1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

çemkirme değil de biraz meraktan, pek izlemedğim için bilmiyorum;

fernandes bizim maçta kaleciyle karşı karşıya ağır kalan, ayrıca uzun mesafe dribblingini falan pek bilmediğim bir adamdı ama 14 14 acc pace değeri verilmiş. bana biraz fazla mı acaba dedirtti.

ayrıca brumanın denge 8 verilmiş tabi sizin değerlendirmeniz değil ama o cüsseye o ince bacaklara oranla çok dengeli bir adam 10 11 verileblir gibi geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    çemkirme değil de biraz meraktan, pek izlemedğim için bilmiyorum;

fernandes bizim maçta kaleciyle karşı karşıya ağır kalan, ayrıca uzun mesafe dribblingini falan pek bilmediğim bir adamdı ama 14 14 acc pace değeri verilmiş. bana biraz fazla mı acaba dedirtti.

ayrıca brumanın denge 8 verilmiş tabi sizin değerlendirmeniz değil ama o cüsseye o ince bacaklara oranla çok dengeli bir adam 10 11 verileblir gibi geldi

Bruma'yı zannedersem Türkler'in yansıttığı profille oyuna gelmedi Portekizliler'in yansıttığı profille şuan oyunda Bruma daha çok az maç oynadı ve bunun için daha çok erken sezon ortasına kadar beklenip görülüp patchlerle gerekli rütuşlar araştırmacılar tarafından yapılacaktır diye tahmin ediyorum.

Mesaj Yetkileri