Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Juventus kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Galatasaray kazanır

12 30.00%
1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Threaded View

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Avrupa maçlarında muhtemelen evet olacak sorunun cevabı, ama ligde böyle olacağını sanmıyorum. 1-2 haftaya kalite farkını anlayacaktır.

Sürekli saldırmaya çalışıp fark yemek veya sürekli pozisyon vermek var, bu şekilde kazanmaya yaklaşmak, puan almak var. Sonuca bakarsak böylesi daha iyi gibi.
    Tabi ki kardeşim haklısın savunmayı ortasahaya kadar cıkarıp baskıyla oynamak çok büyük risk bu arenada. Benim demek istediğim tamam puanı aldık ama bu biraz şansına oldu. Çünkü biz iyi savunma yapmadık sadece savunma yaptık, öyle bekledik. Bu iyi savunma yapmak değil. Pres eşiğimiz ceza sahamızın üzeriydi. Kazandıgımız toplarda 1-2 pas yapmaktan acizdik. Şişir Drogba'ya oynadık. Mancini'yi eleştirmiyorum ama bu gelecek vadeden bir futbol değil. Kondüsyon olarak çok aşağılardayız zaten onun da payı var. Uzun vurdugumuz topta hemen baskı yapmamız savunmayı biraz one atmamız lazımdı onu yapamadık. Hep bekledik. Maçın kaderi Juventus'un ayakları altındaydı. Hucumda resmen başımıza talih kuşu kondu da 2 gol bulduk yoksa teknik taktikle falan değil. Tabi henuz erken genel yargı için ama sadece maç için konuşursak kesinlikle dogru düzgün bir futbol oynamadık. Ama şansımızın yardımıyla puan aldık.

Bu arada Pirlo için söylenecek söz yok. Kontrol ediyor basıyor bekliyor en boştaki adamı buluyor. Mesafe farketmez.

He bu arada Sneijder'den hiçbir oyun tarzında hiçbir mevkide cacık olmaz şu an. Nedeni teknik taktik değil. O açılardan mükemmel bir fubolcu ancak müthiş güçsüz. Ayakta duramıyor hiçbir ikili mucadelede pozisyon alamıyor. Çok çok zayıf. Pirlo ondan daha minyon yapıya sahip ama Drogba'yla bile savaşabiliyor.
    Last edited by davidvilla : 03.Ekim.2013 at 10:05

Mesaj Yetkileri