Öncelikle paramız falan yok yeni çıktığımız için klüp sağdan soldan ne kadar işe yarayacağını düşündüğü adam varsa toplamış yani oyuncularıda satamıyoruz..Yinede 3-5 oyuncu var elden çıkarabileceğimiz. Yedek kadro 18 yaş altı işimize yaramayanları falan gönderip maaş bütçesini açıp onu transfer bütçesine dahil edeceğiz.

Her hocanın belli bir oyun anlayışı mevcut ve gittiği takımlara bu sistemi oturtmak ister. Fakat çalıştırdığınız klüp düşük itibarlı ise işler biraz değişiyor. Burada öncelikli olarak mevcut kadrodan azami derecede faydalanmak durumundasınız. Yani oyunculara göre bir taktik anlayışı geliştirmelisiniz. İlk iş olarak kafamdaki sistemi bi kağıda yazdım sonra mevcut kadroya baktım

Haliyle ciddi farklar var. Mevcut kadroyla ve finansla biranda kafamdaki sisteme geçmek imkansız bizde yavaş yavaş geçiş yapmak adına önce dizilişlerimizi oturtalım dedik ve kadromuzdaki oyuncuları bu dizilime göre yerleştirdikten sonra oyuncuların yeteneğine göre taktiğimizi ayarlamaya koyulacaz. Dizilişe göre eksik bölgelerimizi belirledik şimdi pazara inip free kaliteli oyuncu avına çıkma vakti..haa birde iskandinavyaya uçak bileti aldım (: