Sayfa 8 / 24 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Yani nedir bu heyecan anlamıyorum. Playstore'dan Beta Key şimdi gelse ne olacak, 2 gün sonra gelse ne olacak, ayın 17'sinde gelse ne fark edecek? Sonuçta ön sipariş verdiniz ve size 2 hafta önceden Beta Key yollama sözü verildi.(Oyun 31 Ekim'de çıktığına göre ayın 17'sinde açılır Beta).Playstore'da gayet düzgün çalışan bir site.(TTNET'e bağlı zaten).Yani eninde sonunda 3-4 gün içinde gelecek Beta Key. Bir sakin olun. Yarın da gelmezse dolandırıldık diye meydanlara çıkacak arkadaşlar var. Komik duruma düşmeyin.

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Playstore'un size attığı mailde kodların 8 Kasım'da dağıtılacağı yazıyor değil mi?
    Mail attım kendilerine aradılar onlar da ancak kendi kendilerine bir tarih belirleyemeyeceklerini söylediler yani tarihi sadece oyunu çıkartan şirket değiştirebilirmiş. E dedim böyle böyle mail niye geldi? O zaman diyor oyunun tarihi değişmiştir. Dedim değişse duyardık falan ama sonra saçmaladık karşılıklı ben de kapattım telefonu ama anlamadım neden o halde öyle bir mail attı elemanlar bize?
    8 kasim degil, 31 ekim yazıyor mailde. full versiyondan bahsediyor ama o. beta kodlari da gelir bu hafta içi bence.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    8 kasim degil, 31 ekim yazıyor mailde. full versiyondan bahsediyor ama o. beta kodlari da gelir bu hafta içi bence.
    Ön siparişini verdiğiniz Football Manager 2014 oyununun aktivasyon kodları ve download linkleri ile ilgili açıklamalar 08.11.2013 tarihinde e-posta adresinize gönderilecektir.

Mesajın içeriği bu. O yüzden aklımı karıştırmıştı.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Yani nedir bu heyecan anlamıyorum. Playstore'dan Beta Key şimdi gelse ne olacak, 2 gün sonra gelse ne olacak, ayın 17'sinde gelse ne fark edecek? Sonuçta ön sipariş verdiniz ve size 2 hafta önceden Beta Key yollama sözü verildi.(Oyun 31 Ekim'de çıktığına göre ayın 17'sinde açılır Beta).Playstore'da gayet düzgün çalışan bir site.(TTNET'e bağlı zaten).Yani eninde sonunda 3-4 gün içinde gelecek Beta Key. Bir sakin olun. Yarın da gelmezse dolandırıldık diye meydanlara çıkacak arkadaşlar var. Komik duruma düşmeyin.
    Heyecan yapan da biziz, komik duruma düşecek olan da. Sen niye gerildin birader?

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Heyecan yapan da biziz, komik duruma düşecek olan da. Sen niye gerildin birader?
    Doğru söylüyorsun bana ne zaten. Ara sen TTNET'i, mail at, ne bileyim imza falan topla çok istiyorsan. Bunları yapman senin vaktinden götürür, benim değil. Niye düşünüyorsam tanımadığım insanları?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

İki firmanın tedarikçisi farklı, bu yüzden KEY gönderimleri ürünlerin kendilerine ulaşmasına göre değişiklik gösterir, normal karşılamak gerekiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bende Playstore üzerinden ön sipariş verdim ve biliyorum ki beta çıktığı zaman bende betaya sahip olacağım, key ha bugün gelmiş, ha yarın ne fark ediyor sonuçta beta çıktığı tarih itibari ile oyuna sahip olacaksınız. Çok büyütülen bir mevzu oldu bence, aşırı panik yapan arkadaşlar var, sanki oyun çıktı herkes oynamaya başladı bizler hala key bekliyormuşuz gibi

Quote Originally Posted by dragunov78 View Post
    son dört senedir Aral'dan alıyorum ben kutulu,bu sene 75 tl idi ön sipariş.
    iki arkadaş ortak aldığımız için de fiyatı çok kasmıyor.
    Hocam biraz daha açabilir miyiz acaba bu konuyu Yani ortak almanın avantajı evet fazla kasmıyor ama dezavantajları nelerdir yardımcı olur musunuz rica etsem? Bizde bu sene öyle almayı düşünüyoruz da.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Hocam biraz daha açabilir miyiz acaba bu konuyu Yani ortak almanın avantajı evet fazla kasmıyor ama dezavantajları nelerdir yardımcı olur musunuz rica etsem? Bizde bu sene öyle almayı düşünüyoruz da.
    İkinizde aynı anda online oynayamazsınız dezavantajı budur.

Oyunu kurarken de sıkıntı, biz sabırsız bir millet olduğumuzdan oyunu ikinizde aynı anda kuramayacaksınız. Biriniz de inerken diğeri bekleyecek

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İkinizde aynı anda online oynayamazsınız dezavantajı budur.

Oyunu kurarken de sıkıntı, biz sabırsız bir millet olduğumuzdan oyunu ikinizde aynı anda kuramayacaksınız. Biriniz de inerken diğeri bekleyecek
    Çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için Yükleme ve aynı anda online oynayamama sıkıntısı hariç birşey yoksa iyiymiş o zaman. Çünkü tek tabanca takılacağımız için sorun yok o zaman

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Valla çok zor ama nedense betayı yarın çıkarıcaklar gibi bir his var içimde büyük ihtimal olmaz ama içimde kalmasın yazayım buraya

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Valla çok zor ama nedense betayı yarın çıkarıcaklar gibi bir his var içimde büyük ihtimal olmaz ama içimde kalmasın yazayım buraya
    suan beta icin heyecanlaniyoruz ya, eminim beta yarin ciksa simdi bi heves takim kurucaz falan sonra maca bi giricez taçtan gol yiyecegiz, kalecimiz sacma goller yiyecek, ortasaha pres yapmayacak, bu sefer de patch bekleyecegiz

her sene su ekim-subat arasi surekli fm icin birseyler bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için Yükleme ve aynı anda online oynayamama sıkıntısı hariç birşey yoksa iyiymiş o zaman. Çünkü tek tabanca takılacağımız için sorun yok o zaman
    Aklıma gelen ekstra bir şey yok.

Bir tek bunlar var sorun olarak eğer sizin için sıkıntı yoksa alın tabii ortak hem daha ucuza gelecektir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    suan beta icin heyecanlaniyoruz ya, eminim beta yarin ciksa simdi bi heves takim kurucaz falan sonra maca bi giricez taçtan gol yiyecegiz, kalecimiz sacma goller yiyecek, ortasaha pres yapmayacak, bu sefer de patch bekleyecegiz

her sene su ekim-subat arasi surekli fm icin birseyler bekliyorum.
    Fm hersene patchlerle adam edilen bir oyun bu sene direğe takılan toplarla ortasahadan vurulan şutlar canımı çok sıkıyordu onlar düzgün olsun yeter fazlasını patchsiz oyundan beklemek yanlıs olur en azından benim düşüncem öyle

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Aklıma gelen ekstra bir şey yok.

Bir tek bunlar var sorun olarak eğer sizin için sıkıntı yoksa alın tabii ortak hem daha ucuza gelecektir.
    arkadaşların dediği gibi biri online oynarken diğeri offline oynuyor,
    offline oynayan güncellemeler için arada online oluyor sadece.
    onun dışında hiçbirşey değişmiyor,
    fm 12 ve fm 13 de hiç sıkıntı yaşamadık.
    darısı bu seri başına...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Aral'dan sipariş ettim, Playstore hata veriyordu.6 taksitle (80,06)'ya aldım.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Aral'dan beta key ne zaman gelir yeni sipariş ettim ?
    Last edited by 5267 : 14.Ekim.2013 at 18:16

17. Default

Çıkmaz Ayın Pazartesine Gelir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

...................

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Miles tweet attı diyolar beta bugün çıkıyomus doğrumu bildim ne heyecan yaptım

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

sanırım Miles bazı kişilere denemeleri için Fm 2014ü göndermiş. Çıkarsın artık şu betayı.
    turksportal...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    sanırım Miles bazı kişilere denemeleri için Fm 2014ü göndermiş. Çıkarsın artık şu betayı.
    Valla bir anda heyecan yaptım dün içime doğdu bugün çıkacak diye bugünde çıkarsa harbi gidip iddaa piyango falan alayını oynıcam ama birkaç kişiye verildiğine göre artık çok az kaldı sürpriz yapılabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın veya en geç Çarşamba günü dağıtılır diye düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Euan Wilson ‏@SuperBigWils 25 dk
    @milesSI how do i get this #FM14preview?

Miles Jacobson ‏@milesSI 23 dk
    @SuperBigWils best way is to be a professional footballer. Or have 100,000+ genuine twitter followers.
    Sohbeti gizle Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
    5:57 AM - 14 Ekim 13 · Detaylar

Arkadaşlar tweet bu 100binden fazla takipçiniz varsa rt yapın beta key alma şansınız oluyo ayrıyeten profesyonel topçuysanızda olabilirmiş yani ben öyle anladım

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Aral'dan beta key ne zaman gelir yeni sipariş ettim ?
    Yardım edin bea

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Az sabret

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takipçi kasın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Yarına çıkar herhalde bu tür olaylar dönüyorsa eğer.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Arkadaşlar bir açıklama geldi milesten dediğine göre bu insanlar haftalar önce almış bu pre-beta versiyonunu onlardan eksikleri kapatmak için yardım alma gereksinimi duymuslar ondan verilmis durumu kurtarma çabasımı yoksa samimi bir açıklamamı ben anlayamadım

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    bu olay çok tepki aldı bugün Twitter üzerinden, hatta bloglara bile taşındı bu mevzuu. Profesyonel futbolcular ve medya mensupları (ya da Miles'ın dediğine göre 100.000+ takipçisi olan kişiler) oyunu haftalardır oyunu test etmekteymiş. Ve hepsi oyunun gayet güzel olduğu yönünde tweet'ler atmışlar. O zaman bizler - oyunun sadık destekçileri - niye bekletiliyor!? Ve de 100.000'den fazla takipçim varsa pre-betayı oynayabilmek de ne demek!? Böyle açık hiyerarşi uygulaması mı olur ALLAH aşkına.. Bence bu oyunu eğer birileri pre-beta kapsamında test edecekse o da zar zor öğrenci parasıyla, vs. oyunu yıllardır alan kişiler olmalı.. Çünkü onlar FM'i bugünlere getirdi.

ttnet'e güvendik aldık oyunu. ilk taksidini de ödedik fakat hala beta key ulaşmadı elimize. denildiği gibi yarın açılacaksa beta bir oynayamayız oyunu ilk günden. en erken bayram sonrası gönderirler keyleri diye tahmin ediyorum.

Sayfa 8 / 24 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri