-
Uzun bi süreden sonra tekrar foruma girme fırsatı bulduk. Öncelikle bugu açıklayayım sonrasında kariyeri kapatalım. Bug girince zevki kaçıyor. Hoş aslında bug mı bilmiyorum ama bana şık gelmedi dolayısıyla kariyeri kapatmaya karar kıldım. Zaten 10 gündür falan FM'de oynamıyorum
1-Öncelikle yönetimle konuşmak için yönetimle görüş menüsüne giriyoruz
2- Ardından açılan ekranda hani yönetimden bişiler istedigiğimiz (alt yapı gelişişimi stad vs vs) bölümden maaş artımı talep ediyoruz
3- Tabş yönetimin kabul etmesi için finansının çok kötü olmaması gerek bunun içinse takımın itibarının lgie göre diplerde olmaması lazım yani eli ayağı düzgün bi takım olmalı
4- Yönetimden maaş artımı kabul edene kadar uğraşıp maaş artırılınca kaydetip çıkın.
Kaydetip çıkmamızın nedeni ise normal ilerleyince yönetimden tekrar maaş artımı talep isteyemiyorsunuz o menü aktif olmuyor. Doalyısıyla kaydetip çıkıyoruz
5- Hemen son oyunu tekrar yükleyip devam diyoruz ve akabinde zaman kaybetmeden ESC tuşu ile oyunu yeniden durduyuroyuz oyunda birkaç saat geçmiş oluyor yine aynı menüye giriyoruz muhtemelen aktif olacaktır sebebi ise kaydedip çıkıp-yeniden girince pc istekleri sıfırlıyor dolayısıyla yeniden istekde bulunabiliyorsunuz
nihayetinde bu şekilde oyun süresinde 1-2 gün boyu paso bunu yaptım yönetimde saolsun hiç boşçevirmedi 30 m para aldım baktım durmuyor şalvarbank filmi gibi..ama en nihayetinde yönetim artık muslugu kesti finansımız anca idare edyor falan gibisinden bişi söyledi çık gir milyon kez denedim baktm hep aynı şeyi söylüyor..yani sonsuza dek gitmiyor ama epey para kaldırıyorsunuz.
tüm bu olanlardan sonra kariyerin tadı kalmadı haliyle..Biçok kısıtlama yapıyordum artık yönetimden parasal konuda masaya oturmama kıstası da koyucam (:
Mesaj Yetkileri