Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

7 25.93%
  • Berabere biter

2 7.41%
  • Fenerbahçe kazanır

18 66.67%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 4. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herkes Alex gider yapıyor gitmeli diyor. Tabi iç yüzünde ne var orasını kimse bilmiyor. Belki aralarında daha önceden bir olay oldu...

Volkan'ın Galatasaray ile oynanan ve kanlı derbi olarak tarihe geçen maçta dahil olmak üzere bir çok maçta, (en son Sabri ile olan olayda) defalarca kez takımını yakıp, teknik direktörün emirlerini bu yolla çiğnediği halde, defalarca kez milli takımı ve Fenerbahçe'yi yediği hatalı goller yüzünden yaktığı halde, Yaptığı saçma sapan artistlik hareketler ile hem kulübün hemde kendisinin imajını zedelediği halde gönderilmemesine ne demeli. Profesyonellikten bu kadar uzak bir insan Alex'ten önce gitmelidir. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmayacak bir futbolcudur Volkan demirel. Metin Oktay bile Fenerbahçe'nin şanını kıymetini şu takımda Aziz Yıldırım'da dahil olmak üzere % 99'undan daha fazla bilen birisiydi. O sebeple Alex karşı geldi Alex şöyle yaptı gibi bahaneler saçma geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bebenim
    Emenike yerine kanat almak daha mantıklı. Hatta emenikeyi kanat olarak almanın mantıklı açıklaması yok. Ama şuanda sağ kanatta gg-emenike mecbur bence. Caner'in savunması zayıf olduğu için kuytın solda olması daha iyi. Kanat oyuncumuz yokken 442 hayal bence.
    O zaman şampiyonluk da hayal. Taşıma su ile değirmen dönmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray puan kaybetti,kazanırsak çok iyi olacak. Beşiktaş'ın şampiyonluğa nefesinin yetmeyeceğini düşünüyorum ben. galatasaray'ın ekstra kayıplarını değerlendirirsek şampiyonluk yoluda büyük adı olur. Kasımpaşa zor takım kazanıp gereksiz konya yenilgisinin etkilerini bitirmiş oluruz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kasımpaşa çok hareketli bir takım özellikle önde oynayan oyuncuları. Fenerbahçe bu maça iyi hazırlanmış olmalı. Kasımpaşa gerçekten zorlu bir rakip ben kazanacaklarını düşünüyorum en azından yenilmeyeceklerini. İçeride, dışarıda üç büyüklerin canını çok yakar bu sezon bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ryan Babel gibi Kasımpaşa futbolcuları da alem yapıyorlarsa biraz zor direnirler Fenerbahçe karşısında.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galibiyet bekliyorum fakat bundan daha önemlisi Sivas maçındaki mücadeleyi görmek istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu yıl haftaici macimiz yok ya, artik her hafta cuma veya pazartesi oynariz.

Nesil
    2006

En kötü geçen haftaki mücadeleyi verelim ben mağlubiyetede razıyım. Umarım Fenerbahçe hep aynı devam eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kasımpaşa karşında farklı galibiyet gelecek diye düşünüyorum.Yada şansa yenicez gibime geliyor.Bu maçta Alper'in bi gol daha atacağını düşünüyorum Sivas maçından önce arkadaşla konuşurken 2 hafta üst üste gol atıcak demiştim bakalım bu hafta ne yapacak

Galatasaray'ın evinde aldığı beraberliğin ardından değerinin arttığı bir karşılaşma oldu mücadelemiz, performansımız ne olursa olsun maçın sonunda üç puanı hanesine yazdıran tarafın bizim olmamız lazım. Yorum yapan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum, Sow ve Emenike gibi saf forvet olan oyuncuların kanatlarda yer alması hücum yelpazesinde elimizi çok daraltıyor.

Stoch'un kadrodan kesilmesinin ardından kanatlarda topla beraber koşup, adam geçicek oyuncumuz kalmadı diye düşünüyorum. Kuyt o yapıda bir adam değil, aklıyla oynayan bir adam. Sow zaten ki topla beraber ilerleme konusunda başarısız olduğunu düşünüyorum olası bir kontrada yarar sağlamaz. Emenike hızı ve vücudu sayesinde avantajlı olmasına rağmen kanat olarak verimli olmadığı için ne yapacağını bilmiyor.

