Sayfa 61 / 66 İlkİlk ... 11515960616263 ... SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    hocam canım acıdı resmen bu sözlerden sonra
    [/FONT]
    [/SIZE]

[/QUOTE]

biraz edebiyat parçaladık, şimdide atalanta bizi parçalamasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni girdim oyuna atalanta maçını oynadım eski güncellemeler kalmış toplu halde atayım dedim bakalım bundan sonra mantova ne olacak. Ligi alacakmı 10 puan geriden, avrupada ne yapacak. Ne oalcak ruh gittimi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ternana'ya yenilmemliydik Şuan moraller sıfır..

PSG'yi geçeriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Ternana'ya yenilmemliydik Şuan moraller sıfır..

PSG'yi geçeriz
    Ternana'ya bi daha maç değil, puan muan vermeyeceğiz. Ligi salladık tabi biraz. Fakat Ternana maçı ne lig ne avrupa. O Maç ölüm kalım mücadelesindende öte, hep öyle oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Altyapı ürünümüz. Kiralık göndermedim çünkü benim takımımda şans bulacak 4 maçta oynadı yavaş yavaş dahada süresi artacak 2-3 yıl içindeki gelişimi nasıl gidecek izlemekteyiz. Alt yapıdan çıkan mandrelli tutoringe verdik iyi yolda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maç öncesinde soyunda odasında 20 dakika sadece ve sadece sustum. Sonra kalktım bütün herkes buz gibiydi adeta. Bütün sezon hertarafını yırtan anıl gündüz bu maçta sadece sustu tek bir kelime bile etmedim takıma. Hiçbir şey söylemeden stada girdim, yedek kulübesine oturdum. Takım hala çıkmamıştı taraftarlarda susuyordu onlarda efsanelerinin bu halinden haraptı.

Tam o anda soyunda odasından bir ses bütün gündüz stadyumunda yankılandı sadece 2 saniye sürdü. O Ses soyunma odasında 22 kişilik asıyla, yedeğiyle, masörüyle. Tek bir ses çığlık gibiydi.

"HAYDİ MANTOVAAA!"

Tam o anda ayağa kalktım sahanın içine girdim ve taraftara baktım elimi havaya kaldırıp yumruk yaptım ve yeşil çimlere sertçe vurdu. 50 bin kişi aynı anda. "Haydi Mantova"

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

hocam harika maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Skorada istatistiğede bakmıyorum. Fakat 90 dakika boyunca tek bir yan pas bile görmedim.
    Genellikle topu kapan oyun kurucuya oda direk ileri üçlüye. Yada direk ileri üçlüye.
    Bu kadar dikine oynayıp deplasmanda milana kaleye şut çektirmediğimiz için çok verimli bir mücadele oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Lazio ve Milan galibiyetleri iyi ama takım yan pas yapamıyor yani istenilen oyun sahaya yansımıyor bu yüzden taraftarlar isyanda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lazio ve Milan galibiyetleri iyi ama takım yan pas yapamıyor yani istenilen oyun sahaya yansımıyor bu yüzden taraftarlar isyanda

%60 topla oynayıp 30 şut çekip 2-1 yenileceğimize. 4-4 bitiririz. 5-4 yeniliriz. Bizim felsefe bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalya kupasında yorulan kadroyu dinlendirdim. Tur atlamak önemliydi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biz kötü günleri iyiye çeviren takımız çocuklar, biraz daha gayret aslanlar.
    Haydi Mantova Haydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadroda amrl-aml-mr-ml oynayan oyuncular ve 4-3-3 e uymayan amc'leri falan sezon sonunda postalayıp yedek kalitemizi ve rol uyumluluğunu arttırırsak karşımızda kimse duramaz.
    Taraftar sabret

Hocam taktiğini ve takım talimatlarını ss atarmısın bende alt liglerden bi takım almayı düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmtztrk View Post
    Hocam taktiğini ve takım talimatlarını ss atarmısın bende alt liglerden bi takım almayı düşünüyorum

http://dosya.co/pnoc28j0fo9x/anlgndz22.tac.html

ceza sahasına uzun oyna
    topa dal
    ara pasıyla savunma arkasına sark
    rakip ceza sahasına paslaşarak gir
    topu ileriye oyna
    rakibi rahatsız et

takım talimatlarına bakınca çelişkili geldi ama futbol bu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son 6 maçta rakiplere şut şansı tanımadık.
    İstatistiklerde üsttekiler 6 maçta rakip kaleye şut oranımız ve isabet oranımız.

77-45

77 şutumuzun 45 i kaleyi bulurken rakiplerimizde.

20 şutun sadece 6 sı kaleyi bulmuş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Pescara'ya bak sen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Pescara'ya bak sen

pescara oyunun başından beri kalburüstü takım italyada. hesap onlardan sorulur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kupada roma maçı var sonra TERNANA deplasmanı..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu aralar milanla takılıyodum fm de milanın halini görünce üzüldüm kim çalıştırıyo bu takımı son galibeyetler iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bu aralar milanla takılıyodum fm de milanın halini görünce üzüldüm kim çalıştırıyo bu takımı son galibeyetler iyi olmuş
    ispanyol keko var 1991 doğumlu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    ispanyol keko var 1991 doğumlu
    aa at.madrid den çıkmıştı fm den biliyom hatta koke de vardı hep karıştırırdım isimleri tabii koke şimdi milli takıma kadar çıktı keko sürünüyo cataniayada

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Önce Roma'yı yenip finale çıkacağız sonra ligde Ternana'ya hesap soracağız

ternana yine yenmiş ya helal olsun ternenam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu mücadele sıradan bir maç değil çocuklar. Şuanda aranızdaki hiçbiriniz ternana maçının önemini kavrayamaz, bu maçın amacını hiçbiriniz anlayamazsınız. Ben anlatayım. Zamanında bana ve sizden önceki abilerinize yapılanları anlatayım.

