Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Beşiktaş kazanır

5 38.46%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş | STSL 6. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Galatasaray mağlubiyetinden sonra takımın çöküşe geçeceği belliydi bana kalırsa bu maçta tek avantaj Samet Aybaba'ydı ama onla bile yendiler.Ligde ilk defa yendiler sanırım Beşiktaş'ı.
    Antalyaspor en son 3 Mayıs 1998'de İnönü'de yenmiş idi Beşiktaş'ı. Antalya'da ise 8 Aralık 1996'da yenmişler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray maçı dahil bu sezonun en berbat futbolunu oynadık ve haklı bir mağlubiyet aldık. Takımın artık bir an önce kendine gelmesi lazım.

Eskişehir maçında, bazı isimleri sahada (Muhammed, Frei, Ersan), bazı isimleri kulübede (Olcay, G.Töre, Eneramo), bazı isimleri de tribünde (Pektemek, Veli, Escude) görmek istiyorum. Değişim şart, bu şekilde devam etmez.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Franco çok iyiydi hazırlık döneminde neden hiç oynamıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Franco muhtemelen seneye hazırlanıyor. Escude ayrılana kadar ısındırılıyor. Ben öyle tahmin ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok iyiydi valla hazırlık maçlarında maçlarda boşta geçmiyordu. Beşiktaş'ın savunmacıları hep böyle gerçi golcü savunmacılar alayı. Bence şimdi oynatılması daha doğru olurdu ama Escude'nin tecrübesinden yararlanmak istiyor sanırım Bilic.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Franco muhtemelen seneye hazırlanıyor. Escude ayrılana kadar ısındırılıyor. Ben öyle tahmin ediyorum.
    Tahminin doğru kardeşim, aynen öyle. Bu sene fizik&kondisyon yüklenecek, seneye de Escude'nin yerini alacak ve direk oynatılacak; ama bu yıl da, ara sıra forma giymeli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tahminin doğru kardeşim, aynen öyle. Bu sene fizik&kondisyon yüklenecek, seneye de Escude'nin yerini alacak ve direk oynatılacak; ama bu yıl da, ara sıra forma giymeli bence.
    Şu anda Sivok Escude ikilisinden memnunum ben açıkçası. Ama dediğiniz gibi mutlaka arada oynamalı. Yabancı sınırı işte...

Bizim bence tek sıkıntımız Veli'nin birazcık yaratıcı olamaması. Tamam o yokken yokluğunu hissediyoruz ancak insan birazcık yaratıcı olur be arkadaş ya. Oğuzhan iyileşirse Fernandes ile daha iyi bir ikili olacaktır ve çıkışa geçeriz. Sezer ile bu yapılabilir aslında ama nedense hazır olamadı bir türlü. Veli'nin yapması gerekenleri Atiba yapmaya çalışıyor ve gereksiz yoruluyor, geride boş alan kalıyor. Halbuki bunları Veli yapsa, Atiba o alanı tek başına siler süpürür.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Bence bu sezonu bir stoperin sahip olmasi gereken fiziksel guce ulasmaya calisarak gecirmek zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan - Franco ikilisi çok iyi partner olabilirler gibime geliyor..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ben Demiştim Demeyeceğim Ama Ben Malımı Biliyorum. Beklenen Bir Sonuçtu Şaşırmadım Hiç

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Kötü oyuna rağmen 70. dakikada Antalya'nın stoperi atılsa farklı bir maça dönüşebilirdi.

Bjk çok kötü oynadı maglup olması cok normal.
    Emre Güngör'ün kesinlikle atılması lazımdı belki bir beraberlik çıkabilirdi o durumda.

Yalnız benim takıldıgım bir nokta var sene başından beri, Fernandes'in tek forvetin arkasında o pozisyonun doğal oyuncularına kıyasla biraz sönük kaldıgını hissetmiyor musunuz? Sanki Fernandes Atiba ile beraber takımın tam göbeginde yer alsa (bizdeki melo selcuk gibi) daha yararlı olur bence.
    Böylelikle forveti çiftleyebilir ya da o pozisyonda hucum varyasyonlarında daha cabuk ve alıskın bir oyuncu kullanılabilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri