Sayfa 434 / 578 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
12,991 ile 13,020 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın saçmalıkları, Yıldırım Demirören'in suçu yok. Milli maçlar bittikten sonra teklif etseydi ne olacaktı yani? Acelesi mi vardı sözleşmenin? Mayıs ayına kadar vakit var. Ayrıca yabancı bir antrenör de değil sonuçta Fatih Terim yani, adamın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Maçlar bitince teklif edilseydi kabul ederdi bence ama Ünal Aysal'ın tavrını beğenmedi sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yazık cidden yazık bu kadar emek ver bu kadar başarı kazan sonra kapının önüne kon.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

sezon sonu şampiyonluk ve 4.yıldız gelmesin işte o zaman görün stattaki istifa seslerini

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İyi de basın açıklaması var artık antrenörlük yapmaya devam etmek istemiyorum diye.
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Galatasaray konusunda Hürriyet'e güvenmeyin. Heynckes'i Madrid'de istedi ama ben emekli oldum deyip geri çevirdi.
    Doğrudur, ben haberi belirttim sadece. Haberlerde iki isim geçiyor şu anda.
    Last edited by Crazycat : 24.Eylül.2013 at 22:11 Reason: Ek

Nesil
    2006

Galatasaray bitti. Sebep Aziz Yıldırım. Fatih Altaylı ne demişti A.Y istedi milli takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takım Fener derbisini kazanırsa yeni hoca büyük hoca olur taraftarın gözünde, kaybederse istifa sesleri yükselir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003

Bence iyi olmus.

Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.

Bunlarin ustune bir de Milli Takim eklenince kendisini tamamen dagitti.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence iyi olmus.

Bu sezon kafasinin takimda oldugundan suphe ediyor, oyuncularin da kendisini artik pek fazla dikkate almamaya basladigini dusunuyordum.

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrilmayi kafasina koymus birisi ile (bu kisi Galatasaray tarihinin en basarili teknik direktoru Fatih Terim olsa da) zoraki devam etmektense, gelecek sezon planlamasini da yapacak birisiyle devam etmek bence daha dogru.
    +1 soylenilcek birsey yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yönetim kesinlikle doğru karar aldı Ben Fatih Terim'i çok seviyorum fakat ortada bir gerçek var; milli takımla GS arasındaki git gelleri sürekli medyada ve futbol takımı sahaya odaklanamıyor.Antalyaspor ve Real Madrid maçı bunun en güzel örneği. Gerçek Fatih Hoca'lı Gs 3-0 bile olsa maçtan kopmazken Antalya maçında 1-0'da maçtan koptular,R.Madrid maçında motivasyon sıfırdı ve 2 defans hatasıyla yenen 2 golden sonra takım maçı bıraktı. Fatih Terim Galatasaray'da kalmak istiyorsa çıkıp "Arkadaş ben sene sonu imzayı atacagım,mili takımı düşünmüyorum" diyecek ve bu tartışmaları bitirecekti. Lig başladığından beri tüm spor programlarında Gs konusu açıldığında muhabbet milli takımla bir arada gidiyordu. FT GS için çok iyi bir çalıştırıcıdır ama Ünal Aysal aynı yönetim için seçtiği kişiler gibi daha profesyonel hareket eden,duygusallıktan uzak bir antrenör bulacaktır.Ben bıktım artık gaz ile maç kazanmaktan.Elimizde sneijder,drogba,melo,muslera ve bruma gibi yabancılar varken çok daha iyi bir futbol oynayabilir bu takım. yeterki kendini sahaya versin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence iyi olmus.

İsim önerin var mı Ömer abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel de istifa etmiş.
    FT gidince bunların istifa etmesi Fatih Hocaya saygıdandır ama yönetimin özellikle Tafiyi göndermemesi lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Etmediler diyen de çıktı şimdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

resmi ağızdan duymak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hiç bir şekilde Fatih Terim'in yollanmasını kabul etmiyorum.Tez vakit giderler inşallah kulüpten.Bir takımın içine ancak bu kadar güzel edilebilirdi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dogru hoca bizi milli takima degisti 2.kez darbeyi vurdu... he bu arada

hazar buyuka : İsin en aci tarafi idmandan sonra Fatih Hoca kizini ariyor napiyorsunuz diye ve O'ndan isine son verildigini ogreniyor. Sözün bittigi nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

