Sayfa 4189 / 4326 İlkİlk ... 3189368940894139417941874188418941904191419942394289 ... SonSon
125,641 ile 125,670 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Herife bak önce umut veriyor, motive ediyor, sonra o verdiği umudu geri çekiyor Umarım elin beceriklidir Burak

Öyle deme olum,meslek lisesi öyle herkesin gidip becerebileceği bir yer değil bence,onun da bir zorluğu var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öyle deme olum,meslek lisesi öyle herkesin gidip becerebileceği bir yer değil bence,onun da bir zorluğu var.
    Size şu kadarını söyliyim

Vücudun da ki mahrem kıllarına kadar latince ezber yapıyorsun sınavlarda bu soruluyor ve 3 modülden sınav yapan yüzsüz bir bayan hocamız vardı birde insafsız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şans işi bunlar beyler fazla da kasmanıza gerek yok. Emir bana kalırsa sen gereğinden fazla çalışıyosun. Gördüklerime dayanarak söyliyim 12. sınıfta bu azmi kaybedersin. Performansın düşer bu senin moralini bozar performans daha çok düşer. Bana kalırsa bu sene günde 1-2 saat yeterlidir. Düzgünce tekrar yapıp gerekli yerlere çalışırsan çok sıkıntı çekmezsin zaten. Şimdiden kendini yorma bu kadar.

Hee bu arada Cihan'ın yazdıklarını yeni okudum. Olum pembe dizi gibi lan yeminle severek takip ediyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Size şu kadarını söyliyim

Vücudun da ki mahrem kıllarına kadar latince ezber yapıyorsun sınavlarda bu soruluyor ve 3 modülden sınav yapan yüzsüz bir bayan hocamız vardı birde insafsız.
    Her insan ezber yapabilir,yapamıyorsa bile geliştirebilir ancak elleri hiç iş yapmayan biri misal ben,sittin sene uğraşsa o ellerine çare bulamaz,çünkü Allah vergisidir o yetenek.

Mesela,resim hiç yapamam,şekil çizemem,yazım çok kötüdür,makasla bile düzgünce bir kağıt kesemem.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Her insan ezber yapabilir,yapamıyorsa bile geliştirebilir ancak elleri hiç iş yapmayan biri misal ben,sittin sene uğraşsa o ellerine çare bulamaz,çünkü Allah vergisidir o yetenek.

Mesela,resim hiç yapamam,şekil çizemem,yazım çok kötüdür,makasla bile düzgünce bir kağıt kesemem.
    Resim çok iyi çizemem,kağıt bende çok iyi kesemem ama yazımın çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

Hee bu arada Cihan'ın yazdıklarını yeni okudum. Olum pembe dizi gibi lan yeminle severek takip ediyorum
    Bizim ev arkadaşlarına da anlatıyorum gelişmeleri, adam eve gelir gelmez "Ee Cihan anlat bakalım bugünkü bölümde neler oldu" diyor Aşkı Memnu Cihan'ın yolu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Cihan abiye bende bir tavsiye vereyim;

A=B ise A-B=0 olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada Cihan abiye bende bir tavsiye vereyim;

A=B ise A-B=0 olur.

Bu arada bugün ikisine de mesaj attım ve ikisi de cevap vermedi. Bunlar araların anlaşıp bişeyler mi yaptılar acaba

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Bu arada bugün ikisine de mesaj attım ve ikisi de cevap vermedi. Bunlar araların anlaşıp bişeyler mi yaptılar acaba
    B=0 ise

A:B = tanımsızdır o zaman abi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Selam millet, ne var ne yok ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Resim çok iyi çizemem,kağıt bende çok iyi kesemem ama yazımın çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
    sizde ne odun adamlarsınız la

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Övgülerin içi teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Niye öyle dedin ki Özgür ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

(Vay arkadaş saat 01:30 takılmasına denk geldik, gönderemedim bi türlü mesajı )

Şimdi gençler nerden başlayayım bilmiyorum. Sondan başlıyorum

A kişisiyle 11 aylık bi geçmişimiz var. Bu 11 ayın içinde o 2 kere başkasıyla çıktı. İkisi de kısa sürdü. Sonunda hep yine bana döndü. Ben de mallık yapıp 2 kere şans verdim. Sevdiğimizden yaptık tabi :/ Şuan arkadaşlık seviyesindeyiz.

Ama bu sırada son 2-3 haftada benim hayatıma B diye bir kız daha girdi. Bu B A'ya göre benim hayatıma, standartlarıma daha uygun gözüküyor. Henüz 2-3 buluşma gerçekteştirdik. Bu yorumu yapmak için çok erken. Belki de sevmediğim özellikleri çıkacak karşıma. Her neyse. Şuan oyun kartlarındaki puanlama olarak düşünürsek B A'dan daha önde. Ama ben sanırım hala A'yı seviyorum. O da beni. Ama çok kararsız bir yapıda. İstediği kişi benim ama "E hadi gel sevgili olalım o zaman" diyince kararsızlığa düşüyor.

Bugün A'nın evine gidip 4 saat konuştuk. B diye birisiyle görüştüğümü anlattım. Bu arada A'la B'de arkadaşlar. Ama ben birbirinden bağımsız olarak tanıştım. Yani "Beni arkadaşımla mı aldatıyorsun" tarzı bi olay yok. A, B karşısında yenilgiyi kabullendi. O benden daha iyi birisi, onunla yarışamam tarzı şeyler söyleyip geri çekildi. Bende "Böyle bir tepki vereceğini beklemiyordum. Benim beklediğim tepki "Cihan o böyle böyle ama bak bende böyle böyleyim, senin için şunlardan vazgeçerim" di." dedim

Şuan kafam çok dolu ve yorgun olduğu için tam net olarak anlatamıyorum. Ama işin özeti şu :

Ben kafamda hala A varken B ile yola çıkmak istemiyorum. B ye umut vererek onun vebaline girmiş olurum. Ve bir süre sonra ben B ye umut verip A'ya dönersem ben bunu vicdan olarak kaldıramam.

Bugünkü konuşmamızda "Ok yaydan henüz çıkmadı. Ama yay çok gergin bir şekilde bekliyor. Gel bu oku çek elinle. Ya da ok gitti mi bir daha istese de dönemeyecek" dedim.
    A kişisi 2 farklı kişiyle konuşmuşsa ve ben değişmeyeceğim dediyse yol ver ne bileyim internetten öyle önceki gibi sıkı takip etme fotoğraflarına bakma hatta nefret et en iyi unutma yöntemi budur

Sonra B'ye şans ver belli ki mutlu olabilirsiniz ve ilerde sevebilirsin ama bunu şans vermeden bilemezsin ama önce A'yı düşünme B' ile 1-2 hafta böyle devam et sonra zaten kendiliğinden olacaktır her şey

Siz biri için bir şeyden vazgeçiyorsanız o aynı fedakarlığı yapmıyorsa hep üzülürsünüz ne yazık ki iki insan birbirini eşit sevmesi çok zor bir durum

Bu arada ders çalışma konusunda bir fen liseli olarak önerim çalıştığınız saatler yetersiz en azından bizim okulda günde 11.sınıf olmasına rağmen 400den fazla çözen var ben de ortalama konu çalışmıyorsam baya çözdüğüm oluyor ama bu önemli değil saat olarak önemli olan çalışma tekniğiniz olmalı sonuçta biri 8 saat çalışır diğeri 1 saat çalışır 1>8 olur o konuda da arkadaşlara yardımcı olabilirim

Son olarak hepsine vakit ayırabilirsiniz boş vakitlerinizden kısarak haftada 5 gün okul 3-4 gün etüt 2 gün(6 saatlik)dershane 2 gün basketbol antrenmanı oluyor ama yine de baya boş vaktim oluyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İkisinden biri deyip niye kendini kısıtlıyorsun ki abi ? Sal gitsin yahu,eğer seçme ihtiyacı duyuyorsan da kesinlikle B kişisini seç,A seni çok süründürür.

Bir yorum daha yapmak gerekirse,o dediğin iki kişiyi de tanımadan bir şey dememiz pek doğru değil ancak olması gereken A'yı silmen gerektiğidir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mantiksal açıdan veya obektif olarak bakinca A ile yola devam edilmez zaten Ama işte kalbe soz geciremiyorsun.

Zeck, nefret edebilsem zaten ilk kez baskasiyla ciktiginda edebilirdim zaten Gerci ettim başta ama 1-2 hafta sonra geciyor etkisi. Bilmiyorum, kin besleyemedim bir turlu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cihan kusura bakma da kardeşim bizim burada da var böyle anlatmamıza rağmen anlamayan halen tutulan birisi.

6-7 kere aynı şeyi farklı zamanlar içinde anlattık. En sonunda yaşadı gördü yine anlamadı ya neyse.

Ben böyle olunca durum bırak yaşasın diyesim geliyor ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ya beyler bu işlerden anlayan birileri çözümüme yardım edebilir mi ?

Okullar açılmadan önce Samsun'a gitmiştim oradan Gold Master - HP 31 marka kulaklık aldım kulaklık iyi güzel ama videoda çok az sesi çıkıyordu bende gidip ayrıyetten yaka mikrofonu aldım bunların ses karışıtırıcısın'dan db (desibel) artırması yapınca ses çok iyi gidiyor ama arkada cızırtı oluyor,db'yide tamamen kapatınca duyulmaacak derecede ses çıkıyor bi çıkamadım bu işin içinnden biri yardım etsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Cihan kusura bakma da kardeşim bizim burada da var böyle anlatmamıza rağmen anlamayan halen tutulan birisi.

6-7 kere aynı şeyi farklı zamanlar içinde anlattık. En sonunda yaşadı gördü yine anlamadı ya neyse.

Ben böyle olunca durum bırak yaşasın diyesim geliyor ya
    Bana da öyle olacak gibi Ben zaten çevremden sürekli akıl alıyorum ama yine de içimden nasıl geliyorsa öyle yapıyorum. Muhtemelen yine öyle yapacağım. Yani bu benlik veya sizlik birşey değil aslında Bende başkasına akıl versem o da kendi bildiğini yapar. Klasik insan modeliyiz

He burda konuşmamın, fikir danışmamın ne faydası oldu ? Hem içimi döküp rahatlamış oldum. Hem de tavsiyeler üzerine ikisini de ağır çekime aldım. Şimdilik söz dinleme aşamasındayım yani. Nadir anlarımdan biri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler yeni konu açmak gereksiz geldi de;

Kulaklık alacağım,fiyat limitim 70 lira,biraz yardımcı olur musunuz,hiç anlamam bu kulaklıklardan.Şu süngerli olanlardan diyorum

Beyler yeni konu açmak gereksiz geldi de;

Kulaklık alacağım,fiyat limitim 70 lira,biraz yardımcı olur musunuz,hiç anlamam bu kulaklıklardan.Şu süngerli olanlardan diyorum
    Senheiser bazı modelleri harika ama pahalı.
    Ucuz modellerinde ya ses kalitesi iyi olmuyor ya da tasarımı (kulaktan düşme falan)
    O yuzden o fiyatlarda en güzeller Philips ve Creative.
    Model olarak sorarsan aralarında en pahalısını al derim. Gercekten fiyat kalite olayı bu kulaklıklarda dogru orantılı.

Bir de süngerli naapcan o devir kapandı artık. Kulak içiler var ya küçük onlardan al adamlar oraya yatırım yapıyor artık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Senheiser bazı modelleri harika ama pahalı.
    Ucuz modellerinde ya ses kalitesi iyi olmuyor ya da tasarımı (kulaktan düşme falan)
    O yuzden o fiyatlarda en güzeller Philips ve Creative.
    Model olarak sorarsan aralarında en pahalısını al derim. Gercekten fiyat kalite olayı bu kulaklıklarda dogru orantılı.

