Ben geçen hafta almıştım, belli ki satın alma zamanına göre gönderiyorlar.
playstore key i nereye yolluyor.ben bugün ttnet müsteri hizmetlerini arayıp sikayet&itiraz herneyse bulundum.kayıt olusturdum bekliyorum hayırlısı bakalım.bu arada herkese iyi bayramlar...
OH BE! Geldi sonunda arkadaşlar, sizde kontrol edin.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
yağmur yağıyor dışarı çıkmayım hemde beta key dağıtımı başladı dedik şansa gelmedi hala sinir oldum![]()
Geçen sene kutulu almıştım. Kutudaki cd bozuk çıktı. Yükleyememiştim. Steam'den indirip kutudaki kodla oyunu oynayabildim.
Bu sene playstore u denedim. "Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır." yazıyor halen kod gelmedi.
İnsanı zorla korsana itiyorlar... Nerde bi aksilik bizi buluyor
an itibariyle benimde key geldi arkadaşlar şuan oyun iniyo umarım herkesin gelir en kısa sürede
27 eylül beklemede![]()
Football is simple,but Football Manager is not
lanet olsun bana da gelmedi! ilk ben verdim foruma betanın çıktığını ve en geç ben oynayacağım!
turksportal...
Bu ne yahu dışarı çıktım geldim hala yok bugün gelmez bence artık.
kaç kişi var daha playstoredan bekleyen?
turksportal...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben de Playstore'dan aldım geldi. Mail atmıştım geçen gün belki etkisi olmuştur hatırlatmakta. İsterseniz deneyin.
FM Gazetesi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eve geldim bi bakıyım dedim çıkmış mı çıkmamış mı diye, kaç saat olmuş çıkalı playstorede hala kod yok. Mailde de yok. Playstore benim için de bitmiştir, şu anda gönderseler bile.
yav zaten bitti biteceği kadaro umrumda değil bi daha hayatta almam bu şekilde. Ama benim o kodu 17.10.2013 olmadan önce almam lazım. Bu herifler en son ki düzeltmeyle kodunuz 16.10.2013te verilecek demedi mi?
turksportal...