Yeri burasımıdır pek anlamam ama Rizespr hakkında bi kaç bişey yazayım.
Geçen tesislerdeydik muhabbet ediyorduk üst düzey bi yönetici abimizle o söyledi. Yekta'yı direk Rıza Hoca istemiş Terimden ama Fatih hoca 3 kulvarda mücadele edeceğiz Yekta bize lazım diyerek bırakmamış. Şuan Yekta bizde olsa cidden ligin tozunu attırır bu takım gerçi şu andada attırıyoruz tozunu ya neyse
Burhan Eşer ve Yasin Öztekinle ilgilenmişiz alamamışısız. Olsun hepsinden iyisini Hurşut Meriç'i aldık. Harika bi açık ve harika bi insan. Stoper ise daha hiç kullanılmayan ( Milli takım maçları dolayısıyla ) İtama var ki İtama, Yoboyu milli takımda kesen adam olarak biliniyor, gerçi şu yoboyu ben bile keserim orası ayrı konu. Ondan önce Serdar Kesimal'ı istemişiz ama büyük stoperya güya gelmemiş. Şimdi Semihle paf takım idmanlarına çıksın. Forvettede Leonard var daha hiç kullanamadığımız. Çek liginde bi adamın bacağını kırmış maçta, 12 maç cezası vardı, cezasının son 4 maçını bizim ligde çekti artık önümüzdeki Bursa maçında yerini alacaktır. Çok izlemedim ama çok methediyolar. Sahayı parselleyişi, top saklayaşı çok üst düzey bi topçuya benziyor. Burda gördüm bi kaç arkadaş dilosu olacak kadar seviyor onu. Allah utandırmasın
Onun haricinde bi kaç transferide yetiştiremişiz ama olsun çok istekli bi takım olduk, kalite olarakta iyiyiz heleki Serkan'ında takıma katılmasıyla birlikte. Ama inanıyorum devre arasında Yektayı alacağız, o zaman cidden çok daha dirençli bi takım olacağız tabi bide yerli bi forvet
Serkan Kırıntılı - Koray - İtama - Viera - Ali Adnan - Kıvanç - Yekta - Ludo - Hurşut- Tevfik - Leandro

Alıntılı Yanıtla