Sayfa 429 / 578 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
12,841 ile 12,870 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Çok teşekkür ederim.
    Rica Ederim.

GsTv'de Madrid ile gençler maçı var.Avcılar Belelediye Stad'ında iyi taraftar var.Şimdi açtım maçı 1-1 devam ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bi 20 dakka izledim sonra izliyemedim islerim vardi nasil oynuyoruz acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bi 20 dakka izledim sonra izliyemedim islerim vardi nasil oynuyoruz acaba?
    70 felandı galiba açtığımda.Öyle ezilmedik Madrid'e.Gençler heyecanlı,hırslıydı.Biraz daha izlemek lazım.Stopere alınan Burak Yılmaz ben açtığımda sakatlandı.
    Fazla değil şu alt yapıdan 1 tane sol bek,1 tanede orta sahaya felan adam çıksın yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaan bilir msnde konustuklarimizi chedjou hakkinda evet dengeli stoper ama iyi bir stoper degil kademe hatasini cok yapiyor dany bana gore daha iyi stoper chedjoudan ama al birini vur otekini ikisinin toplami ujfalusi etmez. hoca basin toplantisinda iyi konustu artik nesteri vurmasi lazim su takima.

Muslera

Sabri-Semih-Gokhan-Riera

Selcuk-melo

Engin(hamit) - sneijder - Bruma

Drogba

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Engin dedin bugün en çok ona dikkat ettim Arif.İlk yarı beğendiğim 1-2 kişiden biriyken 2.yarı sahada sadece adı vardı.Bu takım kanatlı taktikten ve Selçuk-Melo orta sahasından vazgeçmemeli.Engin zaten kanatta olmuyor ama sağ kanatta ligde onu kullanacağız mecburen.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla Arif'e katılmamak elde değil ama Engin 2. yarı düşünülmeli oraya Amrabat'ı koymak lazım Riera yerine Balta oynar tamamdır hoca bunu düşünüyordur inşAllah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Savunma'da rotasyon yapmak çok büyük sıkıntılara yol açar her zaman.Ben olsam,sakatlık ve ceza olmadığı sürece

Sabri-Ceyhun-Semih-Hakan dörtlüsü ile oynarım.

Sabri kesinlikle oynamayı hak ediyor.Ceyhun ise denenmeli bence,kim bilir formda bir yerli stoper kazanmış oluruz belki de.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Berk engin"in hala mac eksigi var bana gore oynadikca uzerindeki olu topragi atar.

dedigim gibi acilen eboue-chedjou kesilmeli riera 4 mac oynamamis olmasina ragmen sol bekte iyiydi. koy brumayida yavas yavas isindir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Engin'i neden kimse Sneijder yerine düşünmüyor ?

Yıldız tanımı var diye mi bu adamlar her maç banko adı yazılıyor tahtaya. Engin kesinlikle 2-3 maç Sneijder yerine oynamalı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hafta sonu derbide cok supriz kararlar bekliyorum fatih hoca yapar boyle seyleri...

drogba zaten oynamicakta... ne bilim burak-ebou-chedjou hepsi kesilcekmis gibi geliyor bana..

boyle birsey bekliyorum sahsen

muslera

sabri-semih-gokhan-riera

melo-selcuk

Amrabat-sneijder-bruma

umut

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İyi giden takım ne oluyor da bir anda böyle kötü oluyor gerçekten anlamıyorum.Oyuncularda mı teknik ekipte mi yöneticilerde mi bilmiyorum ama bir yerde sorun var takımın.Geçen seneki o ambiansta yok şuanda.

Zaten Fenerbahçe ve Beşiktaş avrupada yoklar.Bu sene illa 2sinden biri şampiyon olur gibi geliyor bana.Bu Avrupa işinde en sevmediğim nokta şu; Maçtan 2 hafta önce akılları Avrupa maçında muhabbeti başlıyor,maç bittikten sonraki lig maçında yorgunluk deniyor.E iyi ozaman hiç bir maçı kazanmayalım biz ligte.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Engin'i neden kimse Sneijder yerine düşünmüyor ?

Yıldız tanımı var diye mi bu adamlar her maç banko adı yazılıyor tahtaya. Engin kesinlikle 2-3 maç Sneijder yerine oynamalı..
    Yerine kim oynar tartışılır fakat Sneijder yuzde yuz kesik yemeli ki beyaz adam topun yenmeyen bir şey oldugunu anlamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit yok diye oldu bunlar hep beyler dua edin de iyileşsin

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray'da Yönetici Adnan Nas, “Bu Fatih Terim biraz da gitsin Fenerbahçe'yi çalıştırsın" demiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bide soyle birsey var selcuk formsuz deniliyor dogru ama sen adami 1 mac sag kanatta 1mac solda oynatirsan hele selcuk gibi bir agir adam nasil kanatta oynar ?

Beyler moral bozmak yok, çok yakında toparlanırız herşey yerli yerine oturur. Terim'e güvenin siz.
    Şimdi işler kötü gittiği için bir çok da uydurma yalan haber çıkacak bunlara aldanıp da tepki vermeye de gerek yok. Bize şu an gereken her zaman yaptıgımız gibi kaos ortamını lehimize cevirmektir.
    Benim inancım sonsuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Değerli Galatasaraylı Dostlarım,

Real Madrid karşısında ağır bir yenilgi aldık. Ancak futbolda bütün sonuçların mümkün olabildiği gibi bunun çare ve çözümleri de mümkündür. Kollektif bir spor olan futbolda hiç kimseyi tek başına suçlu ilan etmek bizim kültürümüzde kabul görmez.

Pazar günü önemli bir derbi maçımız var. Üstelik 6 puanlık bir farkı kapatmak için sahaya çıkacağız. Bu önemli amaç öncesinde bazı dış odaklarca zaten yeteri kadar ve ısrarla dağıtılmaya çalışılmış olan konsantrasyonumuzu daha fazla bozmak ve dikkatimizi başka noktalara vermek, son derece büyük bir hata olur. Bu nedenle takımımızın özellikle moral açısından bu maça en iyi şekilde hazırlanmasının sağlanabilmesi için başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan birbirine kenetlenerek anlayış içinde olmalarını ve yanlış izlenimlere yol açabilecek açıklamalardan kaçınmalarını istiyorum.

Biz büyük bir camiayız. Bu aileyi yıllardır ayakta tutan şey birbirimize duyduğumuz sevgi ve şefkat olmuştur. Bugün bu bağı en üst düzeyde sergileme zamanıdır. Eleştiriler tabii ki olabilir ama bunları çok daha sakin ve mutlu günlerimizde oturup, konuşacak ve kendi içimizde çözecek güce ve kültüre sahibiz.

Galatasaray için her şeyin en iyisini istememiz çok doğal hakkımız, ama bunlara ancak diyalog, ciddi analizler ve çalışmalarla erişebiliriz.

Herkesin bilmesini isterim ki, son dönemde alınan neticelere rağmen benim teknik ekibimize ve tüm oyuncularımıza güvenim tamdır. Bütün camiamızdan aynı destek ve inancın devamını bekliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
    Ünal AYSAL

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Galatasaray'da Yönetici Adnan Nas, “Bu Fatih Terim biraz da gitsin Fenerbahçe'yi çalıştırsın" demiş.
    İlk tepkilerin bu düzeyde olması gayet normal.

Tekrar söylediğini izleyince o da anlamıştır ne kadar absürt bir söz söylediğini eminim ki.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adnan Nas'da biraz gitsin Fenerbahçe'de yöneticilik yapsın.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Terim hangi sonuçları alırsa alsın, bu takımdan gönderilmez. Taraftarların büyük kısmı (buna ben de dahilim) gözü kapalı arkasında imparatorun. Kendi giderse de, o aşık olduğu takımın taraftarının kalbini kırmış olur
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo dun aglamis galiba boyle ruhuyla oynuyan topcular lazim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sezon için konuşursam, herkes bir yana Melo bir yana. Tek başına direniyormuş gibi hissediyorum bazen. Parayı alır yatar denilen adam her maç daha da utandırıyor bazılarını.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adnan Nas'da biraz gitsin Fenerbahçe'de yöneticilik yapsın.
    Bize itelemeyin şöyle adamları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arka da Ronaldo'ya dikiz,ahahahahah

Melo şu takımda adam gibi oynayan tek kişi.Bu kadar ruhsuz oynamaya devam ederlerse Melo'yu da kendilerine benzetecekler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ronaldo inceden vermiş ayarı.

Aslan parçası aslaaaaaaaaaan !! Üzme sen kendini ve hırsını haftasonuna sakla...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş maçının hakemi Beşiktaş'lı Fırat Aydınus olacakmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Burak twitter'dan açıklama yapmış akşam ki maçla ilgili;

Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.
    Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı.
    Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz.
    Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı.
    Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim.
    Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz.
    Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için.

Mesaj Yetkileri