Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

21 72.41%
  • Berabere biter

2 6.90%
  • Hollanda kazanır

6 20.69%
1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Türkiye - Hollanda | Dünya Kupası - D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ilk yarı savunma da çok kötüydü. Hücumdaki preslere hiç katılmadı ve bu sayede Hollanda rahat çıktı. Volkan yediği iki golde de hatalı. O kilo da kaleci olmaz birader. Çeviklik 0.

Olcay oyuna girdikten sonra yanlış seçimler yaptı hep, beni rahatsız etti bu görüntüsü..

Neyse önümüzdeki maclara bakıcaz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Selçuk ilk yarı savunma da çok kötüydü. Hücumdaki preslere hiç katılmadı ve bu sayede Hollanda rahat çıktı. Volkan yediği iki golde de hatalı. O kilo da kaleci olmaz birader. Çeviklik 0.

Olcay oyuna girdikten sonra yanlış seçimler yaptı hep, beni rahatsız etti bu görüntüsü..

Neyse önümüzdeki maclara bakıcaz
    Volkan'ın sıkıntısı çeviklikten çok sağ tarafıyla ilgili sağ omzunda sıkıntı var galiba böyle haberler gördüm o tarafa uçamıyor Fenerbahçede de aynı şey oluyor sürekli sağdan yiyor golü. bence Hollanda bu konuyu kesinlikle konuşmuş hep sağına vurmaya çalıştılar.

Mesaj Yetkileri