Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fotoğraflar bence de montaj
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

la ne iğrenç maçtı ya. Hakem zaten ayrı bi dünya Bjk'li futbolcular ap ayrı bi dünya.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu videoya bakarsak agiz hareketlerine gore motta selcuga tukuruyor

https://www.youtube.com/watch?v=ApQzr-T3YJs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fotoğraf montaj, Motta herkesi tahrik etmiş beyefendi selçuğa tükürmüş, Melo yanlışlıkla kaymış. Hepiniz masum. De hadi gidin işinize be

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yalnız Gs de çok kötü futbol oynuyor ne oynadığı belli değil. Sistemsizlik içersinde ve bireysel yeteneklerle kazanmaya çalışıyor umarım böyle devam eder. Bjk ise seyirci desteği olmadan zor tutunur şampiyonluk yarışında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Resmi bir açıklama bu hafta içinde gelecektir. Herkesin yorumlarına aldanmaya gerek yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Olanlar oldu. Beşiktaş olarak bundan sonra yaşananları motivasyon olarak kullanarak önümüze bakmamız gerek. Sonuçta hala lideriz ve zor maçların 3 tanesini geçtik. Üstümüze oynasalarda, bizi bitirmeye çalışsalar da birlik olarak bundan sonra ki hedefimize yürümeliyiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

yuh selçuk o başparmakla oklava diye gözleme yapar o ne öyle

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aslında boğaz sıkan motta montajla yer değiştirmişler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu bunu tartışmayı bırakın da şu Lig TV'nin 34. dakikada sesi kısıp eski maçlardan ses ekleme yaratıcılığına ne diyorsunuz
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Boşuna tartışma içinde herkes. Olanlar oldu ve maç bitti. Galatasaray taraftarı arkadaşlar Beşiktaş taraftarı bizlerden objektif olunması için haykırışlarda bulunurken bir tane Galatasaray taraftarının da evet geçen yıl hakem sayesinde 1 puan bu yıl da 3 puan aldık dememesi çok çelişkili. Bir şeyi talep ederken, kendinin ne kadar verdiğine bakmak gerek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

daha ne yapacakti tff anlamis degilim besiktasin hakemini atadilar maça.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse tartışmıcam o kadar boş yapan insanlar varki canımı sıkıyorlar. Ben ne söylesem herkes lafı başka tarafından anlıyor. Ben orada penaltı var kırmızı kart var, motta sert oynuyor diyorum. adam bana diyorki objektif olacaksın. ulan daha napıyım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    daha ne yapacakti tff anlamis degilim besiktasin hakemini atadilar maça.
    Sen bana Fıray Aydınus un yönettiği maçlarda Beşiktaş ın taraflı yönetiminden bir tane kazandığı maç gösteremezken ben sana hemen iki tane canlı Galatasaray maçı örneği sunarım önüne. Birşeyi ortaya atarken, arkasında destekleri ile atın.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sen baskalarina degil, baskalari sana muhtac olursa iki ayaginin ustunde durursun.

ee napalım abi onların yandaşları mı olalım nası muhtaç olabilirler ki sen bile dayanamamış başka memlekete gitmişsin yani...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.youtube.com/watch?feature...Qzr-T3YJs#t=23

Mottanın tükürük videosu

Hükmen kazanırsak goller geçersiz kartlar da geçersiz doğal olarak melo ceza almaması gerekir aynı şekilde selçuk'un da

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Onu bunu tartışmayı bırakın da şu Lig TV'nin 34. dakikada sesi kısıp eski maçlardan ses ekleme yaratıcılığına ne diyorsunuz
    Kim akıl ettiyse müthiş bir buluş. Format yurt dışındaki diğer yayıncılara satılabilir aslında. Hep yabancı programların formatını alıyorduk şimdi övünebileceğimiz bir formatımız oldu. Bu fikirin ARGe kısmını merak ediyorum. Doğaçlama mı yoksa önceden mi planlı burası önemli. Eğer önceden planlıysa puanım düşük olacak, doğaçlama bir icat ise 10 puan veriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kim akıl ettiyse müthiş bir buluş. Format yurt dışındaki diğer yayıncılara satılabilir aslında. Hep yabancı programların formatını alıyorduk şimdi övünebileceğimiz bir formatımız oldu. Bu fikirin ARGe kısmını merak ediyorum. Doğaçlama mı yoksa önceden mi planlı burası önemli. Eğer önceden planlıysa puanım düşük olacak, doğaçlama bir icat ise 10 puan veriyorum.
    Maç esnasında ben düşündüm bunu. Çünkü 34. dakika oldu baktım ses yok taraftardan. Daha sonra dikkatli bi şekilde baktım. Aklıma böyle bir şey yapabilecekleri geldi ancak ataklarda seyirci sesleri artınca "yok artık bu kadar da uğraşmazlar" dedim. Ancak hakikaten uğraşmışlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

34. dakikada gelecek protesto muhtemel birşeydi. 34. dakikada zaten hep gezi sloganı atılıyordu. Yani adamlar bildiğin Lig TV 34. dakikalarda yayın sesini kısıyor demesinler diye, bir önceki akşam montaj hazırlamış ve 34. dakikada başka bir ses koymuş. Harbi alkışlanacak bir emek. Şaka demiyorum. İyi emek yani, çok değerli. Öyle böyle değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

‏@firatgunayer
    Ahmet Çakar, Galatasaray otobüsünün stattan geç çıkartılmasını, etraftaki tepelerden el bombası atılabileceği ihtimaline bağladı..

Haddeeee cannııııım

Bu adamı atacaksın bir kuyuya. Kalsın orada.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Olanlar oldu. Beşiktaş olarak bundan sonra yaşananları motivasyon olarak kullanarak önümüze bakmamız gerek. Sonuçta hala lideriz ve zor maçların 3 tanesini geçtik. Üstümüze oynasalarda, bizi bitirmeye çalışsalar da birlik olarak bundan sonra ki hedefimize yürümeliyiz.
    Hayır Fenerbahçe lider.
    Yani maç tekrar başlarsa ve BJK gol bulursa değişir tabii.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Desibel rekoru işi n'oldu ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ee napalım abi onların yandaşları mı olalım nası muhtaç olabilirler ki sen bile dayanamamış başka memlekete gitmişsin yani...
    Benim baska ulkeye gitmemle bunun alakasi yok ki.

Bana ters gelen koru korune ille de bir tarafi tutma ihtiyaci, o tarafin resmi gorusunu savunma ihtiyaci.

Halbuki her zaman en gucluler ve kalici olanlar hic bir tarafa bagli olmayanlardir. Bilgileriyle, becerileriyle ayakta kalanlardir. Bu insanlar her tarafin (veya istersen siyasi partinin) ihtiyaci olan tipte insanlardir.

Taraf tutmak insani kisitlar. Taraf tutmayan ise bazi konularda bir tarafa, diger konularda baska tarafa yakin olmakta ozgurdur. Siyasi partiler hic bir zaman her insanin butun goruslerini tamamen temsil etmez. Ama meseleler gorusler uzerinden degil, siyasi partiler veya kisilerin destek verdigi siyasi partiler uzerinden tartisildigi surece bir yere varilamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilginc olani selcuk niye gozlerini kapatiyor ve surati burusuyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Tükürdüğü zaten belli de, maç içinde hakem kart vermediyse maç dışı ceza verilebiliyor mu? Gerçi teknik olarak maç hala bitmedi ama :P
    Last edited by playeray : 24.Eylül.2013 at 16:00

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Apaçık bir şekilde tükürdüğü belli oluyor.Selçuk boğazını sıktığı/tuttuğu için,Ramon'da tükürdüğü için ceza almalı.

Şöyle net bir açıdan;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Resimde açıkça belli tükürdüğü. Ramon'da futbol oynamadan çok psikopatlık heveslisi çıktı. Daha yeni gelmişsin tanımadığın herife niye tükürüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bakıyorum da yine ortalık karışmış forumda arkadaşlar merak etmeyin sizin burada yazdıklarınızdan veya eklediğiniz görsellere göre ceza vermiyor TFF.

Ha şu da bir gerçek Motta bu çok tanımadık ama 2-3 maç izlememiz yetti yapabilir mi bu hareketi yapabilir. Selçukta sütten çıkmış ak kaşık değil. Tanıdığım Selçuk İnan yoktu sahada ben daha centilmen bir oyuncu beklerken saha içinde rakiplerine çok sert giren bir oyuncu vardı. Canlı izlemek baya bir değiştiriyor insanı oyunculara bakış açısı olarak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri