Bence de kapalı oynamak lazımdı. Çünkü çeyrek final farklı grup aşamasının ilk fikstürü farklı. Çeyrek finalde bir hava var bir inanç var fakat daha grubun ilk fikstüründe çok zor o iş.
Bence de kapalı oynamak lazımdı. Çünkü çeyrek final farklı grup aşamasının ilk fikstürü farklı. Çeyrek finalde bir hava var bir inanç var fakat daha grubun ilk fikstüründe çok zor o iş.
6'yı attı real madrid. birkaç gömlek fazla geldiler...
(/s)
"Sadece Sportif A.Ş'nin borcunun 725 milyon TL"
Resmi bir açıklamadır.
6-1 oldu. Söylenecek söz yok. Taraftara yazık. Bizim gibi Galatasaray'ı destekleyen rakip taraftarlara yazık. İçim parçalanıyor yemin ediyorum![]()
6 olmayaydı iyiydiKoy bilmem nerene rahvan gitsin çokta fifi
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu gol guzeldi
Bitmek bilmedi maç be. Nasıl bir şeydir yahu. Ben böyle bir şey görmedim. Her gelen gol oldu pozisyon oldu :S
GS'lı arkadaşların affına sığınarak söylemek istiyorum.
6 tane atılır be oha Real MadridOlmadı ama olsun.
![]()
http://inciswf.com/volkankonak.swf
Günün anlam ve önemi için...
Hayır sinirden gülüyorum evde![]()
Geçen yıla göre daha güçlü bir Galatasaray, geçen yıla göre bence daha zayıf bir Real Madrid karşısında bu skorla yenilmemeliydi. Fatih Terim bu sefer iyi analiz edemedi Reali bence. Sağ tarafta Carvajal sol da Arbeola varken daha çok kanat bindirmeli bir oyun benimsemeliydi diye düşünüyorum. Israrla ortadan oynamaya çalışıldı. Selçuk ve Sneijder inanılmaz formsuz. Bu adamlardan birisi bile formda olmassa sistem işlemezken ikisinin birden formsuzluğu skoru doğurdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla Chedjou,Dany,Eboue yerine Semih,Gökhan ve Sabri olsaydı daha az yerdik çok ruhsuzlardı.Ama hocamızın da dediği gibi bu bir eleme maçı değil yenilirsekte önümüzde 5 maç var ancak bu farktan sonra Beşiktaş karşısında neler yapacağız çok merak ediyorum açıkcası işimiz iş valla.
Valla ligde ilk 4 Avrupa'da Avrupa Ligi'ne kalmak başarıdır benim için bu sezon,pek beklentim yok takımdan.Ayrıca konuyu kilitleyebilir miyiz ?![]()
![]()
![]()
Bencede konu yarın kilitlensin. Bir an önce unutulsun maç. Adam gördükçe kötü oluyor.![]()
Bu Real nasıl olur da bu kadar gol atar aklım almıyor. Tek bir tane organize gol yok.
Yöneticiler kapatın konuyu kilit pls.Bu arada 6 golü normal buluyorum ben 3-4 gol bizim hatalarımızdan geldi 1 tane de Ronaldo şov yaparak atmasa olmazdı zaten.
![]()
Şu Dany ile Chedjou oynamaya devam ederken bir de solda Riera olursa bu sene daha çok 6 gol yeriz biz.Saçma sapan goller yedik ileride zaten top tutamadık Drogba çıktıktan sonra takımda bir şeyler var ve bu bu şeyler Fatih Terim'in 2.gelişi gibi bizi mahvedecek bence.İmzalasın artık şu sözleşmeyi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İlk yarıdaki oyunu gördüm kapattım televizyonu, bilgisayarı. İyi yapmışım.
İlginç vallahi çok ilginç.
Hiç beklemezdim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sanırım taraftar olarak bugün fark ettim bir yerlerimiz oynamış.Uçmuşuz.
En kötü gün bugünse, bugün de Galatasaray.Arada üzülmek lazım.
Futbolda egoya yer yok.
Geçmiş olsun
Valla insanın içinden balkona çıkıp böğüresi geliyor. İçinde bir sıkıntı var atamıyorsun. Türk oluşumuzdan mıdır nedir kanımıza dokunuyor böyle olaylar. Biri olacak ağız burun dalacaksın. Yoksa stresi atamıyorsun.
Hocamız ve oyuncularımız bu maçı bir an önce unuturlar inşAllah Beşiktaş maçıyla yeni bir sayfa açmak lazım ama o maçta çok zor geçecek.
Galatasaray'ı desteklesem, kazanmasını istesemde böyle bir sonucu bekliyordum açıkcası. Geçmiş olsun hepimize, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Burak
Ya karşında sanki Gençlerbirliği varmış gibi 1-0'dan sonra o kadar çok adamla hücum edersen bunlar başına gelir. Karşındaki Real Madrid sen nasıl kontrollü başladıysan oyuna öyle devam edeceksin. Gerektiğinde 1-0 da geride olsan 2-0 da geride olsan önceliğin kontrollü oyun olmalı. Yoksa böyle 5,6,7 yersin. Adamlar 4 den sonra öyle bitsin havasında tempo yaptılar. O yavaşlıkta bile iki gol sıkıştırdılar. hatta İsco kaymasa 7 oluyordu. Benim asıl merak ettiğim acaba bu takım sezon öncesi hazırlık kampında ne çalışmış. Bazı oyuncular o kadar formsuz ki direk etkiliyor. Selçuk, Sneijder formsuzlar özellikle Selçuk sezona çok çok formsuz başladı. Orta dahada top istemesini bilen, pas dağıtan, organizatör konumundaki oyuncular ama Melo kaç defa geriden öne top taşırken pas atacak oyuncu bulamayıp ya geri oynadı yada ileri uzun oynadı. Hele böyle bir maçta çift forvet tercihi başlı başına yanlıştı. Yalnız bir oyuncu var ki bu ölü takımı ileride canlandıracak, ayağa kaldıracak. O oyuncu Bruma. Az izleme şansı bulmama rağmen baya iyi geldi bana.
Ronaldo nasıl bu kadar kötü olur dedim üzerinden 2 dakika geçti golleri atmaya başladı adam son yorumumda yok artık oldu. Son gol çok iyiydi. Yalnız GS gerçekten sahaya yanlış 11 ile çıktı bu şekilde bu rakibin seni harcaması normal. 4-6 oynamıştım ama +7 oldu iyiki yuklü girmedik.
Bu maç kolay unutulmaz. Bir insan Galatasaraylı olarak, ama her şeyden önce bir Türk olarak böyle başı öne eğilince yediremiyor.. TV'nin içinden sahaya atlayasım geldi...
İlk golü biz atsaydık, bu maç böyle olmazdı. Ama tırıvırı yapmaya pek de gerek yok. Adamlar bu yüzden Real Madrid. Acaba bu sene Şampiyonlar liginde Chedjou mu yoksa Dany mi assist kralı olacak hep beraber takip edeceğiz.
ben Allah'ın baş harfini küçük yazamam güzel kardeşim bana dokunuyor anladın.
Maça gelirsek bu takım son 3 maça 1 puanla girdiğini ne çabuk unuttunuz tamam rakipler çok güçlü ancak Kopenhag bile kolay lokma olmadığını gösterdi her şey olur bu grupta 5. maça kadar 7 puana ulaşırsak çok iyi olacak.