Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

şöyle birşey sorayım size: siz filanca ligde filanca takımı tutuyorsunuz ve o takım geçen sezon şampiyon oldu 2. ise onun ezeli rakibi oldu.
    2. takım avrupa da hiçbir başarısı olmayan bir takım. şimdi: avrupada o 2. takım elenirse türkleri eldik demezler o takımı eldik derler ne derlerse desinler bu bişey değiştirmez ayrıca niye 2. takımı tutsunlar ki? hem ezeli rakipleri hem de çok başarısız avrupada. ülke puanı meselesinden bahsederseniz demekki siz kendi lig başarılarınıza değil onların puanlarına güveniyorsunuz bu futbol savaş değil

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kimse kimseyi desteklemek zorunda değil futbolu çirkinleştirmesin futbol üzerinde antipati yaratmasın yeter aslında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadda maç izlerken bu tip olaylar gelişebilir.Taraftar olduğunu zanneden bir şahıs Dinamo Kiev'in golüne sevinir daha sonra yanındaki diğer taraftarlar da gaza gelip sevinmeye başlar.Bu eylem giderek büyür.Gaza gelip sevinen taraftarlar ise akılları başlarına gelince Fenerbahçe'nin bir Türk takımı olduğunu ve yabancı bir takımla oynadığını hatırlayacaklardır.Büyütmemekte fayda görüyorum.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Stadda maç izlerken bu tip olaylar gelişebilir.Taraftar olduğunu zanneden bir şahıs Dinamo Kiev'in golüne sevinir daha sonra yanındaki diğer taraftarlar da gaza gelip sevinmeye başlar.Bu eylem giderek büyür.Gaza gelip sevinen taraftarlar ise akılları başlarına gelince Fenerbahçe'nin bir Türk takımı olduğunu ve yabancı bir takımla oynadığını hatırlayacaklardır.Büyütmemekte fayda görüyorum.
    bunun gaza gelmeyle falan bi alakası yok.
    ne yani adam içinden gelmediği halde birinin gazıyla sevinebilirmi?

Nesil
    2006

Kıskananlar Çatlasın, Avrupaya gittin bizi rezil ettin ben bunları söyleyenlerin Türk olduğuna inanamıyorum bu sözlerin hepsinin Fenere odluğu kesin biz onlar UEFA'yı aldığında tebrik ettik. Türklük bu kadar mı öldü?

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Kıskananlar Çatlasın, Avrupaya gittin bizi rezil ettin ben bunları söyleyenlerin Türk olduğuna inanamıyorum bu sözlerin hepsinin Fenere odluğu kesin biz onlar UEFA'yı aldığında tebrik ettik. Türklük bu kadar mı öldü?
    siz kimsiniz? sen tebrik etmiş olabilirsin ama sizin şu andaki başakanınız tesadüf demiş UEFA kupasına almamıza sen ne tebrik etmesinden bahsediyorsun....

Quote Originally Posted by hizlioglu
    siz kimsiniz? sen tebrik etmiş olabilirsin ama sizin şu andaki başakanınız tesadüf demiş UEFA kupasına almamıza sen ne tebrik etmesinden bahsediyorsun....

tesadüf demiş ama aşşalamamıştır hakaret etmemiştir... istede stadlarda tromso lehine bağırtabilecek kadar güçlü bi başkanımız var... ama yaptırmıyo... özhan canaydın napıyo? herşeyi izlemekten başka... avrupadaki bütün Türk takımlarına desteği ilk başkanlar birbirine versin taraftar arkasını getirir.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ozgrkc
    tesadüf demiş ama aşşalamamıştır hakaret etmemiştir... istede stadlarda tromso lehine bağırtabilecek kadar güçlü bi başkanımız var... ama yaptırmıyo... özhan canaydın napıyo? herşeyi izlemekten başka... avrupadaki bütün Türk takımlarına desteği ilk başkanlar birbirine versin taraftar arkasını getirir.
    tesadüf demekten daha aşağılayıcı bir söz ben bilmiyorum.
    bu ilk başta o futbolcuların emeğine edilmiş bir küfürdür.(bana göre tabi)

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by şampiyon
    doğru söze ne denirki..
    no comment

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by şampiyon
    Sana katıluyorum Şampiyon

