Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Arkadaşlar birbirinizi kırmaya başlayacaksınız bence biraz sakinleşip ondan sonra yazın söyleyeceklerinizi.İnsan sinirliyken yanlış şeyler yazabiliyor bende yanlış yazmış olabilirim bakmadım.Ben baştan beri bu gezi olaylarını destekliyorum.Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarınında sonuna kadar arkasındayım.Ama şu maçı izleyipte olayı Melo'ya falan bağlarsanız gerçekten burda karşınızda durmak zorunda kalırım üzgünüm.
    Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Eğer tribünler inmeseydi Melo'ya olan kızgınlığımı bariz belirtirdim. Melo'nun karakterinde var o. Ancak bu olaylar bunu bastırdı. İş Melo'dan çıktı. Melo ile kıyaslanamayacak kadar ciddi işler dönüyor.

Katılıyorum sana.Melo'nun bu tip mental problemleri olmasa zaten bizden daha iyi takımlarda oynuyor olurdu.Melo'yu eleştirelim,kızalım ona lafım yok hakketi kendisi.Ama tribün olaylarını ona bağlarsak sadece basite kaçmış oluruz o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lig TV'de tam da şu anda Markus Merk, Hakan Şükür ve Tümer Metin olmak üzere üçü birden elle oynandığını ve kararın hatalı olduğuna ortak kanaat getirdiler. İş burada bitmiyor, çünkü o topu ve ilk golde de topu basit kaptıran Serdar'ın suçu. Beşiktaş ikinci yarı oyunu rölantide tutup süreye oynamaya, tempoyu düşürmeye çalıştı. Bizim takımlarımızın hiç biri skoru korumakta asla başarılı olamazlar. Eğer oyunun temposunu düşüreceksen Daum döneminden beri Türkiye'de bir kaç yıldır gördüğümüz pas oyununu Avrupa'nın yıllardır yaptığı gibi yapmak. Pas ile tempoyu düşürürken topun sende kalmasını ve oyuna rakibe oynama şansı vermeden hükmetmeyi sağlayabilirsin. Savunmada kapnarak olmaz bu işler. Bunu yapmadığı gibi yanlış değişiklikler geldi. Bunu yapabilmek teknik oyuncular ile olur. Kerim Frei erken alınmalıydı Olcay yerine.

Markus Merk, Sabri'nin pozisyonuna da ben bu pozisyona düdük çalmazdım ama ortada bir karar, hakemlerin iki yöne de karar verebilmesi mümkün olabilir dedi.

ben kesinlikle el yok demiyorum zaten.çalabilirdi hakem.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    melo sert girdi. Ama bunun karşılığı kırmızı ya da sarı karttır.kartı görür ve sahayı terk eder. çıkarken formayı çıkarıp seyirciye gösterdi diye bu olaylar başladıysa bundan sonra her maçta aynı tehlike var demektir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri