Beyler size bir sorum olacak. PlayStore dan FM 2014 alırsak sadece kod mu gelecek yoksa orijinal kutusu elime gelecek mi ?
Steam'den alanlar için Beta versiyonu ne zaman release olur ?
En sonda bankanın istediği kodu nereden bulacağız arkadaşlar yardım edin !
Kendisi otomatikmi geliyor ?
Ben kapattım da yarın yeniden deneyeceğim.
ttnet ile taksit imkanı şahane gözüküyo bikaç güne siparişi verelim hiçbişi çerez parası![]()
Eğer dvd olarak elime gelemeyecekse D&R den alıcam yine demektir. oyun çıktığı gün geçen sene evime geldi
aral kodları yollamaya başladı hatta bana bu sabah geldi araldan alanlar maillarını kontrol etsin
playstore'dan daha dün aldim kodlar gelir diye. bilsem araldan alirdim bende
17 sinden önce oynanamayacağı için 5 gün önceden veya 5 dakika önceden gelmesinin pek bir farkı yok. 5 dakika önce gelen panik yaptırır o kadar.![]()
Steam ID: fotosuki
Aynen bende bugün gelen kodu girdim bir heyecanla ama indirme yapmadı tabi. Korktum bir an ne oldu diye sonradan maili tekrar okuyunca 17 Ekim yazdığını farkettim![]()
PlayStore Beta keylerini ne zaman gönderecek acaba?
Playstore'dan ben oyun falan almam.
Fifa'yı bile yollayacaklar diye canım çıktı, arıyorsun bilgimiz yok diyorlar bir de
Parayı çekerken hız üstüne hız ama iş malı teslime gelince kaplumbağa hızına bürünüyorlar. 20 lira fazla verir Steam'dan falan alırım.
Tabii bu kendi görüşüm, acele etmeyin oyuna yetişir inşAllah![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
neden şimdi söyledin bunuKaka Leitevallahi çıldırırım o betayı 1 gün geç oynarsam. Geçen sene YGS-LYS diye oynayamamıştım.
turksportal...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arkadaşlar PlayStoreden almayı düşünüyorum, yanlız oyun kutulumu gelicek nasıl olucak?
[email protected] den mail attım ben. Mail atarak farkındalık oluşturmakta fayda var.
Kutulu fiyatları daha mı farklı peki arkadaşlar malum hiç orjinal kullanmadık.
Kutulu alırım diye heycan yaptık PlayStore'den gece ama olmucak demekki
Teşekkürler, peki bizim keyler alındıkdan sonra çalınma durumu olurmu ki?
son dört senedir Aral'dan alıyorum ben kutulu,bu sene 75 tl idi ön sipariş.
iki arkadaş ortak aldığımız için de fiyatı çok kasmıyor.![]()
Playstore'un size attığı mailde kodların 8 Kasım'da dağıtılacağı yazıyor değil mi?
Mail attım kendilerine aradılar onlar da ancak kendi kendilerine bir tarih belirleyemeyeceklerini söylediler yani tarihi sadece oyunu çıkartan şirket değiştirebilirmiş. E dedim böyle böyle mail niye geldi? O zaman diyor oyunun tarihi değişmiştir. Dedim değişse duyardık falan ama sonra saçmaladık karşılıklı ben de kapattım telefonu ama anlamadım neden o halde öyle bir mail attı elemanlar bize?