Bu sezon PTT 1.Ligde oynanan maçların sonuçları ve puan durumları bu başlık altından paylaşılacaktır.
Bu sezon PTT 1.Ligde oynanan maçların sonuçları ve puan durumları bu başlık altından paylaşılacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Balkes - Tavşanlı maçıyla lig başladı. Balıkesir'de Karikari, Lalavela ve Ertuğrul öne çıkan isimler. İlk yarıyı Lalavela' nın güzel golü sayesinde Balkes 1-0 önde kapadı.
Karikari uzun boyuna rağmen yerden çok daha fazla etkili. PTT 1.lig için çok iyi transfer olmuş.
Football is simple,but Football Manager is not
aynı şekilde bende mactaydım harika transferler bu iki yabancımız çok iyi durumda bu sezon sürpriz yapacak takımımız![]()
Ankaraspor'um iyi başladı lige![]()
Balıkesirim süper ya lalavela ve karikari iyi yabancılar bu sene sürpriz yapıp çıkacağız süper lige..
Mersin Ankara ve İBB kadro kalitesi olarak çok öndeler bence.Uzun yıllardır favorinin belli olmadığı 1.ligde bu sezon 3 takımdan en az 2si çıkar diye düşünüyorum.Düşme hattına gelince Denizli , Linyit , Maraş ve Fethiye düşmesini beklediğim takımlar.Adana ve Buca da olabilir diye düşünüyordum ama iki takım da fena başlamadı.Play-off'a kalan diğer takımlar da Balkes ADS Urfa ve Ordu'dan 3ü olur sanırım.
3'ünün de çıkmasını istemem Süper Lig'e. Belediye takımlarından nefret ediyorum, taraftar yok bir şey yok. Bir de gidip A.Gücü ismini falan alır Ankaraspor, olur mu olur!
Balıkesir, Karşıyaka ve ADS çıksın Süper Lig'e de, taraftarı olan takımları izleyelim ligimizde. Tribün görselliği, benim için daha önemli.
Ben de istemiyorum açıkçası ama belediye takımlarının hem kadroları iyi hem de siyasi yönden de desteklenen takımlar , o bakımdan büyük avantaja sahipler.
Ankaragücü Kocaelispor Sakaryaspor Göztepe gibi takımların da ileride süper lige yükselmesini umut ediyorum ve ben de senin söylediğin 3 takımın çıkmasını istiyorum.
Ama bir ADSli olarak , yükselmek istediğimi de söyleyemem bu lig her yönden avantajlı.Hem anadolu takımlarının mücadeleleri çok güzel , hem biletler daha ucuz ve yeni stad yapılmadan süper lige çıkarsak ADSde büyük bir bilet sıkıntısı başlar hem de tvde izleyebiliyoruz deplasman maçlarını![]()
Aynen, belediye takımlarına siyasi taraftan gelen destekler sayesinde bu takımlar başarılı oluyor zaten bulundukları ligde.
ADS, Süper Lig'e çıkarsa bilet bulma ve biletin maddiyatı açısından elbette büyük sıkıntılar olacak, katılıyorum o yönden; ancak kulüp de maddi açıdan çok rahatlayacak. Üstelik, şimdi ara sıra izlerken Süper Lig'e çıkınca devamlı izleyebileceksin ADS maçlarını.![]()
Balıkesir' e duyduğuma göre yeni stad yapılacakmış. Süper lig bu taraftara çok yakışır. Umarım çıkarız
Football is simple,but Football Manager is not
Adanaya yeni stad yapılana kadar ne Adanaspor ne de Demirspor çıkmasın süper lige.Çünkü adana futbola aç bir şehir.Takımını her maç destekleyen adamlar bu sefer süper lige çıksalar bilet bulamayacak.Çekirdekçi tayfa ve karaborsacılar türeyecek.Olan gerçek taraftara olacak.O yüzden 33 bin kişilik stad yapılana kadar gerek yok çıkmasına.
Balkes çok sağlam geliyor bu sezon Süper Lig'e çıkarlarsa şaşırmamak lazım taraftardanda gayet iyi destek alıyorlar yeni stad iyi olur.Mersin-İBB-Ankara-Balıkesir-Ordu bu 5'linin 4'ü zaten kadrolarıyla çok iddialıydı ve ilk 5'te yer alıyorlar Balkes'in ise Elazığ etkisi yarattığı görülüyor yerlileri çok iyi alınan yabancılarda çok sağlam bu 5 takımdan 3'ü Süper Lig'in yolunu tutacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada, hep çıkacak takımları konuşmuşuz da; Fethiye ve K.Maraş da kesin düşecek, görüntü o yönde. Diğer takım da, ya Tavşanlı olacak ya da sürpriz bir takım. Denizlispor veya 1461 Trabzon olabilir.
öncelikle ben işe başlayana kadar bizde lig tv yok maalesef(en az 2 sene daha)maddi yönden haklısın tabi ama süper lige çıkacağımız parayı da transferlere verince yine çok bir şey farketmeyecek.
İkinci olarak ToRoSKaPLaNı'nın da dediği gibi o çekirdekçi tayfayı yaşayan bilir.Ve de karaborsa da artacak tabi.Geçen seneki Manisa play-off maçında biletler saniyesinde bitti ve o maçta bu tayfanın çıkarttığı olaylar yüzünden 3 maç ceza aldık.Bu Süper Lig'de de yaşamamız muhtemel bir senaryo.
Yani kısaca hem maddi hem de bizim açımızdan 33 bin kişilik stada geçmeden bu lig iyidir![]()
Evet, bu sene 4 takım düşecek; unutmuşum.Saydığım 5 takımdan 4'ü kesin düşer o zaman. Sadece Denizlispor'u bu ekiplerin arasından sıyrılabilecek takım olarak görüyorum.
@omersal;
Dışarda izlemekten bahsettim, LigTv derken.Karaborsa, bu ülkenin futbol lekesidir ne yazık ki. Nereye gidersen git, vardır. Adanaspor-Demirspor maçında da karaborsa olacaktır muhakkak ve oluyordur da.
Bunların dışında söylediklerine hak veriyorum.
Aman hocam Denizlispor'u sevmediğimden değil ama Linyit'in düşmesini istemem şahsen.Emeğin, emekçinin olduğu hiçbir şehir klübünün düşmesini istemem. 1. Lig'de Tavşanlı Süper lig'de ise Karabükspor liglerine zevk katıyor bence. Çünkü oradaki insanların eğlenip vakit geçirebildikleri şeyin öncelikle futbol olduğunu düşünüyorum.
Last edited by Raul Meireles : 08.Ekim.2013 at 02:30
Mersin İdmanyurdu ne ara belediye takımı oldu![]()
Denizlispor hakkında konuşursam kaos ortamı takımı yaralamaz,bizim takımı artık normal ortam yaralıyor. Başkanımız twitter'daki hasthag yüzünden istifa etti diyenler var,şehir o derece bozdu.
Yusuf Şimşek kolay kaçış oldu,taraftarın 2 hafta yuhalayamayacağı birini getirdiler en azından. Takım az buçuk toparlanıp orta sıralara çıksa bari. Zaten KSK gibi bir 10 yıl falan bu ligde takılacağız,belli oldu bu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Nedir bu Balıkesir'in Urfa'dan çektiği![]()
...
Demirspor golü yedi.Tribünde 'Yücel ildiz istifa' sesleri , yuhlamalar , ıslıklamalar ve küfürlü tezahuratlar..
Az bile yapıyor bu taraftar , bir kaç futbolcu dışında kimse aldığı paranın hakkını vermiyor !
0-3 den 5-4 e maç veren Hüseyin Kalpar Allah seni bildiği gibi yapsın !
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yahu Samsun'a tam helal diyeceğim adamlar nasıl verdi maçı valla çok merak ediyorum peş peşe goller yemişler taraftar'a yazık valla.
Kaan deşme yarayı be kardeşimHüseyin Kalpar bu maç herşeyi berbat etti sağolsun.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Muthis macti gercekten 90 dk izledim Besiktas Fener macindan daha iyiydi o derece yani.
Bos zamaninizda bu maci bulup izleyin ama 90 dk.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsun taraftari baskalarina 3-0 da kufur edecegine kendi takimini destekleseydi belki puan kaybetmiyecekti. Mersini kutlamak lazim guzel galibiyet aldi