Olabilir böyle hatalar diyen kişiysen neden bunlara takılıp cevap veriyorsun ki ? Üstüne alınması gerekenler sessiz kalırken senin savunma uğruna saçma sapan argümanlar üretmen manidar olmuş.

İşler kötü gidiyor olabilir de henüz 6 hafta oldu puan farkı da 5 berabere bitirdiği 4 maçı da çok farklı kazanabilecek pozisyonları bulan bir takım var, kısacası bitmiş bir şey yok. Ayrıca ben de Fenerbahçe taraftarı kadar bir anda iyimser olabilen bir profil görmedim, takım top oynamıyor eyvah bittik Aykut'un kopyası Ersun diyenler bile değişiverdi. Bu sizleri bağlar, orası ayrı tabi.

Senin bahsettiğin gole ilk ofsayt diyen kişi de benim, taşın suyunu çıkarmak gibi derdimiz yok. Sow reklam panosuna tekme atıyor bildiğin, adam takıldı yazıyor. Bizim eleştirimiz bu kafalara, Galatasaray maçında sadece bizim lehimize olan hataları görüp sürekli bunlardan bahseden, Fenerbahçe maçı olduğunda hata bariz olsa bile buna kılıp bulmaya çalışan kişiler var. Ek olarak ben dün hakemin kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, senaryo yazmaya gerek yok, adam bariz kötü maç yönetti. Ama işte skor Fenerbahçe lehine olunca iyi maç yönetti oluyor birden bazılarına göre.