Sayfa 9 / 24 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    bu olay çok tepki aldı bugün Twitter üzerinden, hatta bloglara bile taşındı bu mevzuu. Profesyonel futbolcular ve medya mensupları (ya da Miles'ın dediğine göre 100.000+ takipçisi olan kişiler) oyunu haftalardır oyunu test etmekteymiş. Ve hepsi oyunun gayet güzel olduğu yönünde tweet'ler atmışlar. O zaman bizler - oyunun sadık destekçileri - niye bekletiliyor!? Ve de 100.000'den fazla takipçim varsa pre-betayı oynayabilmek de ne demek!? Böyle açık hiyerarşi uygulaması mı olur ALLAH aşkına.. Bence bu oyunu eğer birileri pre-beta kapsamında test edecekse o da zar zor öğrenci parasıyla, vs. oyunu yıllardır alan kişiler olmalı.. Çünkü onlar FM'i bugünlere getirdi.
    Kesinlikle katılıyorum atılan tweetlerin %90nıda bu yönde zaten çok tepki var tabiri caizse r yapmaya başladı önce prebetayı alanlar rt atsın dedi şimdi haftalardır var demeye başladı

Arkadaşlar merhaba,
    Playstore da 20 TL lik indirim kodunu paylaşıyorum.
    İndirim Kodu: z82tgm5e
    Ttnet abonesi olmadığım ve kredi kartı kullanmadığım için mobil ödeme ile satın aldım oyunu,46 TL ye geldi.
    2006dan beri orjinal oyun alıyorum,ilk defa bu kadar ucuza geldi.

Miles'ın saçmalıkları iş başında..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Miles 100bin takipçi istiyor kendisinin 38bin. O değil de resmi tatile girdik ya keyleri nasıl yollayacak playstore?
    turksportal...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Miles 100bin takipçi istiyor kendisinin 38bin. O değil de resmi tatile girdik ya keyleri nasıl yollayacak playstore?
    Aral nasıl yolluyor ? Pazar günüde tatil sonuçta yollayacak başka yolu yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Playstore bizi büyük hayal kırıklığına uğratabilir. Beta keylerle ilgili mail atacağım şimdi, geri dönüş olursa yazarım buradan sonucu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Playstore bizi büyük hayal kırıklığına uğratabilir. Beta keylerle ilgili mail atacağım şimdi, geri dönüş olursa yazarım buradan sonucu.
    ben atmıştım mail. [email protected]'a geri bildirim olarak hizmet numarası telefon numarası ve irtibat numarası istediler. Bi küfür ettim yolladım ne olacaksa artık. Playstoreun başka bi iletişimi var mı bilmiyorum
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    ben atmıştım mail. [email protected]'a geri bildirim olarak hizmet numarası telefon numarası ve irtibat numarası istediler. Bi küfür ettim yolladım ne olacaksa artık. Playstoreun başka bi iletişimi var mı bilmiyorum
    Hımm o zaman muhtemelen bana da aynı bildirim gelir.

Hizmet numarası vs istiyorlar ki telefon açsınlar, laga luga iki saat konuşup daha pahalı bir internet paketi kitlesinler.

Neyse elimiz mahkum bekleyeceğiz artık, twitter hesabı olanlar twitter üzerinde baskı kursunlar, ben bu akşamdan itibaren sormaya başlıyorum beta keyleri ne zaman yollayacaklarını.

https://twitter.com/Playstore

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Geçen senede yanlış hatırlamıyorsam bayrama denk gelmişti beta çıkışı.

Ve playstore SAAT 00.01'de keyi gönderdi.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Geçen senede yanlış hatırlamıyorsam bayrama denk gelmişti beta çıkışı.

