birbirinden saçma hamleleri ile. Gs 2 puan kaybetti, antalya 1 puan kazandı. Antalya bu zihniyetle zor gider..
FM Gazetesi
Güzel oyundu, bol pozisyon kaçırdık gibi yorumları geçeceksiniz kendinizi avutmayın. Son iki haftada toplamda dört puan kaybetmişken bu kadar kötü Antalyaspor'u yeneceksin bu kadar basit. Antalyaspor gerçekten çok kötü bir takım aslında fena kadroları yok ama Samet Aybaba ile yürümez. Bir arkadaş yukarıda doğru yazmış savunma yapmaya çalışıyorlar ama yapamıyorlar. Drogba - Burak ikilisi sahada oldukça Galatasaray her maç gol yemeye müsait. Fatih Terim çok sürmez 4-4-1-1'e döner o beğenmediğiniz Hamit'i her maçta oynatır bence.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Rıdvan'ı dinlemeyeli keseli uzun zaman olmuştu, zamanında ne kadar haklı bir karar verdiğim belli oluyor![]()
Bruma takıma alışır ve bencil oynamazsa karşısında duracak savunmacı yok TR liginde
Takıma gelince...ilk devre golden sonra rezalet bir oyun vardı. İkinci yarıda da 65'e kadar top falan oynamadı takım.Sonra forveti falan üçleyip Bruma girince Antalya da çekildi ve çok iyi hücum yapar gözüktük.Tekrar yazıyorum; GÖZÜKTÜK! Kimse kusura bakmasın ama maç 0-0 giderken de baskı kurmak lazım. Amrabat'a küfür etmekten yorulmuştum ki FT oyundan aldı sağolsun. Emre Çolak veAmrabat formayı kesinlikle hak etmiyorlar.Engin cezadan uslanmamış,hala pimi çekilmiş bomba gibi. Eboue allah ne verdiyse bindirecem diye arkasında devasa boşluklar bırakıyor. Eğer Bruma ilk 11'e alınacaksa mutlaka tek forvete dönülmeli.Fakat işte sorunumuz sağ kanatta hücum oynayacak adamımız yok. Ahh şimdi solda Bruma,Sağda Keita ortada melo-selçuk-sneijder olacaktı varya![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rıdvan Dilmen'in o sözünü canlı izleyen var mı acaba ? bazıları Beşiktaş bazıları Fenerbahçe diye paylaşıyor![]()
http://www.youtube.com/watch?v=xKV7DxAXWng
http://www.youtube.com/watch?v=s5MT_fXWZAI
Al izle bu ikiliyi ondan sonra yorum yap![]()