Tesadüf diyen Aziz Yıldırıma Galatasaray'ın UEFA kupasını aldığı maçın videosunu göndermek isterim.Eğer tesadüf böyleyse ( Bülent Çıkık Koluyla Nasıl Bir Tesadüf yaptıysa? ) izlemesini öneririm...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Arkadaşlar beni tanısanız...Ne kadar ölümüne FENERBAHÇE manyağı olduğumu bilseniz .Ama ben galatasaray UEFA yı alıca gece 2.30 lara kadar arabayla gezmiştik "cimbom cimcom" diye.İnşallah, keşke tekrar alsada tekrar gezsek. Herkez bi konuda hemfikir ki; orası avrupa ve orda tek yürek olmalıyız Sen var orda yine Fenerbahçe yi sevme!Ama formasının üzerindeki Türk bayrağını sev.En azından bunu yap....

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

doğrusunu söylemek gerekirse bende kievin gölüne sevindim

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Eğri oturup doğru konuşalım.
    Kiev'in golüne sevindim, ve Kiev'in fenerbahçeyi elemesini de isterim..

Ülke puanıymış ? görende Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde 6da 6 yapıyor sanacak.. gerçi yaptılar daha evvel.. Uefa kupasında kıytırık bir takım gelecek ilk tur, onu da rahat geçip grup aşamasına kalacaklar, gene etti 6 maç; muhtemelen alacakları galibiyet sayısı en azından 3 yani er halükarda cl de alabilecekleri galibiyet sayısından fazla olacak.. ülke puanı sorununu hallettik sanırım..
    Maddi boyutu, rakibimin maddi veya manevi olarak kazanç sağlamasını görmek istemem, aslında bjk, kayseri veya başka bir takım kupa alsın gider bende kutlarım ama asla Fenerbahçe'nin bu başarıları elde etmesini istemem..Çünkü saygı duymuyorum. Saygı duyulacak açıklamalar ve işler yapana kadar da duymayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek bir söz ederim bu konuda: Madem en büyük olduğunu iddia ediyorsun, en büyük rakibinin yaptığının yarısını yap o zaman seni destekleyeyim. Kısaca bol keseden en büyüğüm demek kolay, icraatını görelim. Ben bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe bir Avrupa Kupasında yarı final oynayana kadar Fenerbahçeyi desteklemem ama ondan sonra en fanatik Fenerbahçeliden daha fanatik bir şekilde desteklerim zira o zaman bana büyük olduğunu ispatlamış kabul ederim. "Yarı final oynasın destekleyeyim dedim, oynadı. Helal olsun" derim. Ama o zamana kadar da hangi takım çıkarsa çıksın karşısına o takımı desteklerim ve o takımın kazanmasını isterim. Bu bakımdan Kiev'in maçı kazanmasına bende sevindim ve bu karşılaşmalarda Kiev taraftarıyım. Bu benim şahsi görüşümdür, benden başka hiçkimseyi bağlamaz ayrıca.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Lim10
    Arkadaşlar beni tanısanız...Ne kadar ölümüne FENERBAHÇE manyağı olduğumu bilseniz .Ama ben galatasaray UEFA yı alıca gece 2.30 lara kadar arabayla gezmiştik "cimbom cimcom" diye.İnşallah, keşke tekrar alsada tekrar gezsek. Herkez bi konuda hemfikir ki; orası avrupa ve orda tek yürek olmalıyız Sen var orda yine Fenerbahçe yi sevme!Ama formasının üzerindeki Türk bayrağını sev.En azından bunu yap....
    bak kardeşim bizim sizin gibi bireysel davranışlarla birlik sağlama çabasında olan hiç kimseye lafımız olmaz olamaz çünkü bunu bizde isteriz yalnız biz UEFA'yı alırken o dönemki FB yöneticilerinin tavrı ve şu anki başkanınızın populist çalışmaları bizde fenere karşı bir antipati yarattı (bunun adınıda antifener koyduk bu sadece Galatasaray'lılar içinde geçerli değil) Kesin görmüşsünüzdür Apoel-TS maçında taraftar nasıl çılgınlar gibi bağırıyordu onların hepsi türktü hepsinin sırtında başka renkte forma vardı ama hepsi 90. dakikada Yattara'nın golüne aynı şekilde bağırdı ve de hepsi aynı anda "dağ başını duman almış" diye haykırdı lafım şudur ki bir an önce ne yapın ne edin bu size olan antipatimizi yıkın ve Türk futbolu bu kara sayfaları bir daha açmamak üzere kapatsın.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Ben zaten herkese demiyorum ki bu her takımda olan bir davranış kendini bilmez bir kaç kişiin yaptığı sonuçta bütün herkes gaza geldiği bölüm ayrıca o tesadüf dediği zaman bize de aynısını söylede bizde kazansak bizede tesadüf olurdu diye birde bunu demesindeki nedeni bu kupayı alalı 6 yıl oldu ve en büyük başarı çeyrek final oldu şampiyonlar liginde kupayı aldıktan sonra yani kalıcı bir başarı olmadığı için çünkü bu kadro 1-2 yıl sonra bıraktı şimdiki kadronuzda sadece UEFA kupasınıı almış 3-4 oyuncu var yani artık UEFA Kupası bana göre bir mazihinde kalmış güzel bir başarı ayrıca bizdede Avrupa Kupası var ama sizin gibi bizimde tesadüf bir kupaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

