1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: PTT 1. Lig Puan Durumu ve Maç Yorumları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu arada, hep çıkacak takımları konuşmuşuz da; Fethiye ve K.Maraş da kesin düşecek, görüntü o yönde. Diğer takım da, ya Tavşanlı olacak ya da sürpriz bir takım. Denizlispor veya 1461 Trabzon olabilir.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu arada, hep çıkacak takımları konuşmuşuz da; Fethiye ve K.Maraş da kesin düşecek, görüntü o yönde. Diğer takım da, ya Tavşanlı olacak ya da sürpriz bir takım. Denizlispor veya 1461 Trabzon olabilir.
    Ben hala ümitliyim Maraş ve Fethiye'den. Çünkü puanlar birbirine yakın 2 galibiyet orta sıralara çekebilir takımları ya da düşme potasının üstüne çıkarır. Bu arada bu sene 4 takım düşeceği için saydıklarından ikisininde düşme ihtimali yüksek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

öncelikle ben işe başlayana kadar bizde lig tv yok maalesef(en az 2 sene daha) maddi yönden haklısın tabi ama süper lige çıkacağımız parayı da transferlere verince yine çok bir şey farketmeyecek.

İkinci olarak ToRoSKaPLaNı'nın da dediği gibi o çekirdekçi tayfayı yaşayan bilir.Ve de karaborsa da artacak tabi.Geçen seneki Manisa play-off maçında biletler saniyesinde bitti ve o maçta bu tayfanın çıkarttığı olaylar yüzünden 3 maç ceza aldık.Bu Süper Lig'de de yaşamamız muhtemel bir senaryo.

Yani kısaca hem maddi hem de bizim açımızdan 33 bin kişilik stada geçmeden bu lig iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Ben hala ümitliyim Maraş ve Fethiye'den. Çünkü puanlar birbirine yakın 2 galibiyet orta sıralara çekebilir takımları ya da düşme potasının üstüne çıkarır. Bu arada bu sene 4 takım düşeceği için saydıklarından ikisininde düşme ihtimali yüksek
    Evet, bu sene 4 takım düşecek; unutmuşum. Saydığım 5 takımdan 4'ü kesin düşer o zaman. Sadece Denizlispor'u bu ekiplerin arasından sıyrılabilecek takım olarak görüyorum.

@omersal;
    Dışarda izlemekten bahsettim, LigTv derken. Karaborsa, bu ülkenin futbol lekesidir ne yazık ki. Nereye gidersen git, vardır. Adanaspor-Demirspor maçında da karaborsa olacaktır muhakkak ve oluyordur da.

Bunların dışında söylediklerine hak veriyorum.

Aman hocam Denizlispor'u sevmediğimden değil ama Linyit'in düşmesini istemem şahsen. Emeğin, emekçinin olduğu hiçbir şehir klübünün düşmesini istemem. 1. Lig'de Tavşanlı Süper lig'de ise Karabükspor liglerine zevk katıyor bence. Çünkü oradaki insanların eğlenip vakit geçirebildikleri şeyin öncelikle futbol olduğunu düşünüyorum.
    Last edited by Raul Meireles : 08.Ekim.2013 at 02:30

Mesaj Yetkileri