-
Ünal Aysal ;
Bu gemiyi limana yanaştırmak benim görevimdir. Her kararı zamanında, gecikmeden almak benim kararımdır.
Polemik beyanatla olur. Ne benim ne de Fatih Hoca'nın beyanatı yok. Son 1 aydır birçok kurgu denendi.
Fatih Hoca'mızın A Milli Takım'ı çalıştırmasıyla birlikte kontrat meselesi basında alevlendi.
Bu işler nasıl gelişti, nereden nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil.
Ortada bir sorun olmasa dahi bu sürekli konuşulduğu zaman sorun haline gelir.
Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in düzgün çalışabilmesi için bir karar alınmalıdır. 24 veya 48 saat içinde çözülecek bir durumdur.
Hocamızla oturup konuşacağız, bir karar vereceğiz.
Şunu çok açık söylemek gerekirse bugüne kadar hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmadı. Mutlaka Galatasaray’a layık önemli teknik adamları bulup, takımın başına getirebiliriz. Ancak şu anda böyle bir arayışımız yok.
Nerede aksama varsa, tamir etmek gerekir. Kimseyi suçlamıyorum. Herkesin çalışma sistemi vardır.
Benim kimseye kırılma gibi bir lüksüm olamaz, üzerimde Galatasaray gibi bir mesuliyet var.
Fatih Hocamız Antalyaspor maçı sonrası iki yıllık sözleşme yenilemeyi kabul etmeyeceğini söyledi. Nedenini ise sözleşme süresine bağladı
Geçmiş olsun artık Fatih Terim'in kalmayacağın düşünüyorum.
Mesaj Yetkileri