imparator, cesur, türk futbol tarihini değiştiren insan ama kimse galatasaray'dan önemli değildir istemiyoruz birader işte türkiye'yi çalıştırmanı niye sen bu kadar istiyorsun ya gitmek için kendini gönderttirmek için uğraşmak sözleşmelere imza atmamak nedir .tamam imparatorsun aşıksın galatasaray'a ama tavrın hiç öyle göstermiyor. bence cesaretinden dolayı yönetim takdir edilmeli.hiç beklemiyordum bu kararlarını ama bu kararı alan yönetim ileriye dönük planını yapmıştır bence ünal aysal ve ekibine güvenmelidir fatih terim'i bu takımın başına getiren de onlardı gönderen de onlar en zor dönem de cesur davranan da onlar sakin olun. fatih terim gitmek istedi göndertti kendini.
    ünal aysal bir kez daha profesyonelliğini konuşturmuş, kendisini türk futbolunun tanrısı / ilâhı / kudretlisi sanan birine gereken şekilde davranmıştır..

not: galatasaraylının dibiyim..
    ünal aysal galatasaray'ı bir yerlere getirmek icin elinden geleni yapıyor, nedir bu tepki anlamıyorum. egosuna yenik düsen bir adamın görevine son vermistir. büyük takım olmakta bunu gerektiriyor. bırakın artık su vefalı olmaya calısmayı. turk futbolu bir yerlere gelecekse ; kisilerle degil , kluplerin gucleri ile maddi durumlarla gelir. bu adam bunu yapmaya calısıyor. tas koymayın artık. ulan adamlar kimleri gonderiyor, biz halen yok bik bik bik , yok uefa kupasi, geciniz efendim. bu mantıkla lig sampiyonlugu ve uefadan ileri gidemezsiniz , real'den kendi sahanda 6 yiyip gelirsin.
    bir kaç düşünce..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hazar Büyüka'nın tweetini Buse Terim RT'lemiş.

Allah belanızı versin sizin yönetim diye.

Allah kerim,Fatih Terim !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini fazla küçümseniyor, ayrıca Lucescu veya Gerets'e de gidebilirler veya çoktan bir hoca ile anlaşmış da olabilirler. Yeni yönetimin ne yaptığı belli değil, yazılacak çok şey var ama ne yapsak ne söylesek boş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterlerse Ferguson'u emeklilikten geri döndürsünler,isterlerse bu sene bütün kupları kazansınlar,artık gram değeri yok yönetimin gözümde.Bu belki kurumsallıktır ancak bunun Galatasaraylılık'la alakası yok.

Hiç mi düşünmediler acaba ? Takım zaten oynayamıyor,oyuncuların olmayan perfomransları da düşecek,çok iyi sıvadılar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Rasim Ozan yakın zamanda kulüp üyesi oluyormuş çok iyi...

hayri kozak az önce açıkladı;
    1. hocaya sözleşme gelmemiş.
    2. hoca kovulduğunu medya'dan öğrenmiş.
    3. telefona çıkmamaya dair hürriyet gazetesinin bu günkü yazısı (yalanlamayan!!) tamamen yalanmış.
    bizans yönetimi bunları yapmaz.
    yönetim hürriyet gazetesine yaptığı haber servisi ile taraftarı da kandırmakta.

bizans'ın yok edemeyeceği imparator.

Fatih Terim'in Ayrıldığını Duyan Semih, Emre, Burak, Selçuk, Engin, Melo, Sabri, Muslera ve Eboue Gözyaşlarını Tutamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada YD'yi suçlamıyorum ancak adam nereye elini atsa kurutuyor anasını satıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal Fatih Terim'i getiren kişi. Bunun arkasındaki isim ise Ali Dürüst. Ali Dürüst yönetime nasıl girdi, o dönem de birlik, beraberlik sağlanması gerekiyordu. Yoksa Ali Dürüst, Albayrak ile Aysal'ın alakası yok, hatta Adnan Öztürk tam alakasız. Ortaya bir kolaj çıktı. Taraftarın da tartışmayacağı bir isim olarak Fatih Terim geldi.

İlk sezon herşey yolunda gitti şampiyonluk geldi. İşte film buradan sonra kopuyor. Transfer dönemlerinde hocanın istedikleri alınacak mı, alınmayacak mı dedikoduları başladı. Bülent Tulun olayları patladı. Filmin koptuğu yer aslında Mersin maçı sonrası. Fatih Terim başka planlarım vardı ama artık daha hırslıyım dedi, yani aslında geçen sezonun sonunda bırakacaktı belki de.

Bu sene Milli Takım olayı ile artık dönülmez bir yola girildi. Forumdaki komplo teorisyeni arkadaşlar gibi konuşmaya gerek yok, gerçekçi olmak lazım. Yok Aziz Yıldırım istemiş, yok efendim Rıdvan Dilmen'miş fikir babası falan geçeceksiniz bunları. Fatih Terim 2008'de Milli Takım ile yeniden dirildi resmen, İngiltere'den Fulham istedi, İtalya'dan teklifler geldi gitmedi. Fatih Terim ağır milliyetçi, Milli Takım olunca konu başka bakıyor olaya. Kendisi istemese bir Allah'ın kulu o teklifi kabul ettiremezdi.

Demirören ile poz verdiği gün çok kırdı, incitti ve fitili ateşledi. Bugün de bitti herşey. Ünal Aysal önce kendi yönetimini kurdu, kurumsallık bahaneymiş bunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Konstrasyon, motivasyon gibi kelimelerle var olan Fatih Terim'e aklında sadece Galatasaray yoksa buraya kadar dedi, olayı bitirdi. Bu Milli Takım olayı hoca için piyango aslında bir nevi, o da kendisini sağlama almış oldu. İyi de başladı. Uzun süre kalır artık.

İyisiyle, kötüsüyle, eğrisiyle, doğrusuyla 2 başarılı sezon geçti. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum ama bu yeni yönetimiyle başkan uzun süre o koltukta kalamaz gibi. Bu oynanan satrancın şimdilik galibi Fatih Terim. Yolu açık olsun, yıllar sonra yine gelecek, belki hoca, belki sportif direktör, belki de başkan olarak. O yaşayan en büyük Türk, 40 yıllık Galatasaray'lı. Keşke böyle olmasaydı, iki taraf da ciddi hatalı ve iki tarafta sarı-kırmızıya zarar verdi. Umarım bu sezon mümkün olan en iyi şekilde biter, gelecek sezon Allah Kerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

burak yanlisin var aysal hic bir zaman terimi istemedi aysalin ilk tercihi martin jol"du aysal sadece baskan oldugunda yardimcilarina guvendi durust ve albayraga o yuzden terim geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sonuçta o kararı veren o, hangi kurum olursa olsun son kararı 1 numara veriyor. İstemediyse getirmeyecekti, yok öyle bir dünya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in gönderilmesi sonuna kadar doğru bir karar bence.Bir kısım taraftarın tepkisini anlayabiliyorum ama Galatasaray'ın bu karar sonrasında çökeceğini,biteceğini falan düşünmüyorum.Zaten milyon euroluk transferlere rağmen zor ayakta duruyorsa bu takım bırakalım yıkılsın.

Terim tamamen egolarına yenilmiştir kimse kusura bakmasın.Milli takım işi çıkmadan önce de Terim'in gideceği belliydi.Bunu daha önce de yaptı.Bugün milli takım değil Avrupa'nın başaltı herhangi bir takımı da Terim'e hocalık teklif etseydi Terim yine gidecekti.

Bu arada Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardı,aslolan Galatasaray idi değil mi?.Bundan sonra hoca böyle beylik laflar etmesin mümkünse.Sözlerle eylemler uymayınca insan üzülüyor.

Fatih Terim benim çocukluk kahramanımdı.Ama artık içimden bir şeyler koptu.Kendisi artık diledğince tüpçü başkanlıgındaki federasyonda çalışabilir.Yolu açık olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim gibi hocayı çok hafife alıyorsunuz.Adam ''Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam'' demedi mi ? Dedi,sözünü tutmadı mı ? Tuttu.Daha ötesine gerek yok,boş sözleşmeye imza atacak adamı sen sezon içinde önemli maçlar oynanırken 5 yaşındaki çocuk gibi sıkboğaz edersen,o da tersler seni.

3 ay oldu şu yeni yönetim geleli,bu kadar pasif bu kadar alakasız bir yönetim görmedim.Ünal Aysal hariç kimse yokmuş gibi yönetimde.Adam Aziz Yıldırımlaşmaya başladı cidden.Galatasaray'da bu tipleri barındırmazlar,inşallah en kısa sürede gider başkanlıktan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Süleyman Rodop:Galatasaray yönetimi mustafa denizliye sportif direktörlük Di matteoya da hocalık teklif etti

buda ntvspor gs muhabiri evren gozun haberi ; En güçlü iki aday Heynckes ve Mancini. Yedekleri Di Matteo ve Lippi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sansal B dogru demis, gelecek hoca hazirdir.

Unal Aysal akkili adamdir, 3 gun sonra Rize maci var haftayada Juve maci, hoca isini sansa birakmaz

Mesaj Yetkileri