-
12.Ağustos.2006, 14:58
Bu tesadüf olayı iyice sıktı artık. Ben Aziz Yıldırım'ın o yaptığı açıklamayı canlı izledim. Daha sonra basın bunu çok iyi kullandı ve başını sonunu kesip GS'nin sahada kazandığı başarıyı tesadüfmüş gibi yansıttı herkese. Bundan sonra FB tv tekrar yayınladı o kaseti ve yine görüldü ki Aziz Yıldırım GS bu kazandığı kupanın planını önceden yapmadığı için bunun devamını getiremedi, paraya dönüştüremedi ve başarısı kalıcı olamadı dedi aynı konuşmada. Devamında da biz de bugün kupayı kazansak bizimkisi de tesadüf olur dedi biz planlarımızı yapmaya başladık ama yakın zamanda bir kupa olursa tesadüfen gelmiş olur dedi.
Tabi bunu GS yönetimi ve basın çok iyi kullandı ve suçlu Aziz Yıldırım oldu. Başarıyı devam ettiremeyenler değil. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın bir açıklaması vardı yine iyiki tesadüf demişim bir sürü tişört yapıp sattılar glir oldu en azından diye. (Dalga geçmek için demedi bu açıklamayı da izledim.)
Artık ben tartışmak istemiyorum isteyen istediğini destekler bana ne. Ama unutmayalım ki biz avrupada yenildik mi Turkleri nasıl yendik diye haber yapıyorlar takım söylemiyorlar....
Mesaj Yetkileri