1 ile 30 arası toplam 295 sonuç

Konu: Gelecekler, Gidecekler , Kadro Yorumları

Hybrid View

Quote Originally Posted by çaalar
    Arkadaşlar sizce kadrom nasıl şamp. liginde başarılı olabilir miyim?
    daha ne istiosun cok ciddiyim kupayı alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

slm arkadaşlar 1 sayfa önce bi kadromu göndermiştim ama hiç kimse yorum yapmamış şimdi tekrar bikaç ss daha yolluyorum.seneye takımımda bi revizyona gitmek istiyorum.yorumlarınızı esirgemeyin.almam gereken,satmam gereken,taktik,oyuncular vs. gibi konularda yorumlarınızı esirgemeyin.saygılar sevgiler...

Quote Originally Posted by topikanist
    slm arkadaşlar 1 sayfa önce bi kadromu göndermiştim ama hiç kimse yorum yapmamış şimdi tekrar bikaç ss daha yolluyorum.seneye takımımda bi revizyona gitmek istiyorum.yorumlarınızı esirgemeyin.almam gereken,satmam gereken,taktik,oyuncular vs. gibi konularda yorumlarınızı esirgemeyin.saygılar sevgiler...

Hocam walla kadroda yaşlı oyuncu bitane war gördüğüm kadarıyla.. Deneyim iyi bişey tabiki ama 2007 senesinde hala stam warsa kadroda, bu biras abes olur. Daha genç ve yetenekli stoperler bulabilirsin. Bn senin yerinde olsam stam, herzig, collen ve bilmiorum doğru mu yazdım ama musluyle yolları ayırırım. Ki kalan oyuncuların hepside birbirnden güzel. Özellikle forvetin çok sağlam.
    Bide stamı satarsan eğer oraya bi stoper takivesi bide sol açığa ze roberto kıvamında iyi bir oyuncu daha alır bırakırım. Ki bunarı yapsan boru gibi bir kadro olur eminim..

Mesaj Yetkileri