Ve playstore SAAT 00.01'de keyi gönderdi.
    Face'den yazdım,Twitter'dan yazdım geri dönerlerse bakalım. gece'de buralardayım.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başlığın adı #direnplaystoredenkeybekleyenler olsun daha iyi

Edit : Bende Aral'dan bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başlığın adı #direnplaystoredenkeybekleyenler olsun daha iyi

Edit : Bende Aral'dan bekliyorum
    Sende geç aldın oğlum.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Sende geç aldın oğlum.
    Erken alsam mağdur olmayacaktım

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Erken alsam mağdur olmayacaktım
    olmazdın :uzgun

Face'den yazdım,Twitter'dan yazdım geri dönerlerse bakalım. gece'de buralardayım.
    Akıllı ol gecede burdayım, eğer beta çıkarsa key gelmezse görüşelim diyosun yani

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Akıllı ol gecede burdayım, eğer beta çıkarsa key gelmezse görüşelim diyosun yani
    Yok öyle demedim.

Yok öyle demedim.
    Şaka bir yana hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım playstore'da.

Bu oyunda da yaşamayacağımı tahmin ediyorum. İnşallah tabi

O kadar çok isyan etti ki millet, bende şüphelenmeye başladım artık yahu. (Gönderin şu keyleri)

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şaka bir yana hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım playstore'da.

Bu oyunda da yaşamayacağımı tahmin ediyorum. İnşallah tabi

O kadar çok isyan etti ki millet, bende şüphelenmeye başladım artık yahu. (Gönderin şu keyleri)
    Türk insanıyız işte

Playstore vaktinde yollar ya da yollamaz ama birşeyden kesin sınıfta kaldılar: "Müşteri Hizmetleri"

Mail atıp, "FM 14 Beta keylerini ne zaman yollayacaksınız" diye soruyorum; robottan cevap dönüyorlar: "Hizmet ve telefon numaranızı vs. bildirirseniz size geri dönelim" Arkadaş bu durum bana özel birşey değil ki benim hizmet ve telefon numaramı istiyorsun.

2.si adamlara Twitter'dan, Facebook'dan soru soruyoruz cevap yok. Bir de yazmışlar ki "bayramda hangi oyunu oynayacaksınız?" -- Valla key gönderirseniz FM 14'ü oynamak isteriz!

İsim vermeyeceğim ama küçücük firmalar bile daha iyi müşteri hizmeti veriyor. Gözüken o ki Aral'dan şaşmamak lazım. Keşke dijital olarak satın alma imkanı sunsalar.

Playstore vaktinde yollar ya da yollamaz ama birşeyden kesin sınıfta kaldılar: "Müşteri Hizmetleri"

Mail atıp, "FM 14 Beta keylerini ne zaman yollayacaksınız" diye soruyorum; robottan cevap dönüyorlar: "Hizmet ve telefon numaranızı vs. bildirirseniz size geri dönelim" Arkadaş bu durum bana özel birşey değil ki benim hizmet ve telefon numaramı istiyorsun.

2.si adamlara Twitter'dan, Facebook'dan soru soruyoruz cevap yok. Bir de yazmışlar ki "bayramda hangi oyunu oynayacaksınız?" -- Valla key gönderirseniz FM 14'ü oynamak isteriz!

İsim vermeyeceğim ama küçücük firmalar bile daha iyi müşteri hizmeti veriyor. Gözüken o ki Aral'dan şaşmamak lazım. Keşke dijital olarak satın alma imkanı sunsalar.
    Aral kutulu oyunu bile,oyun çıktığı gün sana ulaştırıyor.Aslında Aral'dan hiç şaşmam ama Macbook Air kullandığım için artık kutulu oyun alamıyorum,bu sebeple de PlayStore'u deneyelim dedik,inşallah bizleri pişman etmezler.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok güzel konuşmuşsun gerçekten. Geçen Sene Aral'dan almıştım oyun çıkmadan gelmişti oyun zaten bir kere,12'yi de Vatan Bilgisiyar'dan almıştım hafta sonları indirim oluyor orada oda çıkmadan gelmişti.

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Aral kutulu oyunu bile,oyun çıktığı gün sana ulaştırıyor.Aslında Aral'dan hiç şaşmam ama Macbook Air kullandığım için artık kutulu oyun alamıyorum,bu sebeple de PlayStore'u deneyelim dedik,inşallah bizleri pişman etmezler.
    Selam kardeşim,

Kutulu oyundan çıkacak key, Steam üzerinden bütün platformlarla uyumlu diye biliyorum. Ben de Linux-Ubuntu kullanıyorum; ordan biliyorum. Oyun satın alınırken platform sorulmuyor zaten.

İyi geceler, iyi bayramlar.

Çok güzel konuşmuşsun gerçekten. Geçen Sene Aral'dan almıştım oyun çıkmadan gelmişti oyun zaten bir kere,12'yi de Vatan Bilgisiyar'dan almıştım hafta sonları indirim oluyor orada oda çıkmadan gelmişti.
    Eyv. kardeşim, iyi bayramlar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Eyv. kardeşim, iyi bayramlar
    Sanada.

Selam kardeşim,

Kutulu oyundan çıkacak key, Steam üzerinden bütün platformlarla uyumlu diye biliyorum. Ben de Linux-Ubuntu kullanıyorum; ordan biliyorum. Oyun satın alınırken platform sorulmuyor zaten.

İyi geceler, iyi bayramlar.
    Merhaba kardeşim,
    Evet biliyorum ama cd-rom sürücüsü olmayan bir bilgisayar kullanıyorken kutulu oyun almak da çok mantıklı gelmiyor,koleksiyona hevesin olmuyor.
    Dijital dünya bizi de esir aldı diyelim
    İyi geceler,iyi bayramlar.

Ya yazmayayım diyorum da kendimi de tutamıyorum. Şimdi bu cevaptan sonra biri mutlaka seni niye gerdi yazacak kesin ama olsun.

Beta daha çıkmamışken, muhtemelen 3 gün sonra çıkacakken nedir bu Beta Key telaşı. Aral gönderdi de ne oldu? Öyle duruyor kimse oynayamıyor. Ne fark ediyor, ha 5 gün önce gelmiş ha 5 dakika önce. Yok Playstore böyle yok Playstore şöyle. Bıktım artık şu boş muhabbetten.Sanki oyun çıkmış 1 haftadır key yollanmıyormuş gibi konuşuyorsunuz.

playstore'un keyleri gönderdiğini buradan ilk yazan kişiye benden çikolata.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ya yazmayayım diyorum da kendimi de tutamıyorum. Şimdi bu cevaptan sonra biri mutlaka seni niye gerdi yazacak kesin ama olsun.

Beta daha çıkmamışken, muhtemelen 3 gün sonra çıkacakken nedir bu Beta Key telaşı. Aral gönderdi de ne oldu? Öyle duruyor kimse oynayamıyor. Ne fark ediyor, ha 5 gün önce gelmiş ha 5 dakika önce. Yok Playstore böyle yok Playstore şöyle. Bıktım artık şu boş muhabbetten.Sanki oyun çıkmış 1 haftadır key yollanmıyormuş gibi konuşuyorsunuz.
    Dikkat edersen, en başta koyu olarak yazdığım gibi sırf key meselesi değil sıkıntı; müşteri hizmetlerinden bahsediyoruz.

Pardon da bu kadar rahatsızlık duyuyorsanız konuyu takip etmezsiniz olur biter.İnsanlar konuşacakları konu hakkında sizden izin mi alacaktı?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Buradaki 10-20 kişiye yazmayın tarzı bir yorum yapmak yerine sen okumaya bilirsin dostum.

Hem sinirlenmezsin, hem de arkadaşlar istediklerini yazmış olurlar. Sosyal bir forum sonuçta burası herkes istediğini dile getirebilir dur demek saçma oluyor yani.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 9 / 24 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri