Sayfa 1059 / 1204 İlkİlk ... 595599591009104910571058105910601061106911091159 ... SonSon
31,741 ile 31,770 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

terim istemiyordu aysal istiyordu basariya gore sozlesme.. 3 yillik sozlesme yapsinlarda gorim basarisiz olsun hele bi tazminatini ........ alir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mançini Gelirse Sezon Sonunu Görmesi Onun Için Başarıdır Gerisi Başağrı

Yorumsuz yayınlıyorum

Mancini ile ilgili haber

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hakkimizda hayirlisi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yorumsuz yayınlıyorum

Mancini ile ilgili haber
    "her maç arasında yüzüne plastik cerrahi yaptırıyor." ne demektir? 38 hafta 15'er dakika plastik cerrahi ameliyat mı oluyormuş? Anlamadım ben bunu
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

İstatistiksel düşünmedim ama şöyle bir haber olması bile işimizin ne kadar zor olacagının göstergesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yakışıklı,karizmatik adam ama şimdi yalan yok Beğenmediğim ama sevdiğim bir hocadır Mancini,umarım tazminat ödenerek ayrılmaz. 10 milyondan aşağı tazminat alacak tip yok kendisinde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tugay Kerimoğlu yuvaya dönmüş, hoşgelmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Dünki Sayın Hayri Kozak'ın İsim Vermeden ROK a Giydirmesini Beğendim.

GS'da transfer bitmez, yine transferini bitiremediğimiz oyunculardan Ogulcan antep ile anlaşmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sneijder devre arasi Manuya gidebilir. menajeri yarin londrada olacakmis.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

15- 20 kagıt verseler de okutsak. win-win hem adam harcanıyor burada hem de biz bi fayda sağlayamıyoruz bari rep. ini paraya dönüştürelim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

10m uzerine satalimda iyi yani 2.5m euro kar etsekde olur

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

sneijder fiziğini düzetsn azcık barçaya bile gider eksik olursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

chelsea'ye gidecek diyorlar. özel bir madde yoksa sözleşmesinde geldiğinden fazlaya gidecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mata Sneijder takası yapsak çok mu şey istemiş oluruz acaba veya Manchester United ile Nani+para şeklinde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nani sneijder takasi bence kafa kafaya olabilir nani"nin kariyeride dususte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mata'yı Türkiye'ye yedirmezler ama Nani olabilir ona da üste para istemezlerse iyi. Zaten Sneijder neden gözden çıkarıldı anlamadım ben. Birden bire devre arasında kesin gitmeli gözüyle bakılır oldu sanki.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim gider, sneijder baskanin transferiydi sneijder yuzunden sistem bozulmustu. sneijder asla bir 10 numara degildir 8.5 numaradir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://amkspor.com/2013/10/19/aslani...torres-204493/

AMK Spor yine sallamış kafadan.Torres'in hayranıyız böyle saçma haberler yapıp ümit vermenin ne mantığı var yani.

Keşke doğru olsa da Torres'i parçalı giyerken görebilsem.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://amkspor.com/2013/10/19/aslani...torres-204493/

AMK Spor yine sallamış kafadan.Torres'in hayranıyız böyle saçma haberler yapıp ümit vermenin ne mantığı var yani.

Keşke doğru olsa da Torres'i parçalı giyerken görebilsem.
    Yalnız "çilek" Torres'ti. Belki başkan o günden beri hala kovalıyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sneijder ile takımın kanı uyuşmadı. Bence olacak oyuncu geldiği anda kendini belli ediyor.Riera geldikten sonra olumlu yönde değişen ender futbolculardan ama o bile istenilen düzeye gelemediği için satışa konuldu. Bruma,Drogba,Melo,Muslera,Eboue vs vs bu adamları bir düşünün.Hangisi uyum süreci yaşadı? Uyum süreci bence hikaye.Tabiki takımda oynadıkça daha iyiye gidiyor oyuncular ama felaket bir şekilde başlayıp da sonra coşan bir adam çok nadirdir. Sneijder,Chedjou,ambrabat ve riera bence şanslarını değerlendiremediler... Chedjou içlerinde yine en iyisi ama diğer 3 oyuncu ile ısrar edilirse biz kaybederiz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sneijder ile takımın kanı uyuşmadı. Bence olacak oyuncu geldiği anda kendini belli ediyor.Riera geldikten sonra olumlu yönde değişen ender futbolculardan ama o bile istenilen düzeye gelemediği için satışa konuldu. Bruma,Drogba,Melo,Muslera,Eboue vs vs bu adamları bir düşünün.Hangisi uyum süreci yaşadı? Uyum süreci bence hikaye.Tabiki takımda oynadıkça daha iyiye gidiyor oyuncular ama felaket bir şekilde başlayıp da sonra coşan bir adam çok nadirdir. Sneijder,Chedjou,ambrabat ve riera bence şanslarını değerlendiremediler... Chedjou içlerinde yine en iyisi ama diğer 3 oyuncu ile ısrar edilirse biz kaybederiz.
    Muslera ve Eboue ilk sezon Fenerbahçe derbisinden 2 hafta önceye kadar pek de iyi performans göstermiyorlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben eboue'nin ilk geldiği 1 aydan sonraki dönemle şu an arasında bir fark göremiyorum.muslera da 4-5 haftada uyum sağladı. uyum süreci 1 yıl olmaz yahu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Sneijder gibi bir virtüözün etrafına doğru takım kurup o takımda bulunduğu müddetçe o anlayışta devam edip o takımdan ayrılınca da o minvalde bir oyuncuyu kadroya katıp bir anlayış izlemektense şu andaki sistemsiz futbol anlayışına devam edip kendimizin oynadığı futbolu bir şey sanmak en hafifinden kolaycılık.

Sneijder bize uymuyor. Tamam da biz neyiz? Belki artık bize uyanı bulmaktansa Sneijder'i alıp ona uyana adapte olmanın zamanıdır, değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Onu yapabilseler zaten sorun kalmaz Sneijder'i sol açıkta oynattık ilk geldiğinde... garip ama gerçek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Biz o zaman doğru olanı konuşalım da en azından safımız belli olsun.

Geldiğinden beri savundum, kötü oynadığı zamanlarda bile çünkü hiçbir zaman 3 kişiyi çalımlayıp doksana tak beklentisinde olmasam da bazen toptan kaçıyordu, belki topu aldığında sırtında iki kişi olan Drogba ve 18'lik bebeden başka atacak adam bulamamasındandır ama yine de top dağıtımı konusunda sorumluluk almadığı zamanlar oluyordu. Buna rağmen transferini bu yönde bir planlamanın ilk adımı olarak görmek istiyorum, zaman zaman kötü de olsa zaman zaman taraftarın homurdanmasına sebep olsa da en azından bir mantığı ve bir sistemi olan futbolun.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sneijder'i tartışmak yersiz. Şuan hangi oyuncumuz formdaki Sneijder'i tartışıyoz. Sneijder'i kimse geçen sene oynadığı futbolla yargılamasın. Geçen sene Terim pekte oynatmak istemedi esasında. Bu seneye bakarsak takımda Muslera harici herkes formsuz. Sneijder öyle Bruma gibi 3-4 kişi geçip bişeler yapcak adam değil. Çevresindekiler oynayacak ki Sneijder'de oynayacak. Topu çizgilere açmayalım tek hucüm atraksiyonumuz Burak koşsun arkaya ona pas verelim olsun sonra vay efendim Sneijder oynamıyor. Sonra vay efendim bu Burak ney böyle. E böyle diyenler bi baksın takımda çizgilere basan oyuncu var mı? Sneijder bi topu ayağına alınca kaç kişi birden basıyo bi baksınlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ulke olarak cok degisken bir bakis acimiz var Bu her ortamda boyle ne yazikki.

Mesaj Yetkileri