Beşiktaş, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Ricardinho ile anlaştı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Corinthians’ta forma giyen Ricardinho’yu renklerine bağlıyor. Brezilyalı futbolcunun Pazartesi günü İstanbul’a gelerek, resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Toplam 21 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda da 'sambacılar'ın kadrosunda yer aldı. Ricardinho, Dünya Kupası'nda 2 karşılaşmada toplam 28 dakika oynadı.

VARDAR: DERDİMİZE ÇARE BULDUK
Ricardinho transferiyle ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Brezilyalı futbolcunun isabetli bir transfer olduğunu söyledi.

Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu'ya teşekkür eden Vardar, ''Sayın Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum. Sadece gençlerle olmaz. Beşiktaş derdine çare bulmuştur. Altyapıdan gelen çok iyi futbolcularımız var. Beşiktaş önümüzdeki 5 seneyi kurtarmıştır'' dedi.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Ricardinho oyun kurucu özelliklerine sahip bir oyuncu.fakat geçen yıl tümerin maçların büyük bölümünde sol kanatta oynadığı gibi oda oynayabilir.gereksiz bir transfer değil kesinlikle.ilerde delgado sakatlandığında onun eksikliğinide kapatabilecek oyunu kilitlendiği anlarda açabilecek bir oyuncu.bence yönetim iyi bir iş yapmış.fazla teknik oyuncudan zarar gelmez

işte zamanında SERGEN-TÜMER ikilisi gibi oldu şimdi RICARDINHO-DELGAO