Bir de süngerli naapcan o devir kapandı artık. Kulak içiler var ya küçük onlardan al adamlar oraya yatırım yapıyor artık.
    Süngerli derken öyle değirmen taşı kadar büyüklükte değil abi,kutu kola var ya,en fazla o çapta bir kulaklık arıyorum.GS Store'da buldum o tarz bir kulaklık ancak denemeden almak istemiyorum.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21018

Bir de şöyle bir şey var;

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Colo...=0000000397315

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana da öyle olacak gibi Ben zaten çevremden sürekli akıl alıyorum ama yine de içimden nasıl geliyorsa öyle yapıyorum. Muhtemelen yine öyle yapacağım. Yani bu benlik veya sizlik birşey değil aslında Bende başkasına akıl versem o da kendi bildiğini yapar. Klasik insan modeliyiz

He burda konuşmamın, fikir danışmamın ne faydası oldu ? Hem içimi döküp rahatlamış oldum. Hem de tavsiyeler üzerine ikisini de ağır çekime aldım. Şimdilik söz dinleme aşamasındayım yani. Nadir anlarımdan biri
    Noldu şimdi bu sezon finali mi oluyor ya da sezon arası daha mı doğru

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sungerli al Kis mevsiminde kulaklarin usemesin.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sungerli al Kis mevsiminde kulaklarin usemesin.
    Bence yünlü alsın daha sıcak tutar

Süngerli derken öyle değirmen taşı kadar büyüklükte değil abi,kutu kola var ya,en fazla o çapta bir kulaklık arıyorum.GS Store'da buldum o tarz bir kulaklık ancak denemeden almak istemiyorum.

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21018

Bir de şöyle bir şey var;

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Colo...=0000000397315
    Senheiser tavsiye ederim

hepsiburada ya gir orada 80tl civarında iki tane senheiser olacaktı onlar gayet güzeldir. Modelleri google a kopyala yapıştır yapıp yorumlara da bakabilirsin. Yine aynı sitede 75kusur liralık bir de creative olacaktı onu da incele istersen

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne istiyorsun bilmiyorum, kulaklık adını duydum da yazdım

http://m.philips.com.tr/c/kulaklikla...5605bk_10/prd/

Bende bu var, bir bak istersen. Kulaklarımı acıtmıyor ses falan da süper..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sennheiser CX300-II Precision kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. 4 senedir kullanıyorum, ses kalitesi harikadır.

Limitini biraz daha artırabilirsen Sennheiser CX200 Street II en uygun seçim olur bence senin için.

Hatta artırmana gerek bile yokmuş;

http://www.vatanbilgisayar.com/Kulak...spx?I_ID=50430

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sennheiser CX300-II Precision kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. 4 senedir kullanıyorum, ses kalitesi harikadır.
    400 de müthiş diyorlar.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    A kişisi 2 farklı kişiyle konuşmuşsa ve ben değişmeyeceğim dediyse yol ver ne bileyim internetten öyle önceki gibi sıkı takip etme fotoğraflarına bakma hatta nefret et en iyi unutma yöntemi budur

Sonra B'ye şans ver belli ki mutlu olabilirsiniz ve ilerde sevebilirsin ama bunu şans vermeden bilemezsin ama önce A'yı düşünme B' ile 1-2 hafta böyle devam et sonra zaten kendiliğinden olacaktır her şey

Siz biri için bir şeyden vazgeçiyorsanız o aynı fedakarlığı yapmıyorsa hep üzülürsünüz ne yazık ki iki insan birbirini eşit sevmesi çok zor bir durum

Bu arada ders çalışma konusunda bir fen liseli olarak önerim çalıştığınız saatler yetersiz en azından bizim okulda günde 11.sınıf olmasına rağmen 400den fazla çözen var ben de ortalama konu çalışmıyorsam baya çözdüğüm oluyor ama bu önemli değil saat olarak önemli olan çalışma tekniğiniz olmalı sonuçta biri 8 saat çalışır diğeri 1 saat çalışır 1>8 olur o konuda da arkadaşlara yardımcı olabilirim

Son olarak hepsine vakit ayırabilirsiniz boş vakitlerinizden kısarak haftada 5 gün okul 3-4 gün etüt 2 gün(6 saatlik)dershane 2 gün basketbol antrenmanı oluyor ama yine de baya boş vaktim oluyor
    Ben de fen liseliyim. Abartmıyorum benim 2 katım çalışan, tenefüs aralarında soru bankaları bitiren elemanlar var. Ben onların arasında orta halli duruyorum, buraya yazınca abes kaçtı

@Nedvedmania

2'sini de bırak, içlerinden biri dönerse senindir, dönmezse hiçbiri senin olmamıştır

Mesaj Yetkileri