Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Güray topal buluştu ve kale sahası içine doldurduğu topta Niasse, topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.
Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Güray topal buluştu ve kale sahası içine doldurduğu topta Niasse, topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.
Dünyanın en sıkıcı maçı oynanıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Akhisar 2. yarı yaslanır kontralarla 2'yi arar biz Burak olduğu sürece zor gol atarız.
takim cok vasat oynuyor burak ve sneijder asiri derecede etkisiz bruma-umut girmesi sart.
Sneijder'e verdiğimiz paraya acımaya başladım.
Bi de bu Niasse midir nedir baya çirkef bir adam. İki kere yerde kaldı. Kaldığı yerden ayaktakine tekmemsi darbeler indiriyor.
Sahada Burak ve Sneijder adinda iki hayalet var.Burak'i bu oyunla Akhisar almaz.
25 dakikadan beri izliyorum. Sonuç olarak ne oynuyoruz anlamadım. Drogba dışında herkes hayatından bezmiş gibi.
ben hala sneijderin cabaladigina inaniyorum etrafindakilerde is yok. ne bilim futbolda boyledir pasi attigin at bosluga kacarsin bizim adamlar artik bezmis futboldan kosmuyorlar.
ha sneijderin kalitesini tartismam ama sunuda solemeden edemicem bu takimin sistemini bozanda sneijder"dir geldiginden beri takim duzelemedi ve sino"yuda hoca istememisti baskan kendi aldi.
Bruma girecek.umarim bizim kazma cikar.
maçı izlemiyorum da NTVspor da ki istatistik dikkatimi çekti Dakika 54 toplam şut sayısı 4.
Bruma girmiş,bende izlemeye başlayayım tekrar.
Aşığım sana Niasse.
Nereden buluyorlar bunları yahu
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Akhisar 2 yaptı.
Bravo bravo şimdi de bir mağlubiyet serisi yaparız.Niasse'de ne adam çıktı arkadaş.![]()
Neyse içimden geçenleri söylemek istemiyorum.
Açar açmaz gol oldu,şansıma tüküreyim.
Niasse Sonko'nun ulkesinden mahalle arkadasiymis. Gekas gidince Sonko onermis galiba ve denenmek icin Akhisara gelmisTs 3 yemisti Akhisardan orda anlatmisti spiker
Mancini fazla hafife almış gibi rakibi.
FM Gazetesi
Drogba'da şu frikik inadını bırakmadı gitti arkadaş barajı geçemiyon işte.
Drogba'nın frikiğinin daha barajı geçtiğini görmedim bırakın gol olmasını.
maçi kapattim ben ozetini izlerim sonra
Drogba attı bu gazla 2'de gelir umarım...
Edit : Sorun Arifteymiş beyler![]()
Maçı açayım da 3. golü yiyelim mi ?![]()
Arif ve Oğuzhan maçları kapayın totem yapıyoruz![]()
Aynen açmayacağım ben![]()
Drogba'dan her eve lazım. O adam böyle giderse en az 3-4 sene daha oynar vallahi![]()
FM Gazetesi
Drogba'nın yanına şu Niasse'yi alsak gol olup yağarız her maç.![]()
Sneijder nasıl ?
Yorumlar pek iç açıcı değil.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eğer Sneijder gelmeseydi şu anda Selçuk çok daha yüksek performansla oynardı ve GS şu anda bulunduğu konumdan yükseklerden olurdu. Sneijder söndürdü Selçuk'u.
FM Gazetesi
Kesinlikle Selçuk'un orta sahadaki etkinliği azaldı 4-2-3-1 ya da 4-4-1-1 oynamak lazım Sneijder'den yararlanmak istiyorsak Burak zaten bitmiş hala zorlamanın bi anlamı yok.