Saçmalık olarak değil de böyle olsa daha gerçekçi olur diyebileceğim bi kaç nokta var ;
1) Transfer konusu.Örnek vereyim Kerim Frei değeri 3M euro Beşiktaş bu sene Kerimi 3.2 M Euroya transfer etti fakat biz oyunda almaya çalıştığımız zaman 15M euro dan bi kuruş aşağı düşmüyolar.Buna artık bi son vermeli eğer verilmiyosa bari biz de öyle satalım.mesle ben Bale yi 71 milyona aldım diğer kariyerimde 40a man utd ye trasfer olmuştuve de aynı zamandı oyuncunun gelmek istememesi.Buna da göz atılabilir
2)evet taktik baya önemlidir futbolda ama sonuçta taktiği uygulayanlar da futbolculardır.Taktiğim kötü olsa da oyuncular olumlu yönde hiç mi insiyatif almaz arkadaş .saçma sapan uzaktan şut çekiyolar.ben çekme diyosam çekmezsin bu kadar basit.taktikte sorun olsa da çekilmez yani.Veli kavlağın çıldırttığı tek insan ben değilimdir heralde
3)Regenler kesinlikle azaltılmalı azaltılmıyosa bile bu kadar kaliteli regenler çıkmamalı.potansiyeli 199 olan defans çıktı bende 2. sezonda.16 yaşında ama markajı top kapması ve hatırlamadaığım 4 5 özelliği 18 falandı
4)takım konuşmaları geliştirilecek zaten daha çok seçenek eklenmeli
5)Antremanların haftalık olmasını da anlamış değilim açıkçası günlük olmalı ve günleri biz belirlemeilyiz.
6)Saha dışı organizasyonlara katılabilmeli takım yemeği vb şeyler.takımın moralini etkileceyek şeyler.Medyanın soruları da çok dar her toplantıda aynı şeyler sorulmasından sıkıldım açıkçası
7)Oyuncular insiyatif almalı demiştim zaten mesela 1 - 0 öndeyken takım kendiliğinden sahasına gömülebilir siz talimat vermden.illa olumlu olacak diye bişey yok.
aklıma şimdilik bu kadar geldi.![]()