dökülen alın terinin tesadüfi bir açıklaması olamaz anlayın artık şunu

Nesil
    2006

Kardeşim yanlış anladın tamam yiğiti ölüdr hakkını yeme helal olsun bunu sadece arkadan bu kupayı alacak oyuncular olmadığı için dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Ona da cevap ancak bu olur:
    Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by dnz498
    Ona da cevap ancak bu olur:
    Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !
    İyide bunu ilk Fenerbahçe söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

(Biliyorum) iyi öyleyse cevabını kendiniz vermişsiniz beni boşuna yoruyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu tesadüf olayı iyice sıktı artık. Ben Aziz Yıldırım'ın o yaptığı açıklamayı canlı izledim. Daha sonra basın bunu çok iyi kullandı ve başını sonunu kesip GS'nin sahada kazandığı başarıyı tesadüfmüş gibi yansıttı herkese. Bundan sonra FB tv tekrar yayınladı o kaseti ve yine görüldü ki Aziz Yıldırım GS bu kazandığı kupanın planını önceden yapmadığı için bunun devamını getiremedi, paraya dönüştüremedi ve başarısı kalıcı olamadı dedi aynı konuşmada. Devamında da biz de bugün kupayı kazansak bizimkisi de tesadüf olur dedi biz planlarımızı yapmaya başladık ama yakın zamanda bir kupa olursa tesadüfen gelmiş olur dedi.

Tabi bunu GS yönetimi ve basın çok iyi kullandı ve suçlu Aziz Yıldırım oldu. Başarıyı devam ettiremeyenler değil. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın bir açıklaması vardı yine iyiki tesadüf demişim bir sürü tişört yapıp sattılar glir oldu en azından diye. (Dalga geçmek için demedi bu açıklamayı da izledim.)

Artık ben tartışmak istemiyorum isteyen istediğini destekler bana ne. Ama unutmayalım ki biz avrupada yenildik mi Turkleri nasıl yendik diye haber yapıyorlar takım söylemiyorlar....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    ev

eğer ki olay senin yazdığın giib ise haklısın ama Galatasaray yönetiminin ne suçu var şimdi onlarda bizim gibi basın kepazesinin kurbanı oluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by dnz498
    eğer ki olay senin yazdığın giib ise haklısın ama Galatasaray yönetiminin ne suçu var şimdi onlarda bizim gibi basın kepazesinin kurbanı oluyorlar
    Suç bakımından demedim olayı iyi kullandılar yeni tişört falan yapıp sattılar diye dedim. O dönemde hangi GS'liyi görsem üzerinde bu tişörtlerden vardı. Yani olaya paraya çevirebildiler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Gerçekten öyle bende canlı izledim ama medyayı bilirsiniz hazır lokma buldularmı iyi kullanırlar. Bende onu anlatmaya çalışmıştım.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

akıllıca
    bugünde yeni tişörtler piyasada meraklısına

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkiye Süper Ligi, ne bir İtalya Seri A, ne bir İspanya La Liga, ne de bir İngiltere Premier Lig...