Uğur Boral ve Kazım Richards'lı sistemde bile herhalde kanat organizasyonlarımız daha fazlaydı. Gerçi o dönemlerde Roberto Carlos gibi bir isme sahiptik, o gitti Andre Santos falan derken kanattan gelen bindirmelere ve ortalara alışkınız. Şimdi bu yük Gökhan ve son haftalarda bek oynamaya başlayan Caner'in üstüne bindi, bu adamlar aynı zamanda savunma emniyetini sağlamaya çalışıyorken işleri zor olacak.

Özetle; Kasımpaşa karşısında alınacak her üstün skor değerli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada mutlaka kazanmamız gerek.

Sivas maçındaki özlediğim Fenerbahçe'den sonra bu maçı iple çekiyorum, ben Sivas maçındaki oyunu çok beğendim..

Holmen'i de ayrı bir dikkat ile izleyeceğim nerede oynadığını bilen ve burada olmanın gerektirdiklerini farkında olan bir oyuncu. Futbolculuğu meslek gibi gören oyunculara her zaman ayrı bir sempatim vardır.

Böyle bir kadro bekliyorum. Topal döndüğüne göre artık Selçuk bir süre yeniden yedek olarak durabilir..

Sow - Webo ikilisinden de Sow'un seçilip sorunların çözüldüğünü göstermek isteyeceğini düşünüyorum Ersun hocanın.

Sow üzerindeki sorunları atmış ve goller ile geri dönmüş olur umarım.

Edit : Sow kadroda yokmuş.

Tek söylenecek şey ''hll spr dvm .s.s.s''

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada mutlaka kazanmamız gerek.

Sivas maçındaki özlediğim Fenerbahçe'den sonra bu maçı iple çekiyorum, ben Sivas maçındaki oyunu çok beğendim..

Holmen'i de ayrı bir dikkat ile izleyeceğim nerede oynadığını bilen ve burada olmanın gerektirdiklerini farkında olan bir oyuncu. Futbolculuğu meslek gibi gören oyunculara her zaman ayrı bir sempatim vardır.

Böyle bir kadro bekliyorum. Topal döndüğüne göre artık Selçuk bir süre yeniden yedek olarak durabilir..

Sow - Webo ikilisinden de Sow'un seçilip sorunların çözüldüğünü göstermek isteyeceğini düşünüyorum Ersun hocanın.

Sow üzerindeki sorunları atmış ve goller ile geri dönmüş olur umarım.
    Görkem, Emenike ile Kuyt'ın yerini değiştir. Egemen ile Alves'in de yerini değiştir. Yarın Sow yok, orada Webo oynayacak. Sow hazır değildi, 2 haftada toparlamaya başlamıştır. 1 hafta daha oynamasın, iyi hazırlansın, önemli değil. Yeter ki kazanalım.

Sow ile sorun yok. Hoca kazanan kadro ile devam edecek. Sow özür diledi hocadan, tweeti de sildi. Form düşüklüğü durumunda Kuyt ya da Webo'dan biri çıkar, Sow girer ilk 11lere. Emenike'nin form düşüklüğü veya sakatlık yaşamamasına duacıyız.

İlerideki 3lü, orta sahadaki 3lü ve 2 bek komple çıkıyor, rakip yarı alanda pres yapıyor. Alves orta sahaya yaklaşıyor, Egemen geride kalıp geçen topları durdurmaya çalışıyor. Holmen ise her yerde, ileride pres yapıyor, top kesip akın başlatıyor, top geriye sarkarsa koşup yetişip Egemen'e yardımcı olup pas arası yapıp oyunu başlatıyor. Böyle çalışkan futbolcular bulsan yeteneğe falan ihtiyacın yok. Yeter ki kondüsyonlar düşmesin, sakatlık olmasın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Görkem, Emenike ile Kuyt'ın yerini değiştir. Egemen ile Alves'in de yerini değiştir. Yarın Sow yok, orada Webo oynayacak. Sow hazır değildi, 2 haftada toparlamaya başlamıştır. 1 hafta daha oynamasın, iyi hazırlansın, önemli değil. Yeter ki kazanalım.

Sow ile sorun yok. Hoca kazanan kadro ile devam edecek. Sow özür diledi hocadan, tweeti de sildi. Form düşüklüğü durumunda Kuyt ya da Webo'dan biri çıkar, Sow girer ilk 11lere. Emenike'nin form düşüklüğü veya sakatlık yaşamamasına duacıyız.

İlerideki 3lü, orta sahadaki 3lü ve 2 bek komple çıkıyor, rakip yarı alanda pres yapıyor. Alves orta sahaya yaklaşıyor, Egemen geride kalıp geçen topları durdurmaya çalışıyor. Holmen ise her yerde, ileride pres yapıyor, top kesip akın başlatıyor, top geriye sarkarsa koşup yetişip Egemen'e yardımcı olup pas arası yapıp oyunu başlatıyor. Böyle çalışkan futbolcular bulsan yeteneğe falan ihtiyacın yok. Yeter ki kondüsyonlar düşmesin, sakatlık olmasın.
    Kuyt - Emenike olayını yazdıktan sonra mesajı aklıma geldi.

Emenike'ye bir şey olmasın yahu belki savunma yapmıyor ama şuan kanatta ofansif anlamda çok yeterli. Çok rahat çalım atıyor ve çalım atma stiline hayranım desem yeridir..

Çift forvet oynamıyorsak ve kanat oyununda diretiyorsak Kuyt ve Emenike'den başkası geçmesin kanatlara.

Webo hele ki asla geçmesin gram yararı olmuyor. Formda bir Sow olabilir ama

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kuyt - Emenike olayını yazdıktan sonra mesajı aklıma geldi.

Emenike'ye bir şey olmasın yahu belki savunma yapmıyor ama şuan kanatta ofansif anlamda çok yeterli. Çok rahat çalım atıyor ve çalım atma stiline hayranım desem yeridir..

Çift forvet oynamıyorsak ve kanat oyununda diretiyorsak Kuyt ve Emenike'den başkası geçmesin kanatlara.

Webo hele ki asla geçmesin gram yararı olmuyor. Formda bir Sow olabilir ama
    Biz 3 forvet oynuyoruz. Kanat yok

Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin veremez.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin vermez.
    Abi çok gömülüyorlar çizgiye.

Emenike'yi bana göre orada harcıyoruz ancak yapacak bir şey yok. Sivas maçından önce Ersun hocanın Aykut Kocaman sistemi üzerinde direttiğini ancak olmadığını anlayınca kendi sistemini oynattığını düşünüyorum.

Sivas maçında biz diğer maçlarda yapmadığımız atakları gerçekleştirdik ve farkettik ki pozisyona girince atıyoruz

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Abi çok gömülüyorlar çizgiye.

Emenike'yi bana göre orada harcıyoruz ancak yapacak bir şey yok. Sivas maçından önce Ersun hocanın Aykut Kocaman sistemi üzerinde direttiğini ancak olmadığını anlayınca kendi sistemini oynattığını düşünüyorum.

Sivas maçında biz diğer maçlarda yapmadığımız atakları gerçekleştirdik ve farkettik ki pozisyona girince atıyoruz
    Sana o pozisyonları sağlayan takımın fizik gücü ve olağanüstü presiydi. Ersun Yanal 433 ya da 4141 oynatmıştır her zaman. Kendi sistemini oynatmaya çalıştı. Oyuncular direndi, tempo oyununa üşendiler, baş kaldırdılar. Aziz Yıldırım, oyunculara kelle kopartırım mesajı verince ipleri eline aldı Ersun Yanal. Sow, açık açık hoca farklı bir oyun oynamamızı istiyor, alışmak zorundayım dedi. Daha bunun ötesi berisi yok.

Meireles'e de kızmak gerekir. Meireles'in Arsenal'e karşı oynadığı iyi futbolun temel nedeni olan iştahının yarısı yok ligde. Son maçta fizik olarak hazır olunca bu yüksek tempodaki oyun içinde ister istemez yüksek iştahla oynamak zorunda kaldı oyuna adapte olabilmek için. Para veriliyor sana, uyum sağlamamak için çaba sarfediyorsan o zaman durmayacaksın, gitmek isteyeceksin. Ortası yok bu işin. Meireles'in fazlası ile sezon başındaki fizik eksikliği toparladığını görüyorum. Topal, Selçuk hazırlar. Holmen komple hazır geldi. Kendi başına mı çalışmış, bireysel antrenör mü tutmuş bilinmez, şaşırtıcı. Emenike zaten Rusya'da sezon ortasında ritim tutturmuşken geldi. Kuyt'ın fizik durumunun hiç kötü olduğunu görmedim.

Sorun Sow, Webo ve Volkan. Mert bile hazır ve iştahlı durumda. Volkan'ın sorunu psikolojik, ailevi problemleri olabilir. Webo, Sow'dan hazırdı, o yüzden oynuyor. Sow da 2 haftada toparlamaya başlamıştır. Webo da iyi durumdadır artık. Hatta Emre bile ciddi ilerleme kaydetmiştir ümidi taşıyordum ama basit bir sakatlığı olmuş. Gökhan ve Caner zaten bu kadar çok üstüste maç yaparak fazlası ile ritim buldular.

Webo'nun performansının kötü olacağını düşünmüyorum ama buna Webo standartlarında bakmak gerekir, aşırı beklenti içinde olmamak gerekir. Takım yarın fazlası ile dinlenmiş olarak aşırı bir efor sarfedecek. Olağandışı bir galibiyet bile mümkün. Kazanırız.

Sivas maçını ciddiye almayan arkadaşlar olmuş. Rakipler de ciddiye almazlarsa iyi olur. Sezon sonu en tepede bitiririz

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bunu FM dili ile anlatamazsın. Oyunun dinamikleri Ersun Yanal'ın oynattığı futbola izin veremez.
    Ben FM dili ile eski FM'lerde ki gibi mesela 2006 veya 2007'de üç merkez forvet olacak fakat sağ ve soldakinlerden kenarlara çizgili ok çıkacak şekilde oynuyoruz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fener'e gelen hocalarda bir Mourinho özentiliği var, hayır adama özeniyorsun bari onun gibi iyi teknik adam olmaya özen, takımına güzel futbol oynattır. Sen hem rezil futbol oynattır hem de takımın yıldız oyuncularıyla problem yaşa. Siz yarın öbür gün kovuluyorsunuz ama izlerinizi biz senelerce çekmek zorunda kalıyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu takımda Sow varsa direk oynar arkadaş. Bir hafta kestin ama iki hafta kesemezsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sow ersun yanal'a ne yaptı arkadaş?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sow ersun yanal'a ne yaptı arkadaş?
    12 KM koşmadı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow'u nasıl kadroya almazsın arkadaş ya? Sen de kimsin? Çıldırmak üzereyim ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Caner yerine Hasan Ali'de ısrarla diretiyorum. Caner bir maç öyle patlayacak ki, geriye kalan dönemde 6 ila 9 puanımızı tek başına yiyecek bence.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beyler sakin olun yahu. Sow son dönemlerde formsuzmuydu ? Evet. Hocanın istediği kadar koşuyormuydu ? Hayır. Kendine gelmesi için elbette biraz zamana ihtiyacı var ve adaletli olmak lazım hakedene formayı vermek lazım. İsme göre oynatmaya gerek yok. Sow'da daha çok çalışır formayı kapar bu kadar basit.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aykut Kocaman'ın bahsettiği "Antrenör takımı"nı Ersun Yanal başarmaya çalışıyor. Umarım Sow'un kadroda olmamasının tek sebebi formsuz olmasıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Sow diyoruz da olmuyor işte son bir kaç maçında hele hiç çekilmiyordu. Benim Ersun Yanal'a güvenim tam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Formsuzluğudur,başka ne olabilir. Eline gelen en büyük fırsatı kendi egoları için harcamaz Ersun Yanal. Sow gerçekten ayakta duramıyordu son zamanlarda ama hatırlayın geçen sezon sene başında da Aykut Hoca Sow'u yedek bırakıyordu. Yakında ritmini bulur ve takıma döner.

Yukarda yazdıklarım hocaya hak vermek içindi gelelim kişisel eleştirime. Kendisi form durumuna göre oyuncu seçimi yaptığını söylüyor tamam güzel karar.Hatta bu doğrultuda Selçuk ve Webo'ya katlanıyoruz. (Selçuk beni rahatsız etmiyor ama Topal'dan kötü),o zaman güzel kardeşim Mert'i neden tak diye kesiyosun? O çocuk tüm kadronun en formda ismiydi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sivas kadrosu değişmemiş. Basın toplantılarında alikıran başkesen kesilen Fenerbahçe teknik direktörleri kazanan kadroya bir isim bile ekleyemeyecek kadar korkak işte.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike ve Selçuk Şahin'den gol bekliyorum beyler.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri