Galatasaray'ın evinde aldığı beraberliğin ardından değerinin arttığı bir karşılaşma oldu mücadelemiz, performansımız ne olursa olsun maçın sonunda üç puanı hanesine yazdıran tarafın bizim olmamız lazım. Yorum yapan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum, Sow ve Emenike gibi saf forvet olan oyuncuların kanatlarda yer alması hücum yelpazesinde elimizi çok daraltıyor.

Stoch'un kadrodan kesilmesinin ardından kanatlarda topla beraber koşup, adam geçicek oyuncumuz kalmadı diye düşünüyorum. Kuyt o yapıda bir adam değil, aklıyla oynayan bir adam. Sow zaten ki topla beraber ilerleme konusunda başarısız olduğunu düşünüyorum olası bir kontrada yarar sağlamaz. Emenike hızı ve vücudu sayesinde avantajlı olmasına rağmen kanat olarak verimli olmadığı için ne yapacağını bilmiyor.

Uğur Boral ve Kazım Richards'lı sistemde bile herhalde kanat organizasyonlarımız daha fazlaydı. Gerçi o dönemlerde Roberto Carlos gibi bir isme sahiptik, o gitti Andre Santos falan derken kanattan gelen bindirmelere ve ortalara alışkınız. Şimdi bu yük Gökhan ve son haftalarda bek oynamaya başlayan Caner'in üstüne bindi, bu adamlar aynı zamanda savunma emniyetini sağlamaya çalışıyorken işleri zor olacak.

Özetle; Kasımpaşa karşısında alınacak her üstün skor değerli.