Onlar futbol olarak belirli yerlere gelmişler, Avrupa'da kupa üzerine kupa kazanmışlar, aynı ülkeden iki takım ülkelerinin liglerinde oynadıkları derbi karşılaşmalarını Avrupa Kupalarında da defalarca oynamışlar, kendi ülkelerindeki rekabeti Avrupa arenası taşıyabilirler belki ama bizim bunu Avrupa karşılaşmalarına taşımaya hakkımız yok...

Bu sene doğru düzgün puanlar toplayamazsak seneye Şampiyonlar Ligine tek takımla gideceğiz ve şampiyonumuz 2 ön eleme oynayacak..

Eeee... sen diğer Türk takımlarının Avrupa'da maç kaybetmesine sevinirken ilerde başına geleceklerden haberin var mı bakalım?

Bir zamanlar Galatasaray'ın ülkeye kazandırdığı puanlar hem Galatasaray tarafından hem de diğer takımlar tarafından kolayca harcandı, bir zamanlar Şampiyonlar Ligine 2 takım gönderirken, şampiyon olan takım direkt katılıp 2. olan takım 3. ön eleme oynarken, UEFA ya 3-4 takım ile katılırken, Milli düzeyde dünyanın en iyi 7. ülkesi olmuşken şuan geldiğimiz noktada Şampiyonlar Ligine 1 takım uefaya 2 takım göndermeye, Milli düzeyde de 20 küsürlere kadar geldik... Üstelik bu takımlar o organizasyonlara girebilmek için birden fazla ön eleme oynamak zorunda kalacaklar...

Zihniyeti değiştirmek lazım, biz Avrupa'da başarıyı hem milli hem de kulüp düzeyinde tekrar yakalamıyorsak bu Millli Takım maçlarında veya Avrupa kulüpler düzeyindeki karşılaşmalarda kulüpçülük yapmamızdan kaynaklanıyor...

Türk'ün Türkten başka dostu yoktur diyoruz ama niye Türk'ün gücünü dünyaya gösterebilecekken biribirimizi yiyiyoruz anlam veremiyorum...

YENİ MESAJIM
    -------------------------------------------
    konumuz benim takımım avrupada kupa aldı sen neyaptın, veya sen 5 yıldır ne yaptın, senin elediğin takım takım mı, vs. değil.

Konumuz Avrupa arenasında neden birbirimize destek olmayıp köstek olduğumuz...

Gerçi şurada sildiğim 30 a yakın mesajda da görülüyor neden köstek olduğumuz, çünkü bir amaç için birleşeceğiniz yere kendi takımınızın menfaatlerini ülkenin menfaatleri üzerinde tutup olmadık tartışmalara girebiliyorsunuz...

Lütfen bir konuyu da içinde 10 konuya ayırmadan tartışın...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

geçmişten gelen ligde ki rekabeti bazı aklı kıt olan insanlar avrupa arenasına da yansıtıyorlar
    açıkçası fb li gs nin başarısını gs li fb nin başarısını istemiyor
    yani aslında türk futbolunun başarısını istemiyorlar

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    geçmişten gelen ligde ki rekabeti bazı aklı kıt olan insanlar avrupa arenasına da yansıtıyorlar
    açıkçası fb li gs nin başarısını gs li fb nin başarısını istemiyor
    yani aslında türk futbolunun başarısını istemiyorlar
    çok haklısın. istesek olmaz ama buna sürekleyen insanlar var ve hala tekrarlıyorum, bunlar bu kurulan ultraslan, genç fenerliler, çarşı gibi gruplardan doğuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

2000 senesi galatasaray uefa kupasında finale doğru ilerliyor.Tüm Türkiye tek bir yürek olmuş Galatasarayın başarılı olması için dua ediyor her golüne her galibiyetine seviniyor
    Beşiktaş uefa kupasında çeyrek finale çıkıyor rakip lazio yine tüm türkiye beşiktaşlı olmuş herkes başarılı olup kupayı almasını istiyor
    Galataray ve beşiktaş avrupada ilerlerken herkes başarılı olmalarını isterken Fenerbahçe avrupada başarılı olamayınca seviniyoruz
    Bunun sebebi bizim fenerbahçe çekememizliğimiz değil Fenerbahçenin geçmişten beri yaptığı ve kendilerini hep en büyük görnmelerinden dolayı herkeste bir fb empatisi oluştu

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri