terim istemiyordu aysal istiyordu basariya gore sozlesme.. 3 yillik sozlesme yapsinlarda gorim basarisiz olsun hele bi tazminatini ........ alir![]()
terim istemiyordu aysal istiyordu basariya gore sozlesme.. 3 yillik sozlesme yapsinlarda gorim basarisiz olsun hele bi tazminatini ........ alir![]()
Yorumsuz yayınlıyorum
Mancini ile ilgili haber
Hakkimizda hayirlisi
İstatistiksel düşünmedim amaşöyle bir haber olması bile işimizin ne kadar zor olacagının göstergesi.
Yakışıklı,karizmatik adam ama şimdi yalan yokBeğenmediğim ama sevdiğim bir hocadır Mancini,umarım tazminat ödenerek ayrılmaz. 10 milyondan aşağı tazminat alacak tip yok kendisinde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tugay Kerimoğlu yuvaya dönmüş, hoşgelmiş.
Dünki Sayın Hayri Kozak'ın İsim Vermeden ROK a Giydirmesini Beğendim.
GS'da transfer bitmez, yine transferini bitiremediğimiz oyunculardan Ogulcan antep ile anlaşmış.
İnşallah Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olur.
Sneijder devre arasi Manuya gidebilir. menajeri yarin londrada olacakmis.
15- 20 kagıt verseler de okutsak.win-win hem adam harcanıyor burada hem de biz bi fayda sağlayamıyoruz bari rep. ini paraya dönüştürelim
10m uzerine satalimda iyi yani 2.5m euro kar etsekde olur
sneijder fiziğini düzetsn azcık barçaya bile gider eksik olursa![]()
chelsea'ye gidecek diyorlar. özel bir madde yoksa sözleşmesinde geldiğinden fazlaya gidecektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mata Sneijder takası yapsak çok mu şey istemiş oluruz acaba veya Manchester United ile Nani+para şeklinde![]()
nani sneijder takasi bence kafa kafaya olabilir nani"nin kariyeride dususte.
Mata'yı Türkiye'ye yedirmezler ama Nani olabilir ona da üste para istemezlerse iyi. Zaten Sneijder neden gözden çıkarıldı anlamadım ben. Birden bire devre arasında kesin gitmeli gözüyle bakılır oldu sanki.
umarim gider, sneijder baskanin transferiydi sneijder yuzunden sistem bozulmustu. sneijder asla bir 10 numara degildir 8.5 numaradir.
http://amkspor.com/2013/10/19/aslani...torres-204493/
AMK Spor yine sallamış kafadan.Torres'in hayranıyız böyle saçma haberler yapıp ümit vermenin ne mantığı var yani.
Keşke doğru olsa da Torres'i parçalı giyerken görebilsem.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder ile takımın kanı uyuşmadı. Bence olacak oyuncu geldiği anda kendini belli ediyor.Riera geldikten sonra olumlu yönde değişen ender futbolculardan ama o bile istenilen düzeye gelemediği için satışa konuldu. Bruma,Drogba,Melo,Muslera,Eboue vs vs bu adamları bir düşünün.Hangisi uyum süreci yaşadı? Uyum süreci bence hikaye.Tabiki takımda oynadıkça daha iyiye gidiyor oyuncular ama felaket bir şekilde başlayıp da sonra coşan bir adam çok nadirdir. Sneijder,Chedjou,ambrabat ve riera bence şanslarını değerlendiremediler... Chedjou içlerinde yine en iyisi ama diğer 3 oyuncu ile ısrar edilirse biz kaybederiz.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben eboue'nin ilk geldiği 1 aydan sonraki dönemle şu an arasında bir fark göremiyorum.muslera da 4-5 haftada uyum sağladı. uyum süreci 1 yıl olmaz yahu![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sneijder gibi bir virtüözün etrafına doğru takım kurup o takımda bulunduğu müddetçe o anlayışta devam edip o takımdan ayrılınca da o minvalde bir oyuncuyu kadroya katıp bir anlayış izlemektense şu andaki sistemsiz futbol anlayışına devam edip kendimizin oynadığı futbolu bir şey sanmak en hafifinden kolaycılık.
Sneijder bize uymuyor. Tamam da biz neyiz? Belki artık bize uyanı bulmaktansa Sneijder'i alıp ona uyana adapte olmanın zamanıdır, değil mi?
Onu yapabilseler zaten sorun kalmazSneijder'i sol açıkta oynattık ilk geldiğinde... garip ama gerçek
Biz o zaman doğru olanı konuşalım da en azından safımız belli olsun.
Geldiğinden beri savundum, kötü oynadığı zamanlarda bile çünkü hiçbir zaman 3 kişiyi çalımlayıp doksana tak beklentisinde olmasam da bazen toptan kaçıyordu, belki topu aldığında sırtında iki kişi olan Drogba ve 18'lik bebeden başka atacak adam bulamamasındandır ama yine de top dağıtımı konusunda sorumluluk almadığı zamanlar oluyordu. Buna rağmen transferini bu yönde bir planlamanın ilk adımı olarak görmek istiyorum, zaman zaman kötü de olsa zaman zaman taraftarın homurdanmasına sebep olsa da en azından bir mantığı ve bir sistemi olan futbolun.
Sneijder'i tartışmak yersiz. Şuan hangi oyuncumuz formdaki Sneijder'i tartışıyoz. Sneijder'i kimse geçen sene oynadığı futbolla yargılamasın. Geçen sene Terim pekte oynatmak istemedi esasında. Bu seneye bakarsak takımda Muslera harici herkes formsuz. Sneijder öyle Bruma gibi 3-4 kişi geçip bişeler yapcak adam değil. Çevresindekiler oynayacak ki Sneijder'de oynayacak. Topu çizgilere açmayalım tek hucüm atraksiyonumuz Burak koşsun arkaya ona pas verelim olsun sonra vay efendim Sneijder oynamıyor. Sonra vay efendim bu Burak ney böyle. E böyle diyenler bi baksın takımda çizgilere basan oyuncu var mı? Sneijder bi topu ayağına alınca kaç kişi birden basıyo bi baksınlar
Ulke olarak cok degisken bir bakis acimiz varBu her ortamda boyle ne yazikki.