Sayfa 5 / 24 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

steame bakim dedim 80 tl önsipariş ayıp yav kutu mutuda sitemiyoruz halbuki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Edit: 50 liraya geldi benim. Herkesin böylemi?
    20 tl'lik indirim kodunu kullanarak ve kredi kartına tek çekim ile 44tl ye geldi benim. 50 nasıl oldu anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    20 tl'lik indirim kodunu kullanarak ve kredi kartına tek çekim ile 44tl ye geldi benim. 50 nasıl oldu anlamadım
    Benimde 45 e indi ancak son aşamaya geldiğimde niyeyse 50 oldu
    FM Gazetesi

dergiyi aldım fakat oyunu internet üzerinden mi indireceğiz hiç internet üzerinden satın almadım da bir oyun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by verletzen View Post
    dergiyi aldım fakat oyunu internet üzerinden mi indireceğiz hiç internet üzerinden satın almadım da bir oyun
    verilen kodu steam'de aktif edip oyunu steam'den indireceğiz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Haber verdiğin için sağol 45 liraya almak çok iyi oldu İlk çıkış 80 lira mı olacak?

nasıl yapıcam hiç bilmiyorum detaylı bir anlatırsanız memnu olurum

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    steame bakim dedim 80 tl önsipariş ayıp yav kutu mutuda sitemiyoruz halbuki
    Sen Bana Yine 25-30'a Al Abuk Sabuk Oyuna 45'de 50'de 80'de Verilmez Çok Fazla Fiyat

25'de Çok Ama O Kadar da Çıksın Cebimizden Bari

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Bende burdaki arkadaşın verdiği kodla aldım önce 10 liralık çek vardı sonra dergi kampanyasını gördüm 15 lira oldu sonra burdaki üye arkadaşın verdiği kodla 40a kadar indirip 12 aya faturayla ödedim istesen bu kadar olur yani

Arkadaşlar Playstore neden footballmanager.com'da listelenen yetkili satıcılar arasında yok acaba?
    sadece yetkili satıcılar BETA kodu dağıtacak
    dedi Miles Jacobson bir tweet'inde; ondan soruyorum..

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    Arkadaşlar Playstore neden footballmanager.com'da listelenen yetkili satıcılar arasında yok acaba? dedi Miles Jacobson bir tweet'inde; ondan soruyorum..
    Playstore;

"Ön sipariş teklifi

Football Manager 2014'ü ön sipariş ile alın ve oyun çıkmadan yaklaşık iki hafta önce Beta versiyonuna erişim hakkı kazanın."

Playstore beta kod vereceği anlaşılıyor bu açıklamadan, bir sıkıntı olmayacaktır sanırım.

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Playstore;

"Ön sipariş teklifi

Football Manager 2014'ü ön sipariş ile alın ve oyun çıkmadan yaklaşık iki hafta önce Beta versiyonuna erişim hakkı kazanın."

Playstore beta kod vereceği anlaşılıyor bu açıklamadan, bir sıkıntı olmayacaktır sanırım.
    inş. dostum.. ben de öyle umuyorum; her ihtimale karşılık screenshot almakta fayda var

faturaya 3 taksitte alacaktım
    ödeme kanalı problemi verdi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım ancak gelen mailde kodun 31 Ekim tarihinde verileceği söylüyor biz ön sipariş nedeniyle 2 hafta önceden betaya ulaşamayacak mıyız?

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Arkadaşlar ben ödemeyi yaptım ancak gelen mailde kodun 31 Ekim tarihinde verileceği söylüyor biz ön sipariş nedeniyle 2 hafta önceden betaya ulaşamayacak mıyız?
    ulaşabileceğiz beta için kod gönderiyorlar, oyun çıktığı zaman farklı bir kod gönderecekler

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

5 yıldır araldan ön sipariş ile alıyorum. bu sefer 3 ay bekleyip %50 indirimden alacağım. yeter artık

