Bunu mu yapalım abi artık
![]()
Bunu mu yapalım abi artık
![]()
Ben Playstore un bir sırayla gönderdiğini falan da sanmıyorum. Arkadaş parayı öderken ki hız ile karşılaştırın işte durumu. TTnet ten almamakla çok iyi birşey yaptığımı şimdi anlıyorum.
Az önce müşteri hizmetlerini tekrardan aradım ve de mail attım.
TTnet Playstore için aracı bir firma imiş,firmadan bilgilendirme bekliyorlarmış.
Tüm müşteri mağduriyetlerini firmaya iletmişler,dalga geçer gibi bir de mesai saatleri içerisinde Playstore'u arayabilirsiniz diyorlar.
Siparişimin iptalini istiyorum onu da yapmıyorlar.
Bayramdan sonra kendilerini dava edeceğim,konuyla alakalı delil olabilecek caps veya herhangi birşey varsa bana iletmenizi rica ediyorum.
E-Ticaret sektöründe çalıştığım için bu konuda uzman bir çok avukat ile iç içeyim,kendilerine de durumu ilettim.Dava konusunda çok haklı olduğumuzu fakat saat 12yi geçmesini beklememiz gerektiğini söylediler.
Dediğim gibi,dava konusunda çok ciddiyim,yardımlarınızı rica ederim.
Ben bu konu açıldığı gün vermiştim ön siparişi, şimdi eve geldim baktım key gelmiş. Yalnız mail bekliyordum ben mail gelmemiş ama kendi sitesindeki oyunlarım bölümünde yazıyordu key.
Son 17 dakika, hala gelmedi :@
27 eylül ' de verdim siparişi.
An itibariyle key elime ulaştı bilginize.
Football is simple,but Football Manager is not
ben de aradım biraz önce. Yarın dağıtım için son gün eğer yarın gönderilmezse iletisim@ttnet'e mail at diyor. Dedim 16sında dağıtılacağı yazdı 20 dknız var dedim. Yarın son gün biz de bizim bilgimiz bu kadar ttnet ilgileniyor biz müşteri hizmetleriyiz dedi![]()
Büyük bi ihtimal bu dakikadan sonra gelmez yarın gelirse ekime gelmezse kasıma kadar!
Last edited by Kaka Leite : 17.Ekim.2013 at 00:45 Reason: Oraya gerek yok :)
turksportal...
Playstore hesabınızdaki oyunlarım kısmına bakın. Orada olması muhtemel. Bana mail gelmedi ama playstore oyunlarım bölümünde iki adet key gözüküyor.
Steam ID: fotosuki
Son 10 dakika,çok uğraşacağım TTnet ve Playstore la çok.
Ttnet çalışanı olarak müşteri hizmetlerini aramayın playstore hakkında bilgileri 0gerçi diğer konularda da bilgili olduklarından şüpheliyim internet arızaları hariç oyalamaktan başka bir işe yaramaz müşteri hizmetleri.
Gelmez arkadaş bize key falan gelmez.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
şimdi bu herifler 16.10.2013te vereceğiz dedi ya 10 dkları var hatta 8. Veremezlerse keyi ben bunlardan şikayetci filan olsam ne olur?
turksportal...
Baktım da hala gelmeyenler varmış. Skandal ya, ben 22:40'a kadar kafayı sıyırıyordum. Sabırlı olmaktan başka çareniz yok gibi.
Dava açacak arkadaşta bence pek o kadar uğraşmasın. Ciddi kurumsal bir iş yapsalardı zaten en başta sıkıntı olmazdı. O yüzden onlarda gerekçelerini rahat bi şekilde sunabilirler. Benden tavsiye, yine de sen bilirsin.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yeter be arkadaş yeter ya. Vizelerim başlıyor bütün gece oynar yarın da ders çalışmaya başlarım diyordum key mey yok. Adiler..
betayı indirenler oyunun boyutunu yazabilirler mi?
Oyunlarım kısmına baktınız mı?![]()
Steam ID: fotosuki
oyunlarım kısmına bakıyoruz tabi. Koskoca yazıyor aktivasyon kodu kısmında ' bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.'
turksportal...
Son dakikaları kod için..
turksportal...
00.01 ve gelmedi hala. Yapabileceğim bir şey var mı bu saatten sonra?
http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...le-playstoreda
Bu yıl büyük yeniliklerle oyuncularn karşısına çıkmaya hazırlanan Football Manager 2014, oyun çıkmadan yaklaşık 2 hafta önce beta ulaşımına imkân tanıyan ön sipariş teklifiyle Playstore'da!
16 sı diye kesin birşey yazmamış adamlar zaten bize vaadde bulunmamışlar![]()
Ben görmedim hiçte o yüzden paylaşayım dedim, uyucam sanırım bi profil bakacaktım keyifle içine ettiler gelmez artık bu saatten sonra.
Bende de aktivasyon kodu bölümünde hala 'Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.' yazıyor.
yatıyım mı yatmayım mı kararsızım. Ulan ne güzel oynayacaktım sabaha kadar :@ hayır 23.40ta bile keyi alanlar oldu. Gelir mi 1 saat içinde gelmez mi onu da bilmiyoruz.
turksportal...