1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

Quote Originally Posted by Cartmanez View Post
    Teşekkürler.

Ben de TTnet'i aradım kayıt aldılar geri dönüş yapılacaktır dedi net saat sordum söyleyemiyoruz dedi ama bakalım.
    Ben 4 kere aradım tam 6 saattir de bekliyorum ki geri dönüş yapsınlar.
    Yarın sabah kalktığımızda beta-key gelmemiş olursa,o müşteri hizmetlerine daha da ağır laflarım olacak.
    FM serisini hep orjinal oyun satın alarak oynadım,koleksyion yapıyorum diye kutulu oyun aldım sürekli.
    Bu sene beklemeyelim dedik,hem de Macbook Air kullanıyorum bu sefer dijitalden alalım dedik,20-30 lira daha az para vericez diye çektiğimiz eziyete bak.

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Ben 4 kere aradım tam 6 saattir de bekliyorum ki geri dönüş yapsınlar.
    Yarın sabah kalktığımızda beta-key gelmemiş olursa,o müşteri hizmetlerine daha da ağır laflarım olacak.
    FM serisini hep orjinal oyun satın alarak oynadım,koleksyion yapıyorum diye kutulu oyun aldım sürekli.
    Bu sene beklemeyelim dedik,hem de Macbook Air kullanıyorum bu sefer dijitalden alalım dedik,20-30 lira daha az para vericez diye çektiğimiz eziyete bak.
    Beklesek mi hocam daha? Senin iş daha kötüymüş ya benim 10 gibi haberim oldu. Yarına gönderseler bari. Ben 12-13'ü Aral'dan almıştım geçen sene çıkış günü gelmişti mis gibi. Bu sefer uygun diye Playstore'dan aldım çektiğimiz çileye bak.

Neyse bu gece bekleyelim yarın sabaha gelmezse buluruz bir yolunu.

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    pes ettin ha en iyisini yap yat yarın oynarsın. Ben yatamıyorum arkadaş illa oynayacağım uyumadan
    Valla pes ettim artık,tatilimizi ziyan ettiler.
    İşimiz gücümüz var,bugün bi boşluğumuz vardı oynayabilseydik iyiydi de neyse artık yapacak bişey yok.
    Müşteri hizmetleri ile uğraşmaktan çok yoruldum

Quote Originally Posted by Cartmanez View Post
    Beklesek mi hocam daha? Senin iş daha kötüymüş ya benim 10 gibi haberim oldu. Yarına gönderseler bari. Ben 12-13'ü Aral'dan almıştım geçen sene çıkış günü gelmişti mis gibi. Bu sefer uygun diye Playstore'dan aldım çektiğimiz çileye bak.

Neyse bu gece bekleyelim yarın sabaha gelmezse buluruz bir yolunu.
    Playstore alışverişim ilk ve sondu.
    Yarın bakacağız artık duruma.
    Tekrardan iyi geceler.

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Valla pes ettim artık,tatilimizi ziyan ettiler.
    İşimiz gücümüz var,bugün bi boşluğumuz vardı oynayabilseydik iyiydi de neyse artık yapacak bişey yok.
    Müşteri hizmetleri ile uğraşmaktan çok yoruldum

Playstore alışverişim ilk ve sondu.
    Yarın bakacağız artık duruma.
    Tekrardan iyi geceler.
    İyi geceler bana hala gelmedi.

Mesaj Yetkileri