Quote Originally Posted by Vassili Zaitsev View Post
    ulaşabileceğiz beta için kod gönderiyorlar, oyun çıktığı zaman farklı bir kod gönderecekler
    2. kodla beraber BETA ortadan kalkacak diye hatırlıyorum geçen yıldan? Öyleydi değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

arkadaşlar ben ttnet uyesi değilim
    playstoreden almak istiyorum ama ttnet uyeliği istiyor
    ttnet üyesi olmadan alamazmıyım acaba
    yardımcı olacak biri varmı?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by cerwoo View Post
    arkadaşlar ben ttnet uyesi değilim
    playstoreden almak istiyorum ama ttnet uyeliği istiyor
    ttnet üyesi olmadan alamazmıyım acaba
    yardımcı olacak biri varmı?
    Kredi kartı ve ya telefon parası ile alabilirsin, diğer faturaya ek şeklinde olan durumdan yararlanmazsın malesef.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Default Ön Sipariş ve Kampanya Hakkında Bilgi

Saygıdeğer Football Manager Hastası Kardeşlerim
    AralGame'in Ön Sipariş Fiyatı 75.TL'dir.
    31.Aralık.2013'e kadar pepsi kapağındaki şifre ile alırsanız 15 TL indirim kazanmaktasınız.
    Böylelikle Kargo dahil oyunun fiyatı 75-15=60 TL'ye gelmektedir. ben ön siparişimi o şekilde verdim.
    İlgili arkadaşlara duyurulur.
    Sormak istediğiniz bişey olursa PM'den bana ulaşabilirsiniz. İyi Günler Dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bir sorum olacaktı her sene oyunu steam üzerinden alıyorum otomatik güncelleme konusu en işime yarayan özelliği bu sene ise playstore'den alsam güncellemeleri nasıl yapabilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Beyler bir sorum olacaktı her sene oyunu steam üzerinden alıyorum otomatik güncelleme konusu en işime yarayan özelliği bu sene ise playstore'den alsam güncellemeleri nasıl yapabilirim?
    hocam playstore'dan aldığınızda zaten steam kodu almış oluyorsunuz. hatta nereden alırsanız alın steam kodu satın almış oluyorsunuz. o kodu steam'e girerek yine steam üzerinden oynuyorsunuz oyunu. güncellemeler falan da yine otomatik olarak yapılıyor dolayısı ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah, çok teşekkür ederim

PlayStore'dan 6xdj2d4u indirim koduyla 44 TL'ye ön siparişi verdim. Bakalım bu sene nasıl bir oyun bizi bekliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ibo View Post
    PlayStore'dan 6xdj2d4u indirim koduyla 44 TL'ye ön siparişi verdim. Bakalım bu sene nasıl bir oyun bizi bekliyor.
    Bu kod ile 60 TL'den 40 TL'ye düşüyor. TTNET faturanıza eklenmesini seçerseniz 40 TL'ye alınabiliyor. Kredi kartı ile 44 TL.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007

Bu sene almayayım dedim ama fiyat gerçekten iyi. Yine de almayacağım içim içimi yese de

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu kod ile 60 TL'den 40 TL'ye düşüyor. TTNET faturanıza eklenmesini seçerseniz 40 TL'ye alınabiliyor. Kredi kartı ile 44 TL.
    Uydunet kullandığım için TTNET aboneliğim bulunmuyor. O yüzden kredi kartı ile satın aldım. TTNET aboneleri belirttiğiniz gibi 40 TL'ye alabiliyor.

Arkadaşlar burada serbest mi yasak mı bilmiyorum ama playstoredan fm 2014 almıştım. daha sonra steamden bana hediye edildi bir arkadaşım tarafından. şimdi 2 fm 2014'üm oldu. playstore'dan aldığımı 50 tl ye birine vermek istiyorum. hem piyasa fiyatından uygun biri yararlanır hem de ben 2 oyunla kalmam öyle :/

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

"level200" kodu geçersiz kılıyor artık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

onun yerine bunu kullanın 20 liralık indirim var 6xdj2d4u
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 5 / 24 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri