Sayfa 431 / 578 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
12,901 ile 12,930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006

Duygu Erdoğan'a uygulananlar yüzünden bile gönderilmeyi hak ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

napmis duyguya tecavuz mu etmis terim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Duygu Erdoğan'a uygulananlar yüzünden bile gönderilmeyi hak ediyor.
    http://skorer.milliyet.com.tr/duygu-...65/default.htm

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Duygu Erdoğan'ın adını duyuran zaten Fatih Terim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Dün de başka konuştu. Yapabileeğim başka bir şey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iyide attigi twitler herseyi gosterior zaten duygu erdogan yalancinin tekidir dun alex yuzunden attigim twit yuzunden kovuldum dedi ama attigi twitlerde sabriye ve engine laf ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hangi dediği doğru bilemeyiz ama böyle başka başka konuşan insaların hiç bir dediğine güvenmemek gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mancini'nin konuşulması bile saçmalık bence.F.Terim'in kalacağını düşünüyorum milli takımla da en fazla Brezilya'ya gider sonrasında projelerini uygulatacak bir teknik direktör bulup milli takım projelerini uygulatır.Benim kanım böyle yani.Hiç bir kişi F.Terim'in yerini dolduramaz hem sonuç vs olarak hem destek olarak.Bu kadar net bir konu yani.

Nesil
    2006

AYSAL TERİM'E REST ÇEKTİ!

Galatasaray'da Yönetim ile Terim arasındaki sözleşme yenileme krizinde yeni boyut! Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim'e bu konuda 48 saat süre tanıdıklarını açıkladı! Aysal gerekirse yeni hoca arayışına girebileceklerini de vurguladı!

Ünal Aysal'dan Fatih Terim'e 48 saat süre! Terim'e yaptıkları sözleşme uzatma teklifininin reddedildiğini belirten Aysal, tecrübeli hocaya 48 saat süre tanıdı: "Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır."

"DAHA ARAMADIK AMA GEREKİRSE YENİ HOCA ARARIZ"
    Odeabank ile sponsorluk sözleşmesi imza töreninde konuşan Aysal, adeta rest çekti! İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim ile olası alınacak bir karar sonrası gerek olursa hemen teknik direktör arayışlarına başlayacaklarını ve kurumun prensiplerinin önemli olduğunu, bu konuda gerekirse yetkileri kullanacaklarını dile getirdi.

48 SAAT SÜRE!
    Başkan Aysal, teknik direktör Fatih Terim ile oturup 48 saat içinde bir karar alacaklarını belirterek, "Bu işler nasıl gelişti, nereye geldi size bilgi verilecek ama o gün bugün değil. Terim ile oturup bir karar almamız lazım. 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yönetim kurulumuzda bu konu konuşulacak. Ortada sorun olmasa bile çok konuşulursa sorun oluşur. Bizim ve Milli takımın menfaatleri için doğru bir karar almak lazım. Fatih hocanın da rahat çalışabilmesi için bir karar alınması gerekiyor. Bu konu kısa sürede neticelendirilecektir" dedi.

Şu ana kadar hiçbir teknik direktörle görüşmediklerini dile getiren Aysal, "Net bir şekilde söylüyorum, ben hoca aramadım, kimseye yetki de vermedim. Ama olursa, gereken profesyonelleri takıma kazandırırız" diye konuştu.

"PRENSİPLER ÇOK ÖNEMLİ, GEREKİRSE..."
    Aysal, sözlerine şöyle devam etti: "Kimseye kırgınlığım yok. Benim kimseye kırılma lüksüm yok. Galatasaray benim yükümlülüğümdür. Galatasaray'ın kurumsal yapısı ve kendi içinde iyi çalışması için gayret ediyoruz. Kurumun prensipleri çok önemli, bu konuda gerekirse yetkileri kullanırız."

"MELO'NUN POZİSYONU KLASİK KIRMIZI KART"
    Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Felipe Melo hakkında ise Aysal, "Klasik bir kırmızı kart olayı gördüm. Sahadan çıkarken gayet tabii o adrenalin yapısıyla normaldir. Saygısızlık değildir. Benim oyuncum Beşiktaş seyircisine asla saygısızlık etmez" şeklinde konuştu.

Kaynak

Bu açıklamadan belliydi aralarında bir sorun olduğu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Terim 1 yıl 1 yıl yani anlayacağınız başarıya göre sözleşme istiyor başarısız olursa giderim diyor kısacası.O yüzden bu sözleşmeyi istemiyor diye düşünüyorum.Bence de 1 yıl 1 yıl mantıklı hoca sözleşmeyi okumadan imza atıyor zaten hocanın Galatasaraylılığını tartışmak bile yersiz.Ünal Aysal'ın bu taraftarı karşısına alacağını sanmam herkes gitti yönetimden Terim kaldı çünkü o da biliyor taraftarın tepkisinin ne olacağını.Terim'i belki göndermek istiyordur ama sırf taraftar yüzünden vazgeçiyodur bu kararından.Umarım 2'li arasındaki buzlar erir de Galatasaray bir yara almaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ntvspor galatasaray muhabiri ; Evren Göz ‏@evrengoz
    Galatasarayli taraftarlar biraz uzulebilir...Yine bir Rize maci oncesi yine Terim'in yol ayrimi...

edit : fatih terim devri kapandi hayirlisi olsun ne diyelim artik belliydi boyle olacagi galatasarayda isler iyi gittiginde hep kaos olmustur hep içimizden vuruyorlar bizi...
    Last edited by byariff : 24.Eylül.2013 at 17:17

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Anası ağlayacak Galatasaray'ın gene.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence sonsuza dek sözleşme imzalasak yeridir müzemizdeki kupaların hikayesinde hep Teknik Direktör İmparator Fatih TERİM

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih Terim bir yere gitmiyor arkadaşlar benim içim rahat valla onun tek istediği 1 yıl 1 yıl ilerlemek bırakacağı varsa da sezon sonu bırakır yarı yolda bırakmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ntvspor galatasaray muhabiri ; Evren Göz ‏@evrengoz
    Galatasarayli taraftarlar biraz uzulebilir...Yine bir Rize maci oncesi yine Terim'in yol ayrimi...

edit : fatih terim devri kapandi hayirlisi olsun ne diyelim artik belliydi boyle olacagi galatasarayda isler iyi gittiginde hep kaos olmustur hep içimizden vuruyorlar bizi...
    hemen tek haberde karaları bağlamaya gerek yok bir yere gitmiyor fatih hoca herkes rahat olsun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim istemediği sürece onu kimse yollayamaz,yollarsa kendisi de gider,bu kadar netim.

Metin Oktay'dan sonra en büyük efsanemizi kimselere yedirecek değiliz,değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in sozlesmeyi kabul etmemesi anladigim kadariyla soyle. Normalde basariya gore sozlesmesi yapilirken, Fatih Hoca da beni Galatasaray birakmadan gitmem aciklamasindan sonra milli takimin basina gecti. Yonetim de apar topar 2 senelik sozlesme onerdi. Fatih Terim de kendi fikrime gore lafina guvenilmedigini dusunerek tavir koyuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim bu sene gider, 2-3 sene "beklenen başarı" sağlanamaz ve tekrar gelir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

toplanti bitti fatih hoca gitti yolun acik olsun imparator.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yollar ayrıldı haberleri çıkmaya başladı..

Nesil
    2006

Ntvspor son dakika geçti "Fatih Terim ile yollar ayrıldı" diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

NTV Spor son dakika geçti,yolu açık olsun İmparator'un.Sezon sonu ayrılır herhalde şimdi sap gibi bırakmaz ortada.

Eğer yollandıysa Fatih Terim,yönetim gider.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray yöneticisi Şükrü Ergün: "Fatih Terim ile yollarımızı ayırdık" (NTV Spor)

ee demistim aylardir emegi geçenlerin allah belasini versin.

yeni hoca adaylarida belli bu arada sadece birinin ismini teyit ettiremedim bielsa,mancini,ve alman bir hoca ismini kimse bilmiyormus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haydaaa ortalık karıştı şimdi. Eğer gerçekten Fatih Terim gittiyse Mou'dan aşağısı hayal kırıklığı yaratır bende.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Daraldım, bunaldım, dertlendim. İş değil bu yapılan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kralı gelse GS'yi Fatih Terim gibi yönetemez kanısındayım.

Mancini gelecek demişti Rasim Ozan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal'dan şu an Aziz Yıldırım'dan nefret ettiğimden çok nefret ediyorum,net.

Her şeyi yapacaktı hocayı yollamayacaktı,kendisi de def olsun gitsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Senaryo hep aynı sadece bu filmin 2-3 senede bir yenisi çıkıyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu hafta şampiyonlar ligi maçı yok mu? kim çıkacak şimdi takımın başında?

Mesaj Yetkileri