Bu saatten sonra key gelen olursa yazsın. Biz de ona göre bekleyelim ya da yatalım.
Ben kaçar 11 ekimde aldım zaten benden geç alan olmamıştır, bana yarına anca gönderir playstore![]()
Ben 13ünde aldım ben de bekliyorum.Neye göre dağıtıyolar acaba ?
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Koca evrende en son bana gelmezse ben de bir şey bilmiyorum. Rezil herifler.
betanın boyutunu yazacak biri yok mu?
Yatmayın millet, kodu yavaş yavaş atıyorlar sanırım. Şimdi oyunlarım bölümünde aktivasyon kodlarım gözüktü.
8 ekimde aldım, hala bekliyorum.
benim anlamadığım kodu mail adresimize göndericekler değil mi? oyunlarım bölümü derken neyi kastediyorsunuz?
kod gelmiş sonunda. Sabahlar olmasın![]()
Ben 4 kere aradım tam 6 saattir de bekliyorum ki geri dönüş yapsınlar.
Yarın sabah kalktığımızda beta-key gelmemiş olursa,o müşteri hizmetlerine daha da ağır laflarım olacak.
FM serisini hep orjinal oyun satın alarak oynadım,koleksyion yapıyorum diye kutulu oyun aldım sürekli.
Bu sene beklemeyelim dedik,hem de Macbook Air kullanıyorum bu sefer dijitalden alalım dedik,20-30 lira daha az para vericez diye çektiğimiz eziyete bak.
Neyse dostlarım ben kaçar,herkese tekrardan iyi geceler iyi bayramlar.
Beklesek mi hocam daha? Senin iş daha kötüymüş ya benim 10 gibi haberim oldu. Yarına gönderseler bari. Ben 12-13'ü Aral'dan almıştım geçen sene çıkış günü gelmişti mis gibi. Bu sefer uygun diye Playstore'dan aldım çektiğimiz çileye bak.
Neyse bu gece bekleyelim yarın sabaha gelmezse buluruz bir yolunu.
Valla pes ettim artık,tatilimizi ziyan ettiler.
İşimiz gücümüz var,bugün bi boşluğumuz vardı oynayabilseydik iyiydi de neyse artık yapacak bişey yok.
Müşteri hizmetleri ile uğraşmaktan çok yoruldum
Playstore alışverişim ilk ve sondu.
Yarın bakacağız artık duruma.
Tekrardan iyi geceler.
Bende 14 ekimde aldım, halen bekliyorum.
an itibariyle bana da kod gelmiş bulunmaktadır![]()
Şuan aral'dan alsam oyunu kod hemen gelir mi ?
Bi de aral fiyati 75 lira acaba daha uygunu var mıdır ?