bende de hala yok...
bende de hala yok...
Ben 30 eylülde satın almıştım. Bana gece 00.30 gibi yolladıklarına göre, demekki tarihe göre göndermeye devam ediyorlar.
bana iki tane etkinleştirme kodu göndermişler.yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum![]()
Bana da gelmiş. 27 Eylül'de playstore'dan verilmişti sipariş. İnsin bakalım, nasılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ciddi ciddi oyunu alış tarihimize göre mi yollyorlar? ve sanırım tek kişi kağıt üzerinden kodları yazıyor yavaş yavaş bakarak başka bi açıklaması yok bence.
turksportal...
Arkadaşlar bir konuyu açıklığa kavuşturalım.
Playstore kodları bir aracı firmadan alıyor burada paylaşmıştı birisi daha önce. İnsanların paylaşımlarından anladığım kadarıyla kodlar oyun satım alımı tarihlerine göre gönderiliyor. ben 1 ekimde almıştım tahminimine göre 1 saate gelecek.
Playstore kodlaın 16'sında dağıtılacağını yazmış. tarih olarak 16sını geçtik fakat şu durumda playstore'a karşı yapılabilecek hukuki bir yaptırım olduğunu sanmıyorum. Zira oyun alırken tiklenen bir sözleşme var orada çok muhtemelen 3. şahıslardan yaşanan gecikmelerin playstore'u bağlamayacağı yazıyordur.
playstore'dan şu ana kadar çok memnunum. fm için yaşanan gecikme çok canımı sıkmadı. oyunu 3-4 saat farkla oynamak çok bir şey değiştirmeyecek hayatımda. playstore'un bu geç kod dağıtımından rahatsız olanların ise yapabileceği tek şey playstore'yi bir daha kullanmamak ya da şikayet var üzerinden şikayet etmek olabilir. firmalar şikayetvar gibi sitelere önem veriyorlar zira.
Playstoredan Fm 2014 almıştım bugün key dağıtımı yaptılar fakat iki tane key geldi bunla ilgili bilgisi olan var mı?
kod mod yok ortada daha
Biri tam diğeri beta sürüm olabilir 1 tanesini girseniz kâfi.![]()
peki betayı başkasına verip orjinali kendimize saklasak dicem oda sıkıntı hangisi beta bilinmiyor![]()
2 pc oynayabildiği için 2 farklı key'de gönderilmiş olabilir. Ama herkese 2 tane geliyor![]()
Vallaha ben 1 tanesini girdim 2.'yi gireyim dedim key girilmiş mi dedi ne dedi bence işi sağlamlaştırmak adına yapıyor olabilirler.
işte bende ondan dolayı başka hesapta deneyemiyorumama şimdi oyunu zaten steamde aktifleştirdikten sonra otomatik olarak beta açılması gerekmiyor mu
ben de pes ettim iyi geceler bundan sonra tamamen steam![]()
turksportal...
Sabaha kadar buradayım.
Gelir mi gelmez mi bilmiyorum zaten sabahlamak gibi bir amacım vardı
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu saatlerde gelen olursa alım tarihini de söylesin![]()
11,10,2013 te aldım ve saat on gibi ttneti aradım kayıt olusturdum hala banada gelmedi.giderek bende alım tarihine göre gönderdiklerine inanıyorum...
oyunu 1 ekimde aldım yaklaşık yarım saat önce kontrol etmiştim yoktu şimdi var.
kesinlikle alım tarihine göre yolluyorlar muhtemelen onlara da aracı firmadan bu şekilde geliyor.
iyi oyunlar herkese.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kodlar mail ile gönderilmiyor. Mail kutunuza düşmesini beklemeyin. PlayStore'a giriş yaptıysanız http://www.playstore.com/#!/uye/oyunlarim/ adresinde FM 2014 olması lazım. Orada 'Oyun Bilgileri' diye bir buton bulunuyor. Bu butona bastığınızda 'Aktivasyon Kodu' kısmında yazıyor.
28 Eylül tarihinde satın almıştım. Saat 00:20 civarı kodu sisteme girdiler.
resmen tek bir elemanı gorevlendirmisler bayramda. bu saatte tek tek el ile kodlari giriyor oyunu satin alanlara.
baska bir aciklamasi yok.
mail gelmemesinin aciklamasi da bu. pazartesi günü mail gelir, KODLAR ÇIKTI! HEMEN OYNAYIN! şeklinde.
Bilgisiyarın dağıttığı söyleniyor arkadaşlar kodları öyle duydum.![]()
Sonunda geldi. 5 ekimde almıştım oyunu. 30dkdır bakmayı bırakmıştım ne zaman geldi bilmiyorum![]()