İtalyada zamanla yükselişimizi çekemeyenler, yükselmemizi asla istemeyenler bizi "tehlike" olarak görenler oldu. Biz 19 rakibe karşı mücadele verdik. Diğerleri öyle değildi. Her maç bağlanırdı birbirlerine. Milan Ternana'ya yatardı, İnter Parmaya, Sonra herkes Juve'ye yatardı.

Biz kimseye maç vermediğimiz için ne hallere düştüğümüzü ancak danilo martelli stadında görebilirsiniz. Bugün antrenman yok. Şuanda enkaz olan danilo martelli stadındayız.

Buradaki çimlerin üzerinde emek vardır, hırs vardır, onur vardır, mücadele vardır, asla pes etmemek vardır. Yenilirsek bile onurumuzla yenilmek vardı. 5-0 iken yüklenen mantova, rakiplere sahayı dar eden mantova. Bu çimlerin her biri ama herbirinde gözyaşı vardır.

Şu tribünleri görüyormusunuz yarısının koltuğu bile yok. Koltuklar eskidiği için böyle değil. Bu stad 1 hafta önce yenilenmiş tam 1 hafta sonra koltuklar yine böyleydi. Çünkü danilo martelli stadında diyoruz ya "yan pas yok dik oyna mantova!" maçın 90 dakikası her saniyesinde hop oturan hop kaltan 7 bin kişi vardı burada, kaç yıldır mantovadayım düşerkende, şampiyonluğa giderkende bizim takım danilo martellide geriye çekilmezdi, çekilemezdi çünkü burası mantova şehri, saltanatların son bulduğu yer.

Şimdi siz. Evet siz mantova oyuncuları. Şu çimlerin kokusunu içinize bir çekin, bahsettiğim olayları kafanızda bi canlandırın. Gözleriniz çakmak çakmak, adeta alev fışkıracaktır. Yarın deplasmandayız. Ternana deplasmanında.

Ternana bizim hayallerimizi milana yatarak ancak 1 yıl erteledi, kimse bizi engelleyemez çocuklar. Ancak erteleniriz biz ansızın yine geri geliriz. Biz mantovayız, biz onurun simgesiyiz, biz alın terimizle buralardayız, biz şanlı taraftarımızla bütün olabilen yegane takımlardan birisiyiz, taraftarıyla bütün olmuş, sevincini acısını birlikte çekmiş, çekmeyede devam edecek mantova.

Şimdi siz. Yarın. Ternana deplasmanında ne yapacaksınız ?
    geriye düşebiliriz, belkide yenilebiliriz.
    Fakat siz yenildiğiniz anda maçın son saniyesine kadar ternanalılara sahayı dar edip, biyerlerinde teri akıtıp, ayaklarını titretecekmisiniz. Yoksa zoru gördüğünde kaçan korkaklar gibimi oynayacaksınız.

Karar verin. Taraftarlarla birlikle yıllarımı verdiğim şu şehirde. Emeklerimizin karşılığını alma maçı bu.

Çıkın ve onurunuzla oynayın.

"SAHADA KAFASINI GERİYE ÇEVİREN TEK BİR OYUNCU GÖRMEK İSTEMİYORUM, YAN PAS YOK MANTOVA DİK OYNA!"

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ÖZEL HABER
    İtalya'nın köklü spor gazetelerinden olan La Gazetta Dello Sport , Serie A'da
    Mantova'yı çalıştıran Türk asıllı Salim Gündüz'ün kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
    Daha önceki yıllarda Mantova'yı küme düşüren takım olarak bilinen Ternana'ya karşı
    Salim Gündüz medyada öfke kusuyordu fakat Gündüz'ün odasından Ternana bayrağı çıktı.
    Bu olay karelere Mantova taraftarlarının tepkisinin ne olacağı merak edilirken Gündüz'ün
    Ternana'daki görevini en yakın zamanda bırakması bekleniyor.

Salernitana'yı neden yendin ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başımızı öne eğdirmediniz çocuklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ÖZEL HABER
    İtalya'nın köklü spor gazetelerinden olan La Gazetta Dello Sport , Serie A'da
    Mantova'yı çalıştıran Türk asıllı Salim Gündüz'ün kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
    Daha önceki yıllarda Mantova'yı küme düşüren takım olarak bilinen Ternana'ya karşı
    Salim Gündüz medyada öfke kusuyordu fakat Gündüz'ün odasından Ternana bayrağı çıktı.
    Bu olay karelere Mantova taraftarlarının tepkisinin ne olacağı merak edilirken Gündüz'ün
    Ternana'daki görevini en yakın zamanda bırakması bekleniyor.

Bizi bilen bilir, mantovaya nasıl aşık olduğumuzu bilen bilir. Bilen bilir bizi.

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Salernitana'yı neden yendin ya
    Küme düşmüyorlar sıkıntı yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diaz'ı üzücez. Birazdan mesaj atar. Maçı bağlayalım hocam

Sayfa 61 / 66 İlkİlk ... 11515960616263 ... SonSon

Mesaj Yetkileri