1 ile 30 arası toplam 145 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | Ekran Görüntüleri (Beta)

Hybrid View

bu işler sadece istatistikle olsaydı iddaa dan parayı vurmuştuk. drogba'nın bitiriciliği her türlü daha iyi benim görüşüm bu yönde.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by salyumm View Post
    bu işler sadece istatistikle olsaydı iddaa dan parayı vurmuştuk. drogba'nın bitiriciliği her türlü daha iyi benim görüşüm bu yönde.
    Oyuncunun sadece bir ozelligine bakarak sonuca varilsaydi, Sergen'in adi Pele ve Maradona ile beraber anilirdi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyuncunun sadece bir ozelligine bakarak sonuca varilsaydi, Sergen'in adi Pele ve Maradona ile beraber anilirdi.
    Burak drogba'dan iyi futbolcu demedim ben. Drogba'nın bitiriciliği burak'tan daha iyi dedim benim fikrim bu yönde. Drogba'nın bitiriciliği düşük geldi bana.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by salyumm View Post
    Burak drogba'dan iyi futbolcu demedim ben. Drogba'nın bitiriciliği burak'tan daha iyi dedim benim fikrim bu yönde. Drogba'nın bitiriciliği düşük geldi bana.
    Ben de tek bir ozellik oyuncuyu sonuca goturmuyor dedim.

Hizlidir ama caliskan degildir oyuncu hizini kullanamaz.
    Toplara iyi vurur ama panik yapar o vurus bitirici vurus olamaz bir turlu.
    Gucludur ama cesur degildir, ikili mucadeleye girip o gucunu kullanmaz.
    Vuruslari iyidir ama dengesi zayiftir topa isabetli vuramaz.
    Yeteneklidir ama baski kaldiramaz yeteneginin altinda oynar.

vs. vs. vs.

Su ozelligin ismini bitiricilik degil de oyunda esasinda kullanildigi sekil olan topa ceza alani icinden vurma becerisi olarak degistirsek belki de benimle ayni goruste olacaksin.

Ama bitiricilik dendigi icin esasinda ozelligin tasidigi onemden cok daha fazlasini tasimaya basliyor.

Iyi bir bitirici nasil olmalidir diye sorsam, belki de topa vurus becerisi ilk sirada gelmez. Soguk kanlilik, topu nereye vurmasi gerektigini bilmek vs. gibi bir cok meziyet sayilir.

Halbuki oyuncu profilinde gordugun bitiricilik ozelligi bu vasiflardan sadece topa vurma becerisini tanimlar. Suna bitiricilik degil, sut cekme becerisi deyip ona gore tekrar degerlendirelim istersen.

Mesaj Yetkileri