Elimdeki kaliteli 2 yabancıyı göndermek durumunda kaldım..hem eksik bölgeleri gidermek hem de dediğim gibi brezilyadan oyuncu alıp gelecek sezon satarak para kazanma adına nakte ihtiyacım vardı..Cellerino daha önce daha büyük meblalara gödnermiştim fakat heifin bonservis 60 bin avroydu..varın siz düşünün takımın itibarını..Mojsov ise ederi 1.5 milyondu maalesef yine nakte ihtiyacımız olduğundan yarı fiyatına gönderdik..Kayseri tam bir ölü soyucu çıktı Ama bazen bu tarz hamleler yapmak gelecek adına daha karlı oluyor nitekim brezilyadan aldığım stoper gelir gelmez 1.4 milyon avro oldu (:

Muralha = Orta sahada ciddi sıkıntı çekiyorduk mevcut kadromdaki oyuncularım profillerine rağmen beklediğim etkiyi istatistiksel olarak yapamadı..Bizde kiralık olarak o bölgeye takviye yaptık
Spoiler: Muralha 

Ümit Koçin = Yerli ve bek olunca hemen alalım dedik ancak naktimizi tasarruflu kullanmak adına opsiyonlu kiraladık önümüzdeki sezon sözleşmeside bitiyor katkı sağlarsa kalıcı olarak almak isteriz
Spoiler: Ümit Koçin 

Renato Santos = Mojsovu satınca sıkıntılı olan stoper hattımızda ciddi bir boşluk olmuştu bizde Santosla o ihtiyacı giderdik..Umarım Mosjov gibi katkı sağlar
Spoiler: Renato Santos 

Adem Büyük = Takımımda yerli sıkıntısı yaşıyordum Ademin gerek profili gerek uyruğu ve bonservisi çok uygun geldi. Bizde hem rotasyonda kullanırız hem de kararlılığı fena durumda değil elimizdeki gençlere mentorluk yapabilir umuduyla aldık
Spoiler: Adem Büyük 

Anselmo Ramon = Daha önceden bildiğim ve kendisiyle çalıştığım bir oyucu..Genelde satılık ve kiralık listesinde olur..Sezon başından beri listede ancak takımın esas eksik bölgeleri dururken alamamıştık..Yine parasızlıktan opsiyonlu kiraladık..Kalıcı olarak kadroma katmak istediğim bir oyuncu.
Spoiler: Anselmo Ramon 

Sezer Özmen = Sezon başı transfer döneminin son gününde kadroma katıyordum fakat son anda vazgeçmiştim. Kasadaki parayı tamamen tüketmeyim devre arası sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculara maaş önerebilme adına..Mojsov ve Cellerinodan gelen parayla bu sefer kadromuza kattık..Yerli ve yine tanıdık bir stoper
Spoiler: Sezer Özmen