6 yedikten sonra mı uefa kupası????
ehehe.ya de get.![]()
6 yedikten sonra mı uefa kupası????
ehehe.ya de get.![]()
hayır uefa kupasından sonra 6-0.bunu fenerliler unutmaz,unutturmaz...
diğer söylediklerime de cevap vermemişin hayırdır bu konuda cimbomluların söylicek lafı yok mu yoksa???![]()
evet fenerin kadrosu süper ve çok dengeli.bilmem kaç milyon dolara aldıkları adam defans oyuncularından daha az gol atmış.kemal,serkan,selçuk,serhat,volkan,mahmut gibi gelecek vaadeden adamların önlerini kapattılar...ayrıca fenerin ne kadrosu ne tesisleri nede taraftarı yeryüzünde çok az klübe nasip olacak kadar eşsizdir.yeri gelmişken söyliyim dedim
benim taraftarım rakip teknik direktörün ailesini aşağılamaya yönelik pankart açıp arkasında durmayacaksa taraftarım olmasın daha iyi...
rakip takımın tüm renkli takım taraftarları için açtığı ve haftalarca indirmediği pankartı da göz önünde bulundurmalısın bence...
bende fener'deki gençlerin önünün kapalı olduğu düşüncesindeyim ama bu teknik bi problem...
ayrıca fener maçlarını 5-6bin kişiye değil 50-60bin kişiye oynuyo...![]()
bak koçum ağzımı açtırma benim.ben o stadda iki kez maç izledim.ilki 6 mayıs ikincisi 6 kasım.6 mayısda stada gireceğimiz yer yarım metre lağam suyu doluydu,suyun içinde girdik,koltuklar pislik içindeydi,zaten oturmya niyetimiz yokdu ama olsun.
6 kasımda yerimiz değiştirilirken coplar yedik,yer değiştirdik yumurta seramik ve taş parçalarına hedef olduk,ben dahil gelenlerin çoğunda kan vardı.stadda açılan pankartlar cabası.sahaya bıçak atıldı,mondi nin kafasına taş atıldı,oyuncularımız ısındırılmadı,maç başladı kartlar havada uçuştu,fauller hep fenere çalındı.sonra da sen gelmiş 6 maltı diyosun.böyle haysiyetsiz şerefsizce bir maçla övünüyorsan övünmeye devam et.
BİZİM KAPI GİBİ 7 KİŞİYLE 7-0 LIK GALİBİYETİMİZ,UEFA VE SUPER KUPAMIZ VAR.
sen kanarya gibi ciklemeye devam et.
Daha dikkatli bir şekilde konuşmanızı tavsiye ederim.Konunun uzaması halinde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.Lütfen fanatizm içeren yazılar yazarak ortamı germeyin.
Bizler burada her gruba eşit bir mesafede yer almaya çalışırız.Hiç kimsenin farklı renkler yüzünden birbirini kırmasına izin vermeyiz.Herkesten beklediğimiz bu tutum için özen göstermenizi rica ediyorum.Genellikle mutlu bir şekilde birbirimizi kırmadan,sporun centilmenlik ve fair-play çerçevesinde var olacağını unutmadan yazmaya çalışıyoruz.Lütfen bu kaidelere uygun bir şekilde yazmaya özen gösterin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
seviyesiz bi muhabbetin içinde olmaktan üzüntü duyuyorum...
ben her ne kadar ezeli rekabetin daha da güzelleşmesi gerekliliğine inansamda
damarlarına basıldığında bazı fanatik arkardaşlar kendilerini kaybedip ne yapacaklarını saşırıyorlar...
UNUTMAMAK GEREKİR Kİ:NE FENERsiz CİMBOM ne de CİMBOMsuz FENER DÜŞÜNÜLEMEZ...
3 Kasım'da![]()